Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marcin a skąd macie Waszego stolarza?

Wg jakiego klucza go wybraliście? Mieliście go poleconego? Bo o atrakcyjnych cenach pisałes cos u mnie...

Trzymam kciuki za Waszą kuchnię i brak opóźnienia&&&

ps. pytanie o ogrzewanie mam. Mogę Ci tu śmiecic czy lepiej przenieść się do siebie z tym?

Marcin a skąd macie Waszego stolarza?

Wg jakiego klucza go wybraliście? Mieliście go poleconego? Bo o atrakcyjnych cenach pisałes cos u mnie...

Trzymam kciuki za Waszą kuchnię i brak opóźnienia&&&

ps. pytanie o ogrzewanie mam. Mogę Ci tu śmiecic czy lepiej przenieść się do siebie z tym?

znaleźliśmy stolarza z okolicy, dokładnie z Mosiny...

opóźnienie już jest, bo kuchnia miała być w zeszłym tygodniu... :(

a o ogrzewanie pytaj tutaj...

Wiesz co to jak już będziecie po montażu to pozwolę sobie się uśmiechnąc o namiar - do Mosiny się mogę przejechać bo to blisko;)

A ogrzewanie.

Jak wiesz byliśmy zdecydowani na gaz. Ale ostatnio P coraz częściej zaczyna mówić o ekogroszku. Powiedz mi czy Ty zgłębiałeś ten temat? Czy mogę gdzież znaleźć jakieś porównanie cenowe/kosztowe gazu i ekogroszku?

tak szybko się wtrącę, bo Marcin kąpie Adasia:) Co do ogrzewania to u nas nie mieliśmy wyboru z uwagi na warunki zabudowy - musi być gaz....jak ja się pytam ile ludzie płacą za gaz w sezonie i widzę za ile moi rodzice kupują węgiel na zimę (ile jest sprzątania, rozpalania w piecu...) to cenowo nie jest aż tak ogromna różnica. My płacimy co miesiąc za gaz (taką mamy taryfę) żeby właśnie nie obciążać się za bardzo finansowo w jednym lub dwóch terminach. Zobaczymy jak wyjdzie ten pierwszy sezon.

Dzisiaj sprzątałam górną łazienkę - wszystkie kafelki na mokro i na sucho:) nie wiem czy to był dobry pomysł tak zgłębiać kafelek po kafelku, bo widziała wszystkie nie dociągnięcia:) i na dodatek 2 płytki z serii noce są uszkodzone - generalnie nie widać tego ale przy wycieraniu zauważa się ten defekt.