agalind 20.08.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Wystraszył się opinii o Lechmie:D Najwyraźniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Przecież to jest lechma...PL Standard 15kW Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.08.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Nie poznałam, ze to Lechma, bo mysłałam że chcieliście Standard Lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Standard Lux wyglądał za nowocześnie Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) kolejny etap budowy kominka zakończony teraz trzeba go tylko obudować płytami krzemiankowo-wapiennymi... sorry za brudną szybę i brak ognia, ale jeszcze nie zakupiłem żadnego środka do czyszczenia no i paliłem na razie kiepskim drewnem i kartonami Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 i jeszcze z dwa zdjęcia, bo Aga sugeruje, że coś ukrywamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Esiak, i co mówiłam że boski kominek, bo ja po paru cegłach potrafię rozpoznać dobry design;) a Ty się krygowałeś, ze jeszcze nic nie widać - widać i jest pięknie:) Fajny grzejnik - extra pasuje do Waszych klimatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.08.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No to ja mam chyba trefny wkład, chociaż wiele osób które brały wkłady z kratek właśnie na smrodek narzekały pumpa -ja mam z kratek i dalej smród jak cholera (palilismy przedwczoraj ) Juz mnie to zaczyna martwić ..... Czytałas może gdzieś jak długo to trwa? Bo mam nadzieję, że w końcu przestanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.08.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Esiak - bardzo nastrojowo się robi z tym kominkiem co to za szara farba na ścianie na ostatnim zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Esiak - bardzo nastrojowo się robi z tym kominkiem co to za szara farba na ścianie na ostatnim zdjęciu? Kabe Aquatex, ale kolor dobrany z próbnika, musiałbym spojrzeć na nr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.08.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 a to nie szukaj, bo już idziemy w Caparola ale ładny bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 i jeszcze z dwa zdjęcia, bo Aga sugeruje, że coś ukrywamy... Czyli się nie pomyliłam:P Grzejnik idealnie w klimacie Lapisa. Wygląda jakbyście go ze starej kamienicy wzięli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czyli się nie pomyliłam:P Grzejnik idealnie w klimacie Lapisa. Wygląda jakbyście go ze starej kamienicy wzięli. tylko jakoś jego cena nie wyglądała na antyczną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 tylko jakoś jego cena nie wyglądała na antyczną.... Z pewnością. Niestety za "starość" trzeba słono zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Z pewnością. Niestety za "starość" trzeba słono zapłacić. za nowość też np grzejnik do górnej łazienki też nie co kosztował... dziś jak wdrapię się na górę, to zrobię fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.08.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 pumpa -ja mam z kratek i dalej smród jak cholera (palilismy przedwczoraj ) Juz mnie to zaczyna martwić ..... Czytałas może gdzieś jak długo to trwa? Bo mam nadzieję, że w końcu przestanie ... czytałam że kilkanaście razy, koleżanka mówiła że u nich po 3tyg palenia dzień w dzień ustało ale jak zrobią dłuższą letnią przerwę to znowu swąd powrócił po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 czytałam że kilkanaście razy, koleżanka mówiła że u nich po 3tyg palenia dzień w dzień ustało ale jak zrobią dłuższą letnią przerwę to znowu swąd powrócił po roku może kominki z płaszczem wodnym mniej albo wcale śmierdzą czy paleniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.08.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 skoro już o kominkach mowa - czego używacie do czyszczenia szyby?? muszę kupić jakiś spray/płyn/piankę i nie wiem co zamówić na allegro, u mnie stacjonarnie w żadnym sklepie nie ma nic dedykowanego do kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 skoro już o kominkach mowa - czego używacie do czyszczenia szyby?? muszę kupić jakiś spray/płyn/piankę i nie wiem co zamówić na allegro, u mnie stacjonarnie w żadnym sklepie nie ma nic dedykowanego do kominków no właśnie, też muszę coś kupić... jeszcze nie zagłębiałem się w temat... może Aga coś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 jak na razie to z obserwacji przewinęły się 2 nazwy - pianka starwax (500ml - ok 36zl) oraz płyn KEMKO - Fire Vision (650ml - 23zl)na logikę wydaje mi się, że pianka sprawdzi się lepiej niż płyn ale czekam na coś z polecenia jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts