Ardea 16.05.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 już to przecież Ardea przerabialiśmy... Widocznie nie zrobiłam notatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ale się Marcin czepia co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Bo on lubi konkret, a nie pierdu pierdu, a to co ważne umyka - ma rację (jak zawsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No jest konkretny:) ale od czasu do czasu trzeba sobie pobajdurzyć.. Przydał by się zeszyt z zakładkami,: okna, balustrady, dachówka, panele itp.... i oczywiście notatki w nim - tylko czy on też zdałby egzamin;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.05.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Może przeorganizować forum;) To jest tak, że pytam o coś z dużym wyprzedzeniem, potem jak przychodzi ta właściwa chwila to zapominam. Wczoraj wybrałam farbę do pomalowania jętek zewnętrznych - Kabe całkowicie kryjąca, mam nadzieję, że nie będzie się łuszczyć, chyba jakaś akrylowa przeznaczona na zewnątrz i chciałam zbliżony kolorystycznie cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.05.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wiecie co oglądam wózki dziecięce na allegro i zamiast na wózek to patrzę na tapetę, która jest tłem do wózka...ach ta budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Wiecie co oglądam wózki dziecięce na allegro i zamiast na wózek to patrzę na tapetę, która jest tłem do wózka...ach ta budowa:) To akurat choroba większości budujących/wykańczających. Ciekawe tylko czy po zamieszkaniu samo mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Chyba Aga nie mija tak szybko, bo na pewno znajdzie się coś co będziemy chcieli zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Poza tym prędzej czy później remont musi być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nabyliśmy lampę do łazienki górnej nad lustro - Chors "Thiny Slim (k)" Taka prosta, uniwersalna, raczej będzie pasowała. http://www.tomix.pl/photo/product_info/a/a/5/1_aa5b6282bbd9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Nabyliśmy lampę do łazienki górnej nad lustro - Chors "Thiny Slim (k)" Taka prosta, uniwersalna, raczej będzie pasowała. http://www.tomix.pl/photo/product_info/a/a/5/1_aa5b6282bbd9.jpg Podrzuć linka, bo szukam czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 http://www.tomix.pl/p/pl/tins11k/kinkiet+thiny+slim+k+60+cm+tins-11-k+-+chors.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dzięki. Szkoda, ze ten kinkiet nie jest dłuższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aguś są dłuższe: 90 cm, 120 cm i 150 cm - na tej stronie poszukaj - zerknij http://www.tomix.pl/6/lampy+Chors?gclid=CNPtzrj_hrACFcRF3wodXFAwmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dzieki, nie wiem jak szukałam, ze nie znalazłam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jest taka firma jeśli chodzi o baterie łazienkowe VALVEX, dają 25 lat gwarancji na elementy odlewane i kute, niestety nie wiem ile lat na pozostałe elementy:)Ale znaleźliśmy linię TAURUS, która na upartego by pasowała do dolnej łazienki. No niestety wizualnie odbiega od naszych wymarzonych HansG..., ale cena czyni cuda:) Może warto się nad nimi zastanowić - Marcin widział je na żywo. http://www.valvex.pl/sites/default/files/product_photos/pl/thumb_big/2405170.png http://www.valvex.pl/sites/default/files/product_photos/pl/thumb_big/2405160.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Joasiu, pamiętam, gdy my wybieraliśmy wózek - fajny czas:) O firmie Valvex słyszałam, że solidna, żadna chińszczyzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Co do Valvexa to jak czytam to nie widzę przeciw wskazań do zakupu:) Zakład prod w Jordanowie- czyli u nas w Polsce, oczywiście mają podzespoły z innych krajów ale nie np z Chin, choć Chiny nie wypadają wcale najgorzej - ale wiadomo co się mówi:) A jak Wam się podobają te baterie? Marcin wczoraj pomalował sypialnię kolorem - dzisiaj Pan Płytkarz stwierdził że taka ciemna Czy ja jestem jaką daltonistką czy co że koloru nie umiem dobrać Nie widziałam na żywo ale po takiej opinii to aż się boję co z tej sypialni wyjdzie...."Na sosjerkę" meble będą białe - czymś trza rozjaśnić te ściany. Tapeta też nie jest w cale jasna...uuuuuuuuuuuuuu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dla mnie baterie bez zarzutu, jeszcze nie wybrałam jednej do może u nich się rozejrzę Macie fotki tej sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jeszcze nie mamy fotek....może lepiej ich nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts