Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może przeorganizować forum;) To jest tak, że pytam o coś z dużym wyprzedzeniem, potem jak przychodzi ta właściwa chwila to zapominam.

Wczoraj wybrałam farbę do pomalowania jętek zewnętrznych - Kabe całkowicie kryjąca, mam nadzieję, że nie będzie się łuszczyć, chyba jakaś akrylowa przeznaczona na zewnątrz i chciałam zbliżony kolorystycznie cokół.

Jest taka firma jeśli chodzi o baterie łazienkowe VALVEX, dają 25 lat gwarancji na elementy odlewane i kute, niestety nie wiem ile lat na pozostałe elementy:)

Ale znaleźliśmy linię TAURUS, która na upartego by pasowała do dolnej łazienki. No niestety wizualnie odbiega od naszych wymarzonych HansG..., ale cena czyni cuda:)

Może warto się nad nimi zastanowić - Marcin widział je na żywo.

http://www.valvex.pl/sites/default/files/product_photos/pl/thumb_big/2405170.png

http://www.valvex.pl/sites/default/files/product_photos/pl/thumb_big/2405160.png

Co do Valvexa to jak czytam to nie widzę przeciw wskazań do zakupu:) Zakład prod w Jordanowie- czyli u nas w Polsce, oczywiście mają podzespoły z innych krajów ale nie np z Chin, choć Chiny nie wypadają wcale najgorzej - ale wiadomo co się mówi:)

A jak Wam się podobają te baterie?

Marcin wczoraj pomalował sypialnię kolorem - dzisiaj Pan Płytkarz stwierdził że taka ciemna :( Czy ja jestem jaką daltonistką czy co że koloru nie umiem dobrać:bash: Nie widziałam na żywo ale po takiej opinii to aż się boję co z tej sypialni wyjdzie...."Na sosjerkę" meble będą białe - czymś trza rozjaśnić te ściany. Tapeta też nie jest w cale jasna...uuuuuuuuuuuuuu......