Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

skoro już o kominkach mowa - czego używacie do czyszczenia szyby?? muszę kupić jakiś spray/płyn/piankę i nie wiem co zamówić na allegro, u mnie stacjonarnie w żadnym sklepie nie ma nic dedykowanego do kominków :mad:

u nas jeszcze nie ma potrzeby czyszczenia szyby. Moja mila ma jakis nadmuch na szybę i ona wcale nie jest okopcona. Kiedys zakopciła się bo drewno było wilgotne ale przy kolejnym paleniu to się wypaliło i zniknęło .... Ale chyba warto cos miec w domu więc jak juz wybierzecie to zgapię :p

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas jeszcze nie ma potrzeby czyszczenia szyby. Moja mila ma jakis nadmuch na szybę i ona wcale nie jest okopcona. Kiedys zakopciła się bo drewno było wilgotne ale przy kolejnym paleniu to się wypaliło i zniknęło .... Ale chyba warto cos miec w domu więc jak juz wybierzecie to zgapię :p

no lechma też ma niby nawiew na szybę, ale raczej będzie trzeba czyścić...

Jako że to była kolejna pochlebna opinia była więc też tę piankę zamówiiłam, jak przyjdzie i odszoruję moją mega zafajdoloną szybę to zdam relację

Piankę kupiłam dopiero jak nic nie było przez szybę widać :sick: (niezbyt suche drewno) i moze chwilę dłużej to trwało, ale cały syf zszedł z szyby.

Ale te Noce mi się podobają...

ps. a jakiej firmy grzejnik?

grzejnik to purmo apolima

a kiedy będzie wanna? chciałabym zobaczyć już jak to wszystko spasowaliście

chociaż chyba bardziej czekam na dolną łazienkę bo ona taka retro ma być jeśli dobrze pamiętam?

na wannę będzie trzeba poczekać - brak finansów...

dolna a'la retro dokładnie...