Esiak 01.09.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 co prawda, to prawda... wczoraj oglądaliśmy wanny ravak, no i żeby nie zadbać nawet o równy kolor obudowy...? kto im to kupi, jeśli od razu widać różnicę w odcieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Esiak a słyszałeś coś o tych obudowach do wanien? ja się strasznie na taką opcję napaliłam, chciałam konkretnie koło agat właśnie z obudową bo średnio przepadam za wannami obłożonymi mozaiką, ale większość osób mnie uczula na bezsens wyboru, zarówno nasz wykonawca, znajomi którzy taką obudowę nawannową mają, jak i kolega pracujący w sklepie z tego typu 'akcesoriami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 powiem szczerze, że nie sprawdzałem tematu, ponieważ chcemy wannę wolnostojącą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.09.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Esiak a słyszałeś coś o tych obudowach do wanien? ja się strasznie na taką opcję napaliłam, chciałam konkretnie koło agat właśnie z obudową bo średnio przepadam za wannami obłożonymi mozaiką, ale większość osób mnie uczula na bezsens wyboru, zarówno nasz wykonawca, znajomi którzy taką obudowę nawannową mają, jak i kolega pracujący w sklepie z tego typu 'akcesoriami' Jeśli masz możliwość to dobrze przyglądaj się wannom z Koła. Pracowałem tam, siedziałem w pokoju z technologiem, przyglądałem się całemu procesowi technologicznemu po kilka godzin dziennie i co nieco wiem Przede wszystkim zobacz czy nie ma fałd na dnie, sprawdź czy na brzegu wanny nie ma zagnieceń i niedociągnięć, zobacz czy wanna jest symetryczna. Sprawdź czy nie ma pustego dna, tzn czy deska od spodu jest dobrze przyklejona. Jak odwrócisz wannę to również sprawdź czy łączenie akrylu z warstwą stabilizującą jest wypełniona. Niestety babole zdarzają się wszystkim. Nie mówię że proces technologiczny jest kiepski, ponieważ firma działa bardzo sprawnie i mają dobrze wyszkoloną kadrę. Problemem są niedogrzane formy i słabej jakości komponenty z akrylu. Nowe płyty po prostu pękały podczas wygrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Klaudiusz muchas gracias za cenne uwagi!! ja się kurcze obawiam właśnie tego, że mi się jakiś 'babol' trafi i coś przeoczę. Za nic bym nie wpadła, żeby wannę tak dokładnie oglądać, raczej bym sprawdzała czy nie ma wgnieceń czy zarysowań. No nic, czas stać się dokładniejszym i bardziej dociekliwym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 tylko jak sprawdzić taką wannę jak zamówisz ją przez net...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Niektóre partie wanien są polerowane ręcznie papierem ściernym w niektórych zakamarkach. Folia jest odklejona i potem z powrotem wraca na swoje miejsce. Trzeba uważać. Ja też nie wiedziałem, że takie rzeczy się dzieją. Niby nic po polerce nie widać, ale ingerencja w warstwę akrylu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 tylko jak sprawdzić taką wannę jak zamówisz ją przez net...? Opcja ze sprawdzeniem przy odbiorze. Ewentualnie odsyłasz zakupiony przedmiot w terminie do 10dni bez żadnych konsekwencji, a zwrócona jest Ci kwota wysyłki i zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.09.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 szkoda tylko, że kiepska jakość... http://www.youtube.com/watch?v=cG41j4TxbmQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.09.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 weekend się zaczyna... trzeba czegoś posłuchać http://www.youtube.com/watch?v=lDPn4d651zM http://www.youtube.com/watch?v=ARrD02AdD2U http://www.youtube.com/watch?v=dphpDdfZUGw&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=CIYfoeBOhTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.09.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Byłeś może ostatnio w wątku łazienkowym?Asizo ma takie szafki podobne jak u Was projekcie górnej łazienki są...Fajnie to wygląda - chociaz nadal nie wiem jak one się mogą otwierać w tym narożniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.09.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam Esiaka i Panią Esiakową Widać, że facet prowadzi dziennik. Fakty budowalne i żadnego pitu pitu;) PS. Wiedziałam, że tu znajdę większą kolekcję dobrej muzyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 agalind, witaj i zapraszam też na małe pitu pitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.09.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 agalind, witaj i zapraszam też na małe pitu pitu... Trzymam za słowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 no to muza na dziś wieczór przedstawia się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.09.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 (edytowane) Już mi się podoba:) A tak w ogóle, to Coma akustycznie to najlepsze ich przedsięwzięcie:) EDIT: Nie akustycznie a symfonicznie oczywiście:) Edytowane 5 Września 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 kliknąć na jakość 720p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.09.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nsRgOS1K--c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.09.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Esiak - wykasowałeś posty, czy coś uciekło ?? Bo ja widzę tylko pustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts