pumpaluna 23.08.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 wanna śliczna ale po cholerze droga, 5 moich :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 wanna śliczna ale po cholerze droga, 5 moich :/ a markowe zaczynają się od 10tys w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.08.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Właśnie wczoraj tak sobie dumałam w przerwie sprzątania że mogłam powiększyć łazienkę górną o szafę i zrobić wannę wolnostojącą... Ot, takie marzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.08.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Esiak - mogę pobręczeć ?? Kominek wyszedł fajny - ale mi optycznie brakuje jeszcze jednej warstwy do góry. Obojętnie czy pionowo czy poziomo - ale brakuje mi 1 warstwy cegiełek, ja bym pojechała jeszcze jedną poziomą warstwę (taką jak pod wkładem) ..... ale to moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Esiak - mogę pobręczeć ?? Kominek wyszedł fajny - ale mi optycznie brakuje jeszcze jednej warstwy do góry. Obojętnie czy pionowo czy poziomo - ale brakuje mi 1 warstwy cegiełek, ja bym pojechała jeszcze jedną poziomą warstwę (taką jak pod wkładem) ..... ale to moje zdanie.... spoko... teraz na to wszystko pójdzie belka drewniana, coś jak to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.08.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To zmienia stan rzeczy ... choć mi tam jednej płaskiej warstwy nadal troszkę brakuje - tak dla lepszej proporcji ale pewnie efekt będzie można ocenić dopiero po dodaniu tej belki. Choć kurcze - zakryjesz tą belką tyle dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.08.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To zmienia stan rzeczy ... choć mi tam jednej płaskiej warstwy nadal troszkę brakuje - tak dla lepszej proporcji ale pewnie efekt będzie można ocenić dopiero po dodaniu tej belki. Choć kurcze - zakryjesz tą belką tyle dobrej roboty a to już pomysł mojej Żonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.08.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witaj Esiak. Mam do Cię pytanie. Płytki w górnej łazience to: Noce My Way + ??? Bo nie są to te które miałeś na projekcie czyli Signum nowej gali, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2012 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witaj Esiak. Mam do Cię pytanie. Płytki w górnej łazience to: Noce My Way + ??? Bo nie są to te które miałeś na projekcie czyli Signum nowej gali, prawda? dokładnie, na podłodze to NOCE paradyża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.08.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 A te białe??? Właśnie chodzi mi o te białe w polerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Esiak masz w wiatrołapie wentylację? Kurde przegapiłam sprawę i nie wiem co teraz mam wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 A te białe??? Właśnie chodzi mi o te białe w polerze.... białe to też paradyż: piumetta bianco 30x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Esiak masz w wiatrołapie wentylację? Kurde przegapiłam sprawę i nie wiem co teraz mam wykombinować w wiatrołapie? nie nie mam wentylacji, a po co...? wentylacja jest w pomieszczeniu gospodarczym obok wiatrołapu, więc drzwi będą miały podcięcie wentylacyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 no bo moim zdaniem w wiatrołapie śmierdzi "trampkiem". Zwłaszcza jak wybywamy na dłużej i zamknięte są wsyzstkie 3 drzwi (wejściowe, garażowe, przejściowe do domu) no i mi po prostu zapach nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 No właśnie u nas chyba też zapomnieliśmy o wentylacji wiatrołapowo-garderobianej:/ Chyba że zrobię podcięcie do wnętrza domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 zobaczymy jak wyjdzie w praniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 A macie może pomysł co zrobić, żeby zniwelować jakoś ten butowy zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 24.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Dzięki za odpowiedź. PS. Ja też nie mam wentylacji w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.08.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 A macie może pomysł co zrobić, żeby zniwelować jakoś ten butowy zapach? buty, kapcie w folie szczelnie zapakować i na noc do zamrażalnika wstawić... zabija wszelkie zarazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 nie ma opcji! poza tym to nie tylko kwestia od przepocenia ale też gumy z trampekMój mąż twierdzi, że jestem przewrażliwiona ale ja trampek nie noszę bo mi śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts