Esiak 27.10.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 kilka fotek wrzuciłem do dziennika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 od razu było napisać, że kilka efektownych fotekzazdroszczę tego wielkiego lustra ale nie zazdroszczę Asi jego mycia żeby było idealnie i bez smug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Esiak - zdjęcia fajne - ale tak na odczepne za duzo na nich nie widać.... zlituj sie i wklej więcej I jeszcze pytanie - jaką kostkę kładziecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.10.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 jeszcze kostki nie kupiliśmy, ale planujemy semmelrocka - bruk klasyczny i myślę żeby ją powiązać z castelo antico (krawężniki i część tarasu). A tak najbardziej to podoba mi się z drogbruku kostka Anic - cappuccino.A Wy co kładziecie? Ktoś Wam robił projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Super te zajawki które Marcin do Dziennika wrzucił...Przypomniało mi się jak byłam u Was latem zeszłego roku... oglądaliśmy goły komin na poddasza, na korytarzu... a teraz tak pięknie to zrobiliście - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Pięknie już macie i pięknie nam stopniujecie doznania:) Jesteśmy gotowi na więcej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 musimy trochę ogarnąć i posprzątać, aby ładne zdjęcia porobić... Ardea, a Ty jakoś niedługo będziesz miała montaż kuchni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Za dwa tygodnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Za dwa tygodnie:) to w tym samym czasie co my... chyba, że naszemu stolarzowi zmniejszy się opóźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Marcin a skąd macie Waszego stolarza?Wg jakiego klucza go wybraliście? Mieliście go poleconego? Bo o atrakcyjnych cenach pisałes cos u mnie... Trzymam kciuki za Waszą kuchnię i brak opóźnienia&&& ps. pytanie o ogrzewanie mam. Mogę Ci tu śmiecic czy lepiej przenieść się do siebie z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Marcin a skąd macie Waszego stolarza? Wg jakiego klucza go wybraliście? Mieliście go poleconego? Bo o atrakcyjnych cenach pisałes cos u mnie... Trzymam kciuki za Waszą kuchnię i brak opóźnienia&&& ps. pytanie o ogrzewanie mam. Mogę Ci tu śmiecic czy lepiej przenieść się do siebie z tym? znaleźliśmy stolarza z okolicy, dokładnie z Mosiny... opóźnienie już jest, bo kuchnia miała być w zeszłym tygodniu... a o ogrzewanie pytaj tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 a co do ogrzewania, to przez weekend paliłem w kominku... piękna sprawa... dziś dom nagrzałem do 21o więc przy układaniu paneli to ze mnie nawet kapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Wiesz co to jak już będziecie po montażu to pozwolę sobie się uśmiechnąc o namiar - do Mosiny się mogę przejechać bo to blisko;) A ogrzewanie.Jak wiesz byliśmy zdecydowani na gaz. Ale ostatnio P coraz częściej zaczyna mówić o ekogroszku. Powiedz mi czy Ty zgłębiałeś ten temat? Czy mogę gdzież znaleźć jakieś porównanie cenowe/kosztowe gazu i ekogroszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Nie chcę się wtrącac, ale nie ma co porównywac. Gaz wygrywa bezobsługowością, groszek - ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Wtrącaj się wtrącaj:)Chodzi mi o to że gdzieś czytałam że gaz wcale nie wychodzi aż tak dużo drożej niż groszek. I chcę sprawdzić czy decyzja rezygnacji z gazu to gra warta świeczki:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Wychodzi dużo drożej, ale coś za coś. I kurek w Rosji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Przestań, przez ten kurek mamy dodatkowy komin;)Ale jak zrezygnujemy z ogrzewania gazowego to na bank robimy indukcje i wtedy z gazu zupełnie rezygnujemy.Te dylematy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Rozumiem ból, też długo myśleliśmy, był na tapecie olej i gaz i nawet pompa ciepła... Po kilku sezonach grzewczych dopiero będę mogła powiedziec czy żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.10.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 tak szybko się wtrącę, bo Marcin kąpie Adasia:) Co do ogrzewania to u nas nie mieliśmy wyboru z uwagi na warunki zabudowy - musi być gaz....jak ja się pytam ile ludzie płacą za gaz w sezonie i widzę za ile moi rodzice kupują węgiel na zimę (ile jest sprzątania, rozpalania w piecu...) to cenowo nie jest aż tak ogromna różnica. My płacimy co miesiąc za gaz (taką mamy taryfę) żeby właśnie nie obciążać się za bardzo finansowo w jednym lub dwóch terminach. Zobaczymy jak wyjdzie ten pierwszy sezon. Dzisiaj sprzątałam górną łazienkę - wszystkie kafelki na mokro i na sucho:) nie wiem czy to był dobry pomysł tak zgłębiać kafelek po kafelku, bo widziała wszystkie nie dociągnięcia:) i na dodatek 2 płytki z serii noce są uszkodzone - generalnie nie widać tego ale przy wycieraniu zauważa się ten defekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Cześc Asiu, no właśnie palenie, sprzątanie, przechowywanie itp. jednak cenowo wychodzi groszek sporo taniej, trzeba przemyślec temat i tyle. Tatuś sam kąpie Adasia? My robiliśmy to zawsze oboje. Ile razy będziesz tak badała płytki? Macie przepiękną łazienkę i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts