1976pinacolada 21.08.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 skoro już o kominkach mowa - czego używacie do czyszczenia szyby?? muszę kupić jakiś spray/płyn/piankę i nie wiem co zamówić na allegro, u mnie stacjonarnie w żadnym sklepie nie ma nic dedykowanego do kominków u nas jeszcze nie ma potrzeby czyszczenia szyby. Moja mila ma jakis nadmuch na szybę i ona wcale nie jest okopcona. Kiedys zakopciła się bo drewno było wilgotne ale przy kolejnym paleniu to się wypaliło i zniknęło .... Ale chyba warto cos miec w domu więc jak juz wybierzecie to zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.08.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 u nas jeszcze nie ma potrzeby czyszczenia szyby. Moja mila ma jakis nadmuch na szybę i ona wcale nie jest okopcona. Kiedys zakopciła się bo drewno było wilgotne ale przy kolejnym paleniu to się wypaliło i zniknęło .... Ale chyba warto cos miec w domu więc jak juz wybierzecie to zgapię no lechma też ma niby nawiew na szybę, ale raczej będzie trzeba czyścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.08.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Używam Starwax i dobrze schodzi, bo nie spływa. Pryskam, zostawiam chwilę na szybie i wtedy ścieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Jako że to była kolejna pochlebna opinia była więc też tę piankę zamówiiłam, jak przyjdzie i odszoruję moją mega zafajdoloną szybę to zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Jako że to była kolejna pochlebna opinia była więc też tę piankę zamówiiłam, jak przyjdzie i odszoruję moją mega zafajdoloną szybę to zdam relację Piankę kupiłam dopiero jak nic nie było przez szybę widać (niezbyt suche drewno) i moze chwilę dłużej to trwało, ale cały syf zszedł z szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Aga, pw dostałaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.08.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Aga, pw dostałaś...? Wczoraj Ci odpisałam. Nie dostałeś nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Wczoraj Ci odpisałam. Nie dostałeś nic? nei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.08.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 nei... Poszło jeszcze raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Poszło jeszcze raz:) ano teraz doszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 następny etap pracy nad kominkiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.08.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 a tak wygląda grzejnik w górnej łazience: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Fajny grzejnik, inny taki:)Nie jak typowy ręcznikowiec:D Ale za to jak z kominkiem Ci poszło!!Ekspres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ale te Noce mi się podobają... ps. a jakiej firmy grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.08.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 a kiedy będzie wanna? chciałabym zobaczyć już jak to wszystko spasowaliściechociaż chyba bardziej czekam na dolną łazienkę bo ona taka retro ma być jeśli dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2012 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ale te Noce mi się podobają... ps. a jakiej firmy grzejnik? grzejnik to purmo apolima a kiedy będzie wanna? chciałabym zobaczyć już jak to wszystko spasowaliście chociaż chyba bardziej czekam na dolną łazienkę bo ona taka retro ma być jeśli dobrze pamiętam? na wannę będzie trzeba poczekać - brak finansów... dolna a'la retro dokładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.08.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Grzejniczek wypasiony, ale subtelny. Bardzo mi się podoba:) Sam obijasz kominek płytami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Grzejniczek wypasiony, ale subtelny. Bardzo mi się podoba:) Sam obijasz kominek płytami? z pomocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Esiak to jaką wy wannę ostatecznie kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Esiak to jaką wy wannę ostatecznie kupujecie? kupujemy excellent comfort new: http://www.excellent.com.pl/foto/2264.jpg/640 ale kosztuje coś koło 4600.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts