Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Khb - dziękuję Synuś rośnie, a mamusia wraz z nim:) forma aż za na to nam dopisuje:) Ogólnie jest ok - gdyby nie te upały:) ale już odliczam dni...

Może za wcześnie jeszcze, niektórzy wybierają imię dopiero, gdy maleństwo już jest na świecie, ale macie jakieś typowania:)

Ardea - to żadne wścibstwo:) w ogóle nawet o tym bym nie pomyślała w takim znaczeniu:)

Oj z tym imieniem to mamy dylemat, bo każdy ma swojego faworyta:) Nie wiemy jeszcze na czym stanie, choć Marcin twierdzi że to on idzie zgłosić i cały czas mi to przypomina uśmiechając się:) Cwaniak:)

I na pewno jak moment przyjdzie odpowiedni - POCHWALI się:)

Khb - dzieci potrafią zaskoczyć słownie, oby się to nie zrealizowało za szybko:)

Pumpaluna - miło że wleciałaś, internet już masz w domku na stałe? Brakowało Ciebie na FM...

Żebyś wiedziała, bo teraz to my wybieramy, łóżeczko, materacyk itp....wkroczyłam w inny obszar tematyczny:) niby takie duperele ale dla dziecka chce się najlepiej i czytam co lepsze co gorsze...co tańsze co droższe:)

Z budowy to jedynie to że kreślimy na papierze nasz kominek - ale idzie ciężko, bo wiadomo Marcin chce go sam zbudować i jak się coś pierwszy raz robi to te plany są takie jak najprostsze, a wizja i marzenie nasze kominkowe z lekka skomplikowane:) Mały zonk:) No i oczywiście kwestia finansowa - pod hasłem żeby jak najtaniej.... zobaczymy co za cudo wyjdzie:)

Nie nie bo musi być bezpiecznie:)

Zakupy dzieciowe przyjemne są:) Do dziś się śmieję sama z siebie jak to namówiłam męża na kupno pięknego hiszpańskiego baaaardzo grubego kocyka dla córki która urodziła się 13 czerwca w upały;)

Chyba zaćmienie jakieś miałam:)

Nie nie bo musi być bezpiecznie:)

No to wysoko;)

Zakupy dzieciowe przyjemne są Do dziś się śmieję sama z siebie jak to namówiłam męża na kupno pięknego hiszpańskiego baaaardzo grubego kocyka dla córki która urodziła się 13 czerwca w upały

Chyba zaćmienie jakieś miałam

:lol2: Miałaś fantazję:)