Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

my z pyłem budowlanym uporaliśmy się w miarę szybko, gorzej że piach się strasznie nosi. Mamy pod domem plażę czy jak kto woli pustynię. Wszędzie pytlak i wystarczy okno otworzyć i już parapety w piasku. Ale jeszcze trochę i nawieziemy czarnoziemu

A z tym kominkiem to trzeba pokombinować. Chyba będzie potrzeba jakoś przód obudować, żeby ta cegła miała się jak trzymać. Ja z braku pomysłów kominkowych mieszczących się jednocześnie w mojej wizji jak i budżecie zarządziłam szczotkowanie obudowy farbą arrivederci z dekorala :)

plany na czerwiec widzę mamy,u nas elewacja 12 czerwca leci a kostka z końcem miesiąca jakoś

U nas tez pyłu budowlanego juz dużo mniej, za to kurz z zewnątrz caly czas osiada.

Wczoraj dzwoniła do nas ekipa od kostki, z którą umawialiśmy sie na czerwiec, ze moga wejść dzisiaj:) :

My: nie kupiliśmy kostki

Oni: to nie problem:lol2:

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pewnie sami mają dojście i zamówią. Nam wyjdzie taniej jeśli ekipa z całym dobrodziejstwem inwentarza się u nas zjawi niż gdybyśmy kupowali osobno. Moje upragniona kostka libet niestety pozostanie w sferze marzeń bo sama kostka prawie 90zł/m2 a jeśli weźmiemy starobruk to za 75zł/m2 już z robocizną i resztą materiału zapłacimy. także decyzja poniekąd była "prosta"

Starobruk jest bardzo fajny, sama myślałam o takim rozwiązaniu, nie chcę fal, czy takich rybich łusek. Marcin wolałby granitową kostkę, ale zobaczymy co i za ile będzie. Podobają mi się jeszcze takie kostki podobne do starobruku tylko jedne są mniejsze a drugie większe - SIENA

http://www.superbruk.com.pl/uploads/offer/vizualizations/Siena3.jpg