Esiak 06.09.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Esiak - wykasowałeś posty, czy coś uciekło ?? Bo ja widzę tylko pustkę Atika, to są wstawki z youtube, więc albo coś Ci blokuje wyświetlanie ich, albo coś z flash-em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.09.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to wszystko jasne - mam w pracy blokadę na youtub-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.09.2011 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to wszystko jasne - mam w pracy blokadę na youtub-a w domu posłuchasz, bo to muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iSDf3hqSOnc&feature=results_video&playnext=1&list=PL276A9CB6EA145BC8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 To ja tym razem nie muzycznie... Jakie tynki wybraliście i co planujecie po tynkowaniu, pewnie hydraulikę i wylewki;) więc zapytam inaczej jakie macie plany na najbliższe miesiące? Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 To ja tym razem nie muzycznie... Jakie tynki wybraliście i co planujecie po tynkowaniu, pewnie hydraulikę i wylewki;) więc zapytam inaczej jakie macie plany na najbliższe miesiące? Kiedy przeprowadzka? Tynki CW ręczne... potem dokończenie c.o. i wylewki... i jak to w miarę szybko wszystko wyschnie, to chcemy zrobić jeszcze ocieplenie elewacji... a potem to już zimowe dłubanie, czyli ocieplenie poddasza, płyty GK i takie tam robótki... przeprowadzka w przyszłym roku, na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.09.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 To nie na Euro 2012?? No chyba ze na Euro to spokojnie będzie:) Czekamy na gładziutkie ściany... ps. planujecie coś robić sami? bo tak mi się jakoś kołacze, że coś mówiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 na pewno będę sam ocieplał wełną poddasze i układał panele na górze... i może płytki w kotłowni ułożę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 15.09.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Esiak, przeleciałam przez Twój dziennik na wdechu. Piękny projekt... zazdroszczę płaskiej działki, choć dość wąskiej, ale projekt dobrany idealnie. Będę zaglądać i kibicować dalszym pracom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Princesa witaj i zapraszam do komentarza jak i rozmów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Esiak, a co planujesz na tynki? A i zakres prac do samodzielnego wykonania masz taki sam jak mój mąż, tylko, że on paneli nigdy nie kładł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Esiak, a co planujesz na tynki? A i zakres prac do samodzielnego wykonania masz taki sam jak mój mąż, tylko, że on paneli nigdy nie kładł... na które tynki..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Na wewnętrzne c-w ręczne, mam na myśli gładź, tynk strukturalny czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 powiem szczerze jeszcze o tym nie myślałem...tynki wyszły bardzo ładnie, zobaczymy co powie Żonka, czy chce mieć super gładkie (wtedy gładź) czy takie naturalne mogą zostać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Pokaż te tynki koniecznie, bo jeszcze nie widziałam ręcznych zrobionych "pod malowanie", ja u siebie przewiduję maszynowe z gotowca i od razu na to farbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 eee, nie były wcale przygotowywane pod malowanie... po prostu chłopakom ładnie wyszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Halo to na tynki trzeba kłaść coś jeszcze przed farbą? Łomatko chyba się gubię po raz enty... Jak maszynowe to można od razu farbę tak? A jak ręczne to na dwoje babka wróżyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 maszynowo to się tylko nakłada tynk, wyrównuje się go też ręcznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Tynki przed malowaniem się gruntuje. Ja pisałam o tym, że wszystkie tynki kładzione ręcznie, które widziałam nie były wcale gładkie, a nakładane maszynowo czasami udaje się zrobić w miarę gładko;) Esiak musiał mieć zdolnych chłopaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 strzele fotki to stwierdzicie jak wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts