Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Esiak jaką lakierobejcę byś polecił do malowania ogrodzenia? U mnie lokalnie nigdzie nie można kupić 3v3 i boję się kupić online, że może mi zabraknąć i będzie kłopot. Dostępne od ręki są altax, sadolin i drewnochron, Znajomi 'drzewiarze' polecali mi drewnochron ale szukam ciągle opinii

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak jaką lakierobejcę byś polecił do malowania ogrodzenia? U mnie lokalnie nigdzie nie można kupić 3v3 i boję się kupić online, że może mi zabraknąć i będzie kłopot. Dostępne od ręki są altax, sadolin i drewnochron, Znajomi 'drzewiarze' polecali mi drewnochron ale szukam ciągle opinii

sadolin nie jest zły, ale ma dobry marketing ;)

Esiak a robiłeś cokolwiek sadolinem? Pan w sklepie powiedział nam, że sadolin nie wydobędzie słojów i wyjdzie to po prostu polakierowana decha. Powiedział, że na ogrodzenia doradza altax bo ten z woskiem jest i się nie będzie łuszczyć. Całe nic o tym produkcie jest online więc nie wiem co robić ale w 2 dużych składach polecali właśnie altaxa

Esiak a robiłeś cokolwiek sadolinem? Pan w sklepie powiedział nam, że sadolin nie wydobędzie słojów i wyjdzie to po prostu polakierowana decha. Powiedział, że na ogrodzenia doradza altax bo ten z woskiem jest i się nie będzie łuszczyć. Całe nic o tym produkcie jest online więc nie wiem co robić ale w 2 dużych składach polecali właśnie altaxa

ale masz na myśli lakierobejce?

3v3 ma właśnie lazury, które barwią i chronią drewno, ale usłojenie pozostaje widoczne...

Na razie to mi się marzy żeby te przęsła w ogóle zamontować a żeby to zrobić to musi ślubny z kątówką się przeprosić i przyciąć metal a potem stolarz obciachać po tym centymetrze z dechy jeszcze. . Mąż chce zdejmować ja optuję za pędzlem. Pewnie ostatecznie będziemy po kilka zdejmowali i malowali bo zmniejsza się ryzyko zacieków i fuszerki

jak tam prace na budowie? posuwają się trochę do przodu czy na razie syn absorbuje was tak bardzo, że chwilowo odpuściliście?

mam jeszcze dla Was małą przepowiednię na już zaniedługo ;)

[ATTACH=CONFIG]125868[/ATTACH]

powoli do przodu...

dolna łazienka wymalowana, czeka na szafkę pod umywalkę...

cała instalacja c.o. skończona, czekamy na podłączenie gazu...

a Mały strasznie nas absorbuje ;)