Ardea 29.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Nie dziwi mnie, że jesteś niedospana:no: Buziaki dla Adasia i dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Myślałam, że w dzienniku jakieś nowe fotki są, a tu cisza od czerwca. Wiem, wiem, ktoś inny zaprząta Wam głowę, ale może jakaś mała aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aguś w dzienniku fakt nie ma, ale w komentarzach coś od czasu do czasu wklejamy:D Zostało nam 2m ciętej cegły i stwierdziliśmy że jeszcze kawałek ściany czaśniemy sobie przy wejściu do dolnej łazienki. Mogliśmy z cegieł budować cały komi byłoby taniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aguś w dzienniku fakt nie ma, ale w komentarzach coś od czasu do czasu wklejamy:D Zostało nam 2m ciętej cegły i stwierdziliśmy że jeszcze kawałek ściany czaśniemy sobie przy wejściu do dolnej łazienki. Mogliśmy z cegieł budować cały komi byłoby taniej:D Wiem, ze wklejacie, bo zaglądam, tylko, że w dzienniku szukać nie trzeba. Jak towarzystwo się rozgada nie jest łatwo znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.10.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 To prawda, będzie trzeba kiedyś ten dziennik uzupełnić...ale brakuje czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ze mnie jest goga jednak. Widziałam Waszą piękną ceglaną ścianę i kominek i nic o tym nie napisałam?? Jestem pod naprawdę dużym wrażeniem. Bo nawet dla mnie - osoby która na stylach się nie zna, wyłania się piękny, spójny i konsekwentny dom.Każdy detal pasuje do całości.I wiecie co?? ja to trochę walnięta jestem bo spojrzałam na kominek, na ścianę, obejrzałam jeszcze raz kuchnię i resztę i wyobraziłam sobie Was jak siedzicie we trójkę na drewnianej podłodze przed kominkiem... Marcin układa drewnianą kolejkę z Adasiem a Asia (ale już bez fartuszka i znaczka najlepszej uczennicy:)) siedzi obok po turecku z filiżanką herbaty w ręce. I Adaś ma na sobie miękkie sztruksy i sweterek z wzorkiem z przodu jaki mial być na tapecie w gabinecie:) Sama nie wierzę że to napisałam, spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 I wiecie co?? ja to trochę walnięta jestem bo spojrzałam na kominek, na ścianę, obejrzałam jeszcze raz kuchnię i resztę i wyobraziłam sobie Was jak siedzicie we trójkę na drewnianej podłodze przed kominkiem... Marcin układa drewnianą kolejkę z Adasiem a Asia (ale już bez fartuszka i znaczka najlepszej uczennicy:)) siedzi obok po turecku z filiżanką herbaty w ręce. I Adaś ma na sobie miękkie sztruksy i sweterek z wzorkiem z przodu jaki mial być na tapecie w gabinecie:) Sama nie wierzę że to napisałam, spadam Luka, pięknie to opisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 04.10.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Luka, normalnie po tym co napisałaś wymiękłam :jawdrop:ja już chcę żeby tak było. Teraz siedzę nad budżetem i płakać mi się chce, bo tyle jeszcze brakuje :bash:skąd na te marzenia brać....Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Asiu pozdrawiam !!! Jak Adaś - daje Ci trochę pospać w nocy czy nadal budzi się co 1,5h ??? Ja to jednak mam aniołka ... przesyłam Ci trochę jej spokoju i nocnego spania A budżet... jakoś się zamknie jak ne teraz to za jakiś czas Nie denerwuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Luka, normalnie po tym co napisałaś wymiękłam :jawdrop:ja już chcę żeby tak było. Teraz siedzę nad budżetem i płakać mi się chce, bo tyle jeszcze brakuje :bash:skąd na te marzenia brać.... Jakieś pomysły? Pomysł pierwsszy i najwazniejszy to WYLUZOWAĆ!!! Serio mówię, bo wiem co masz na myśli. Naoglądałam się zdjęć pięknych WYKOŃCZONYCH domów i myślałam, ze mój tez będzie zapięty na ostatni guzik. Żeby tak było musielibyśmy większy kredyt brać, a to przecież bez sensu, bo to jakbym kupiła lampę rozłożoną na 360 rat:sick: Teraz sobie powoli dokupuję wszystkie rzeczy. Trochę to potrwa zanim osiągnę zamierzony efekt, ale myslę, że będzie warto poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 04.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No Adaś nam się przez dwa tyg wysypiał, bo spał nawet w pierwszym spaniu nocnym 5 h, ale 4 dni wrócił do dawnego rytmu co 1,5 i 2 h . Teraz chyba ma jakiś katar i może dlatego tak szybko się budzi, sama nie wiem muszę wlecieć do DR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 04.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aga, to prawda naoglądałam się pięknych wnętrz i zachciało mi się bajki... Ale tu nawet nie chodzi o to wyposażenie ale o ogród i teren wokół domu. Właśnie rozpoczęłam negocjacje z Rodzicielką dot. pożyczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 To trzymam kciuki by katarek z małego noska szybko zniknął. Niestety jak maleństwo ma zatkany nosek to bardzo się męczy. I życzę by Adaś zaczął spać jak Nel po 7-8 godzin w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 04.10.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Asiu,Nel śpi 7-8h, masz cudowna córeczkę...nie pisz mi już takich rzeczy bo się załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aga, to prawda naoglądałam się pięknych wnętrz i zachciało mi się bajki... Ale tu nawet nie chodzi o to wyposażenie ale o ogród i teren wokół domu. Właśnie rozpoczęłam negocjacje z Rodzicielką dot. pożyczki.... No tak. Kostka jest istotna, bo wszystko do domu się nosi, więc rozumiem. My w tym roku ogród odpuszczamy. Trawę tylko posadziliśmy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 04.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aga, właśnie żeby nie wnosić do domu tego tałatajstwa. Ale przed kostką chcemy płot zrobić i wiadomo ile to wszystko kosztuje nawet licząc najniższym kosztem. Taras i ogród u nas to z pewnością w następnym roku będzie, bo teraz na zimę nie będziemy się w to bawić. Zanim wszystko wykiełkuje to spróbujemy coś tam na wiosnę posiać. Może najpierw tak jak mówisz trawa, a z czasem będę dosadzała roślinki, bo jak na razie w tej tematyce jestem zielona i muszę się zapoznać z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 04.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Asiu nie chciałam Cię załamywać... przesyłam tylko senne fluidki Nel. Może 3 dziecko tak ma. Mój starszak też budził się co 1,5-2h w nocy na karmienie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Aga, właśnie żeby nie wnosić do domu tego tałatajstwa. Ale przed kostką chcemy płot zrobić i wiadomo ile to wszystko kosztuje nawet licząc najniższym kosztem. Taras i ogród u nas to z pewnością w następnym roku będzie, bo teraz na zimę nie będziemy się w to bawić. Zanim wszystko wykiełkuje to spróbujemy coś tam na wiosnę posiać. Może najpierw tak jak mówisz trawa, a z czasem będę dosadzała roślinki, bo jak na razie w tej tematyce jestem zielona i muszę się zapoznać z tematem. Płotu nie robimy, bo nie mamy przed kim sie grodzić. Sąsiadów po bokach brak. Teraz kazdy kto do nas przyjeżdża jest w szoku jaką dużą działkę mamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Luka, jaki talent pisarski:jawdrop: Piękny klimat stworzyłaś swoim opisem:) Nel to bardzo ładne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ardea jaki talent, ja tu mam w głowie Adasia jako ciemnowłosego dzidzusia a tu się okazuje że to jasnowłosy królewicz ciekawy świata:) Asia, trzymam kciuki żeby młodzieniec jak najszybciej zaczął przesypiać noce&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts