Ardea 17.05.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Daj spokój, może faceci przesadzają. Ciemna sypialnia też może być klimatyczna;) Ja wierzę, że sobie z nią doskonale poradzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.05.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 w dzienniku wrzuciłem parę fotek z postępów w realizacji górnej łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.05.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 :jawdrop: Powiem tylko: PRZEPIĘKNIE!!!!! no dobra muszę coś dodać: ja już widzę tam oczyma mej bogatej wyobraźni Waszą piekną wannę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Już jest extra, super, fantastycznie:yes: A jak dojdą lustra, oświetlenie - mega. Czadowa łazienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Oj jak miło, wygląda nawet na taką dużo łazienkę... już nie przypomina mi tak wagonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Asia, rewelacyjnie Wam wyszło, bardzo bardzo mi się podoba. Zachwycająca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ardea, Lukarna - jesteście Kochane! A teraz pokażę ten nasz pierwszy kolor w domu czyli w sypialni. I nie wyszedł w cale taki ciemny, normalnie tylko nie potrzebnie się denerwowałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 A nie mówiłam, że faceci przesadzają Bardzo ładny odcień i zdecydowanie jasny:) Jaki to nr koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) 2190 Kabe (wzornik niby dla Architektów) To jakieś śmieszne żeby mieć wzornik dla ludu, gdzie są same pastele i wzornik dla Architektów. Gdyby nie nasze marudzenie to byśmy go pewnie nie dostali... Widzisz Ardea ta dyskryminacja jest wszędzie panele, farby ciekawe co jeszcze doświadczymy:) Edytowane 17 Maja 2012 przez Joannk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 A to nie jest szary, bo to różnie widać na monitorach a beż. I do tego takie bielone meble (min. stara bieliźniarka, biureczko na laptopa...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Na moim monitorze wygląda jak szaro-beż Z tymi bielonymi mebelkami będzie klimacik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 U ciebie też będzie klimacik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No właśnie miałam zapytać jak obrobiliście te jętki, bo mąż mnie straszy, że jest ryzyko pęknięć k-g, bo drewno pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.05.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No właśnie miałam zapytać jak obrobiliście te jętki, bo mąż mnie straszy, że jest ryzyko pęknięć k-g, bo drewno pracuje... my jętki mamy zakryte... odkryta została tylko jedna płatew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ja tez podglądam systematycznie Wasze prace wykończeniowe Łazienka jest cudna, kolory w pokojach świetnie dobrane - zreszta od dawna zapowiadał się gustowny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ewanz - Twoje słowa to miód na nasz serce:hug:Aż chce się jak najszybciej działać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.05.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 działajcie, bo dobre pomysły trzeba jak najszybciej urzeczywistniać, a efektami prac zdopingować pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Łazienka fantastyczna!!! Teraz tylko ją usprzętowić i znów będziemy szczęki z podłogi zbierać Kolor w sypialni nie jest wcale ciemny i pamiętaj Asiu, że u mężczyzn częściej niż u kobiet występuje tzw. ślepota barw. Jest to uwarunkowane genetycznie, więc nie ma się co dziwić jeśli niektórzy nie rozróżniają kolorów;) Oni z tym żyją spokojnie tylko my się denerwujemy, gdy nie widzą, że fiolet to nie turkus;) Okno jest od zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.05.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Aga dzięki, zaraz jedziemy na odbiór łazienki- już jest parę sprzęciorów zainstalowanych:) Okna w sypialni mamy dwa: jedno od wschodu (zwykłe) drugie od północy (dachowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.05.2012 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No to jeszcze wrzucamy parę fotek z górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts