Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam za moje spóźnienie ale, nogę skręciłem i za bardzo miałem, jak się dostać do kompa :( 3mam kciuki na porodówce i pozdrów Marcina i dziękuję za pomoc jaką mnie poczęstował :). Chodz pewnie będę jeszcze troszkę się pytać :). A na końcu stawiam piwo :) Edytowane przez vip321
błąd

Ze spraw budowlanych, wiecie dobrze o ścianie z cegieł i o kominku. Mieliśmy problem żeby znaleźć płytki ceglane i tego samego rodzaju cegły, które jednocześnie będą dostępne cenowo.

Opcja cenowa to znane elkamino, ale u nich brak pełnych cegieł, co do końca nas nie urządzało i za dużo by było pracy przy obudowie kominka takimi płytkami zgodnie ze zdjęciami kominków które wcześniej załączałam.

Znalazłam gościa, który tnie cegły i sprzedaje te płytki ceglane. Ma różne kolory w zależności od materiału aktualnie posiadanego. Dogadałam się wstępnie że sprzeda nam również te pełne cegły (dla niego mniej opłacalne). Chciałam się Was zapytać co sądzicie o tych płytkach ceglanych.

Ja osobiście wolałabym bardziej z nalotem białym, ale... na razie ma to co ma

Wychodzi na m2 taniej niż w elkamino.

O to przysłane zdjęcie płytek ceglanych (aktualna seria).

Może być taka kolorystyka?

DSC08756.JPG