Ardea 10.06.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Asia, jesteś już spakowana? Uczul męża, żeby nas poinformował, gdy przyjdzie czas:) Dużo optymizmu i pozytywnego nastawienia - będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki:) Jestem spakowana i przerażona:) Żyjemy w ciągłym oczekiwaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.06.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dzięki:) Jestem spakowana i przerażona:) Żyjemy w ciągłym oczekiwaniu:) Zawsze trochę strach, o to co się wydarzy. Ostatecznie wszystkie dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Wiem, po prostu trzeba to przeżyć i tyle:) Ale strach zawsze gdzieś tam jest:) Będzie ok - bo inaczej być nie może:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Pewnie, że będzie:) Tyle nas tutaj będzie kciuki trzymać, że nie może sie inaczej zdarzyć Edytowane 10 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 oj, dzięki, Kochane jesteście:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A z dobrych budowlanych wiadomości - w końcu mamy pozwolenie na budowę instalacji gazowej i wodno-kan. Prace rozpoczną się przypuszczalnie pod koniec czerwca początek lipca (jak się decyzje uprawomocnią). Bardzo się cieszę, te papierkowe rzeczy zawsze trochę trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No właśnie dawno nie było relacji z postępów prac (pewnie żyjecie innym wydarzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Gratuluje. Najważniejsze, ze udało się załatwić z papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Joannk no to teraz nie znasz już dnia ani godziny kiedy przywitasz malucha. Ja w pierwszej ciąży miałam wywoływany przed czasem na początku 38tc a w drugim planowana cc w 35tc także nie wiem nawet jak to jest ale już się nie przekonam bo zdecydowanie zakończyliśmy prokreację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ardea - no nie ma szczególnych postępów. Tak jak wcześniej wspominałam, Marcin w wolnej chwili maluje. Teraz w weekend skrzynkę gazową instalował, bo Panowie z gazowni niby na jutro się zapowiedzieli. Takie konkrety to z uwagi na terminowość zamówień mamy na sierpień (podłogi i schody). Cały czas się zastanawiamy czy brać kuchnię z Ikea czy dać stolarzowi do zrobienia. Koszt prawie identyczny. Za Ikeą przemawia okres gwarancji na fronty, a za stolarzem to że fronty jakie nam się podobają będą białe a nie kremowe:) Czekamy na szafkę do dolnej łazienki i wycenę do górnej... i wychodzi na to że właściwie na wszystko czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pumpaluna - ja już jestem w 38 tc:) O kurczaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Oj, nauczycie się cierpliwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pumpaluna - ja już jestem w 38 tc:) O kurczaki:) Ja koniec 41tc urodziłam, wiec od razu księżniczka kazała na siebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ten nasz to na razie też się nie spieszy:) Choć nie będę mówić, bo a nuż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No ale przecież wiadomo... " nie ma jak u mamy" A i wasza beztroska i swoboda na wiele, wiele lat się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 10.06.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pumpaluna - już raczej nie mamy odwrotu:) Decyzja padła 9 miesięcy temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A co do kuchni to jeśli wychodzi porównywalnie cenowo to może warto porównać jeszcze nie tylko fronty ale też jakość korpusów. Niektóre gotowce robione są z cienkiej, pojedynczej płyty podczas gdy stolarz robi porządne podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Żeby nie było: ja też trzymam kciuki i często o Tobie myślę O Marcinie mniej - co nie znaczy że umniejszam jego rolę I przesyłam mnóstwo pozytywnych myśli... 6 lat temu sama tak czekałam... i doczekałam się - 13 czerwca:) Dokładnie w dzień meczu Polska-Niemcy:D I mój mąż powiedział: wiesz co, nie będę tu z Tobą nocował (mieliśmy pokój rodzinny), odpocznijcie sobie... Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.06.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dzięki Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts