pumpaluna 23.05.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 fajnie te noce wygladaja, to juz kolejna realizacja tych plytek na scianach i wygladaja b.przekonujaco. A co do wielkosci lazienki to mi sie wydaje ze okna dachowe i 'odgorne' doswietlenie jeszcze dodaja przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Khb - dziękuję Synuś rośnie, a mamusia wraz z nim:) forma aż za na to nam dopisuje:) Ogólnie jest ok - gdyby nie te upały:) ale już odliczam dni... Może za wcześnie jeszcze, niektórzy wybierają imię dopiero, gdy maleństwo już jest na świecie, ale macie jakieś typowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Nie śmiałam pytać ale jak jest już nas dwie:) To też jestem ciekawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Nie śmiałam pytać ale jak jest już nas dwie:) To też jestem ciekawa:) Odważyłam się na wścibstwo;) Najwyżej nas przegonią za wsadzanie nosa w nie swoje sprawy, ale pytam z życzliwej ciekawości i w końcu będziemy ściskać kciuki w decydującym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 No oczywiście, o ile nas Dumny Tata poinformuje "ŻE TO JUŻ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.05.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ardea - to żadne wścibstwo:) w ogóle nawet o tym bym nie pomyślała w takim znaczeniu:) Oj z tym imieniem to mamy dylemat, bo każdy ma swojego faworyta:) Nie wiemy jeszcze na czym stanie, choć Marcin twierdzi że to on idzie zgłosić i cały czas mi to przypomina uśmiechając się Cwaniak:) I na pewno jak moment przyjdzie odpowiedni - POCHWALI się Khb - dzieci potrafią zaskoczyć słownie, oby się to nie zrealizowało za szybko:) Pumpaluna - miło że wleciałaś, internet już masz w domku na stałe? Brakowało Ciebie na FM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowodworzanka 23.05.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Esiak, a jak Ci się współpracowało z Mariuszem z Budchemu? Gdzieś na forum widziałam, że kupowałaś tam materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.05.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Esiak, a jak Ci się współpracowało z Mariuszem z Budchemu? Gdzieś na forum widziałam, że kupowałaś tam materiały współpraca z Mariuszem jak i Budchemem jak najbardziej wzorcowa... jestem z niej zadowolony i nie mam żadnych zastrzeżeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Joanko fantastycznie wyszła ta "drewniana " łazienka . A to jeszcze nie koniec I wcale nie wygląda jak wagon . I ja trzymam kciuki za szybkie, bezbolesne przyjście dzidziusia na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Admete - dzięki za łazienkę i trzymanie kciuk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A co tam w Lapisie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 29.05.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Wszędzie wpadam raz na rok, ale jak już wpadam to się zachwycam genialna łazienka!!! Cudna muszla, a podłoga jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.05.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 A co tam w Lapisie słychać? Szykują niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.05.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie szykujemy niespodzianki:( taka martwa cisza...bo właściwie to nic się nie dzieje oprócz malowania na biało i to z doskoku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.05.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Asia to cisza przed burzą A raczej przed rewolucją Ciesz się tą ciszą, łap chwile spokoju i zakręcaj w słoiki, za jakiś czas mogą się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.05.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Żebyś wiedziała, bo teraz to my wybieramy, łóżeczko, materacyk itp....wkroczyłam w inny obszar tematyczny:) niby takie duperele ale dla dziecka chce się najlepiej i czytam co lepsze co gorsze...co tańsze co droższe:) Z budowy to jedynie to że kreślimy na papierze nasz kominek - ale idzie ciężko, bo wiadomo Marcin chce go sam zbudować i jak się coś pierwszy raz robi to te plany są takie jak najprostsze, a wizja i marzenie nasze kominkowe z lekka skomplikowane:) Mały zonk:) No i oczywiście kwestia finansowa - pod hasłem żeby jak najtaniej.... zobaczymy co za cudo wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Asia, zawsze można palenisko na środku zrobić i będzie oryginalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie nie bo musi być bezpiecznie:) Zakupy dzieciowe przyjemne są Do dziś się śmieję sama z siebie jak to namówiłam męża na kupno pięknego hiszpańskiego baaaardzo grubego kocyka dla córki która urodziła się 13 czerwca w upały;) Chyba zaćmienie jakieś miałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.05.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie nie bo musi być bezpiecznie:) No to wysoko;) Zakupy dzieciowe przyjemne są Do dziś się śmieję sama z siebie jak to namówiłam męża na kupno pięknego hiszpańskiego baaaardzo grubego kocyka dla córki która urodziła się 13 czerwca w upały Chyba zaćmienie jakieś miałam Miałaś fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nigdy nie był wykorzystany bo jest za ciepły na każdą pogodę O, przepraszam, kładę go na podłogę zimą jak na leżąco bajki oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts