MusiSieUdac 16.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 no cóż.... Środa, środa jest po wtorku -zapamiętać.... a przed czwartkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czy ten majster co to termin przekłada wie ile osób musi plany zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czy ten majster co to termin przekłada wie ile osób musi plany zmienić? no właśnie chyba nie zdaje sobie z tego sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) no właśnie chyba nie zdaje sobie z tego sprawy... Weź mu powiedz, to montaż bedziesz miał na wczoraj;) EDIT: Aaaa, zapomniałabyym, postrasz jeszcze MSU. Pewnie w Wielkopolsce też juz jest znana;) Edytowane 16 Listopada 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 ano bendom... ale wiadomość niestety jest taka, że montaż jest przesunięty na środę... było fachmenowi powiedzieć, żeby się streszczał bo mu tyły na FM wyrobisz a to bardzo opiniotwórcze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 no i dobrze, żeśmy pojechali, bo schody gotowe, tylko pan stolarz zupełnie zapomniał, że miały być z podstopnicami.... także jaja niezłe, montaż przełożony ze środy na na przyszły poniedziałek.... główny słupek: stopnie: góra słupka jak i poręcze będą wybarwione na ten sam kolor co stopnie, podstopnice oczywiście białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 A mniej główne słupki będa miniaturami głównego słupka? już widze oczami wyobraźni schody i ze schodów widok na piekną podłogę w kuchni....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Esiak no to schody na podobną modłę jak nasze tyle że u nas podstopnice to po prostu zaszpachlowany słupek pomalowany na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 18.11.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Esiak tak patrzyłem na ocieplanie twojego dachu. Czy między wełną ,a deskami dachu, nie powinna być też folia? Czym zatkali wełne od zewnątrz pod nadbitką? Płytą G-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 18.11.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Wykorzystując forum Esiaka - Zdaje sobie sprawę z tego, że każdy ma inny dom itd. Mój to Aksamitka 2 z Archonu. Zastanawiamy się z żoną ile pi razy drzwi będziemy potrzebować kasy do stanu developerskiego ? Morzecie dać jakiś przykłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.11.2012 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Esiak tak patrzyłem na ocieplanie twojego dachu. Czy między wełną ,a deskami dachu, nie powinna być też folia? Czym zatkali wełne od zewnątrz pod nadbitką? Płytą G-k? pomiędzy deskowaniem a wełną jest szczelina wentylacyjna i żadnej folii tam nie ma i nie powinno być... folia paroizolacyjna jest od strony pomieszczeń, pod płytami GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.11.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 wczoraj i dziś to dni, które minęły nam na sprzątaniu Lapisa... powykańczałem panele, zasylikonowałem lustro w górnej łazience, Joann odkurzała i wycierała podłogi, wysprzątaliśmy kuchnie na przywitanie mebli do niej.... Adasia na ten czas sprzedaliśmy dziadkom... w piątek wieczorem odpaliłem kocioł gazowy, temp w domu była już tylko na poziomie 10o, do wczoraj do 10 rano zjadł 15m3 gazu w sobotę w trakcie prac paliliśmy w kominku, więc temp znacznie się podniosła... dziś rano w całym domku było przyjemne 18o... dziś też dogrzewaliśmy kominkiem aż w domu zrobiło się 22o przed opuszczeniem Lapisa wziąłem pierwszy prysznic w naszym domu w łazience było 24o i ta ciepła podłoga po wyjściu z pod natrysku - bezcenne brak drzwi prysznicowych skutkował pochlapaną podłogą, ale jeszcze nigdy z taką przyjemnością jej nie wycierałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 wczoraj i dziś to dni, które minęły nam na sprzątaniu Lapisa... powykańczałem panele, zasylikonowałem lustro w górnej łazience, Joann odkurzała i wycierała podłogi, wysprzątaliśmy kuchnie na przywitanie mebli do niej.... Adasia na ten czas sprzedaliśmy dziadkom... w piątek wieczorem odpaliłem kocioł gazowy, temp w domu była już tylko na poziomie 10o, do wczoraj do 10 rano zjadł 15m3 gazu w sobotę w trakcie prac paliliśmy w kominku, więc temp znacznie się podniosła... dziś rano w całym domku było przyjemne 18o... dziś też dogrzewaliśmy kominkiem aż w domu zrobiło się 22o przed opuszczeniem Lapisa wziąłem pierwszy prysznic w naszym domu w łazience było 24o i ta ciepła podłoga po wyjściu z pod natrysku - bezcenne brak drzwi prysznicowych skutkował pochlapaną podłogą, ale jeszcze nigdy z taką przyjemnością jej nie wycierałem... Ładnie napisałeś Cierpliwości, bo jeszcze chwila i będziecie w wymarzonym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip321 19.11.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Marcin. A patrząc od zewnątrz budynu ku górze między ścianą, a nadbitką. Czy ociepleniowcy wypełniają tę szparę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I jak Pan Stolarz?Dał radę? ps. nie żebym jakoś specjalnie niecierpliwa była ale tak mi się środa z Wami kojarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.11.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 I jak Pan Stolarz? Dał radę? ps. nie żebym jakoś specjalnie niecierpliwa była ale tak mi się środa z Wami kojarzy:) Luka, pisałem przecież, że montaż przełożony na poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 W poniedziałek montaż schodów czy kuchni? a może wszystko razem? Co to za drewno na schody? I czekam na dechy, kiedy będą? chyba, że już są a Ty nie pokazałeś Dzięki za namiary na bejcę, już zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.11.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 W poniedziałek montaż schodów czy kuchni? a może wszystko razem? Co to za drewno na schody? I czekam na dechy, kiedy będą? chyba, że już są a Ty nie pokazałeś Dzięki za namiary na bejcę, już zamówiłam. potwierdzone to: poniedziałek schody - jesionowe czwartek montaż drzwi wewnętrznych podłogi już gotowe, tylko nie ma jeszcze ładnych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.11.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 kupiliśmy w końcu taki piekarnik: http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/247431/katalog/GORBO7349RB_2.jpg w stylu retro jak kuchnia, a czarny, żeby się wyróżniał pośród bieli frontów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Lubię jesion:) Piekarnik extraklasa (widzę to nawet, mimo że się nie znam) świetnie będzie pasował do Waszego zlewu. Jaki blat wybraliście do kuchni?Szykuje się przepiękne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts