pumpaluna 20.06.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 a wiecie ile ja cegieł takich wywaliłam? altana była na podmurówce z cegieł i przy budowie domu trzeba było zlikwidować wszystko i ostatecznie powrzucaliśmy je żeby piwnicę altanową zasypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pumpaluna, nie było Ci szkoda? Moja cegła z poklasztornych zabudowań z początku XIXw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Szczerze? nawet nie widziałam dla nie zastosowania, Mnie ceglane klimaty nie przekonują chociaż później stwierdziliśmy że mogliśmy ją na podmurówkę drewutni zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Mnie najbardziej przekonują prawdziwe ściany pozbawione tynku i odsłaniające stare cegły - mogłabym łyżkami jeść takie wnętrza, ale przynajmniej będę miała namiastkę (bo cegła prawdziwa i stara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 kiedyś pilnowałam dzieci u amerykanki która kazała zbijać tynk i wydobyć spod tynków cegłę i ją rewitalizować (czy jak to nazwać). Był jakiś taki mega stary i ona stwierdziła, że bez tynku będzie okazalej wyglądał. Gabinet też mieli surowe gołe ceglane ściany i surowe drewniane meble, Jak dla mnie to mega nieprzytulnie tam było, lochem mi trąciło Babka za taką akcję w latach 90tych zapłaciła coś ok pół miliona dolarów, ale ją nie na takie ekstrawagancje stać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 20.06.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pumpaluna - szkoda że pozbyliście się tych cegieł. Ja bym nawet na grilla je zostawiła:) Ale jak nie Twoje klimaty, to rozumiem, że nie widziałaś ich u siebie i tyle. Ja bardzo lubię takie surowe klimaty ceglano - drewniane, stare domy (np. angielskie). Podobają mi się także domy na zewnątrz z cegłą, albo całe z klinkieru i białe okna... no dobra bo się zaczynam rozmarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.06.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Pumpalunko, nawet z opisu czuję, że wyszło jak w lochu:D do cegły dać surowe drewniane meble to dla mnie za duża dosłowność - jak zamczysko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.06.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Cegły są świetne i jak bym zrobiła mix. Skoro ma być naturalnie, to niech będzie naturalnie, czyli różne kolory. Ewentualnie można potem pobielić wapnem, ale to też nie będzie jednolicie, więc pięknie. Kurcze, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi, bo sama się zaplątałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 21.06.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 A mnie cały czas zastanawia, jak się będzie wam sprawować ten piec Vailant u mnie powoli dochodzą murarze do stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 21.06.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Okna schuco bardzo ładne a rolety jakiej firmy kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Cześć Joannko, przybywam z rewizytą Widzę, że u Ciebie też mugaty, w ogóle bardzo fajnie zapowiada się kuchnia. A jeśli kuchnia fajna, to chętnie będę przyglądać się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.06.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Okna schuco bardzo ładne a rolety jakiej firmy kupiliście? rolety są krispola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.06.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Cześć Joannko, przybywam z rewizytą Widzę, że u Ciebie też mugaty, w ogóle bardzo fajnie zapowiada się kuchnia. A jeśli kuchnia fajna, to chętnie będę przyglądać się dalej Wita, witaj Nie ma jak mugaty!!!!! Zapraszam do podglądania, u nas małe kroki ale ciągle coś do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.06.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Joanko przyszłam powiedzieć że jestem z Tobą myślami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.06.2012 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dzięki i też nie możesz spać.... czy dzieci już wstały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.06.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Masz jeszcze dwie godziny, żeby urodzić w Dzień Ojca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 eee, nie wolno psuć Esiakowi święta lepiej jutro - będą dwa dni do świętowania pod rząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 23.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A powinnam mu popsuć, bo wykorzystał mnie do zrobienia kolacji, taki mąż... Dzisiaj dla odprężenia kupiłam sobie gazetkę Czas na Wnętrza - przyznam że dawno nic nie kupowałam...i bardzo się cieszę że będę mogła oko na cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A ja nawet takiej gazetki nie znam, co tam ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 maja nawet swoją stronę internetową Czas na Wnętrze ja dostaję ją za ankiety z BD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts