pumpaluna 29.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Pumpa a Ty kostką będziesz miała zrobione pod same drzwi czy masz tam jakiś beton wylany? nic nie mamy, piach, piach i jeszcze raz piach... od początku w planach była kostka pod same drzwi Pumpaluna a jaka jest ta kostka przemysłowa? Mnie wszystko co przemysłowe interesuje;) przemysłowa tzn kładziona na ulicach na zlecenie miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 To ja przed blokiem mam akurat Libet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 No to masz fajne miasto, u nas dają lokalnego najtańszego i niestety strasznie kiepskiego producenta, do tego w cud różu (bo koło czerwieni to nie leżało) i obowiązkowo kość, fala, rzadko kwadraciki niewielkie.. no i obowiązkowo przetarg wygrywa najtańsza ekipa pana Kazia a kostka zapada się po kilku latach :/ Ale bardziej otymistycznie, Ardea dobrze kojarzę że pisałaś o kostce akropol? to wzór ogólnie czy nazwa w jakiejś firmie? googlowałam dzisiaj 'brukowce' i kilka fajnych fot mi wyskoczyło przy okazji dzisiaj właśnie kostek akropol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.05.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie akropol, chociaż też z grecka:D sparta z gladio, taka zwykła. Nas też zaskoczyli Libetem, czytałam napis na paletach, całkiem ładnie wygląda, ale niestety na szarości widać plamy, wiec my chyba weźmiemy grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Nie akropol, chociaż też z grecka:D sparta z gladio, taka zwykła. Nas też zaskoczyli Libetem, czytałam napis na paletach, całkiem ładnie wygląda, ale niestety na szarości widać plamy, wiec my chyba weźmiemy grafit. No dokładnie. Widziałam ostatnio jasnoszarą kostkę z posypką 2-letnią i zdecydowanie u nas będzie grafit a ta jasna to jako detal moze. Plamy nie do wyczyszczenia, choć podobno to nie jest żaden olej z auta ani nic z tych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.05.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Mi mówili że plamy to na każdej płytce będzie znać. Też bym chciała grafit ale tu dla rozjaśnienia mi żółtka zaproponowali. Jakoś tego nie widzę tak do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.05.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Mi mówili że plamy to na każdej płytce będzie znać. Też bym chciała grafit ale tu dla rozjaśnienia mi żółtka zaproponowali. Jakoś tego nie widzę tak do końca... Plamy są i będą, tylko, ze na grafitowych mniej widać. Tak to sobie tłumaczę Przy Twojej elewacji wzięłabym grafit i dla rozjasnienia szare. Ciekawe do czego żółte miały pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.05.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 no chyba tylko do ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 no chyba tylko do ogrodzenia Doradcy z fantazją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.05.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) najważniejsza na budowie jest logika... http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/479713_437614276257045_2038673833_n.jpg Edytowane 30 Maja 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 najważniejsza na budowie jest logika... http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/479713_437614276257045_2038673833_n.jpg Ta instrukcja nie powinna trafić w "niepowołane" ręce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 31.05.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Orientujecie się czy beton za 220 kubik B20 to dobra cenka po ile kupowaliście W zauważyłem, ze wszyscy wyprowadzili się do Marcina na forum z naszego głownego poznań i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.05.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Orientujecie się czy beton za 220 kubik B20 to dobra cenka po ile kupowaliście W zauważyłem, ze wszyscy wyprowadzili się do Marcina na forum z naszego głownego poznań i okolice nie wiem jak teraz stoi beton... w zeszłym roku płaciliśmy chyba 225 netto za m3 B20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 dobry wieczór Esiak, uwierzysz, jak Ci powiem, że ja dopiero dziś zobaczyłam w Twojej stopce linek do dziennika i komentarzy? no to się popisałam co to jest to ładne "drewno" w łazience? (vide fotki w dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.05.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 dobry wieczór Esiak, uwierzysz, jak Ci powiem, że ja dopiero dziś zobaczyłam w Twojej stopce linek do dziennika i komentarzy? no to się popisałam co to jest to ładne "drewno" w łazience? (vide fotki w dzienniku) Tatarak, drewno w łazience to NOCE Paradyża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Joannk a dla Was to chyba bardzo ważny miesiąc się zaczął, a i termin to już chyba niedługo, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Esiak - dzięks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.06.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Joannk a dla Was to chyba bardzo ważny miesiąc się zaczął, a i termin to już chyba niedługo, co? oj niedługo, niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.06.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 JoannK, wyczytałam, ze rozważaliście do łazienki serię Talis Classic. Ostatnio na nią wpadłam i chcę wziąć do siebie (na marginesie też do łazienki z cegiełkami). Bierzecie tę serię lub już ją macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 02.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Spirea - z Hansgrohe do łazienki z mugatami chcemy Metris Classic. Ale jeszcze nie zakupiliśmy. Mamy nie dużą umywalkę i muszę zobrazować czy ta bateria nie będzie jej przytłaczała (może być za duża do tej umywalki). Ale Talis Classic też będą pasować do Twojej łazienki. Metris Classic jest taka kanciata i dlatego nam odpowiada,nasza ceramika też nie jest za okrągła, myślę że dobrze by to razem pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts