Esiak 21.11.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Lubię jesion:) Piekarnik extraklasa (widzę to nawet, mimo że się nie znam) świetnie będzie pasował do Waszego zlewu. Jaki blat wybraliście do kuchni? Szykuje się przepiękne wnętrze. blat od początku ma być drewniany z ikei, tylko nagle ikea wycofała blaty dębowe i pozostają nam bukowe, na niego jakiś ładny olej muszę wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Pytałeś stolarza co sądzi o buku, bo ja gdzieś czytałam, ze chłonie wodę jak gąbka... Ja też widzę u Was drewniany, olejowany blat:) Ma gust Twoja Joasia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Luka, pisałem przecież, że montaż przełożony na poniedziałek... Nie postraszyłeś forum? potwierdzone to: poniedziałek schody - jesionowe czwartek montaż drzwi wewnętrznych podłogi już gotowe, tylko nie ma jeszcze ładnych fotek To moze posprzątaj wreszcie, co? Lubię jesion:) Piekarnik extraklasa (widzę to nawet, mimo że się nie znam) świetnie będzie pasował do Waszego zlewu. Szykuje się przepiękne wnętrze. Zgadzam się, bedzie pięknie i stylowo. Piekarnik idealnie się wpasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Żeby nie było, w dzienniku przybyło parę fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 schody ma???? aaaa nie schody w poniedziałek, ten po niedzieli :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 schody ma???? aaaa nie schody w poniedziałek, ten po niedzieli :bash: właśnie w poniedziałek dopiero więc kolejne sesje zdjęciowe dopiero po schodach, albo jeszcze lepiej - po drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Eeeee ściana miodiooooo i kominek Uwielbiam cegłę...teraz żałuję, że swoją zatynkowałam sypialnia i pokój dziecięcy mi się nie wyświetla buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Eeeee ściana miodiooooo i kominek Uwielbiam cegłę...teraz żałuję, że swoją zatynkowałam sypialnia i pokój dziecięcy mi się nie wyświetla buuuuuu odśwież, czy cuś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luminda 22.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam, Przybyłam z wizytą! :) Pięknie tu u Ciebie- dużo kolorów, które lubię i planuję u siebie... stąd moje pytanie- co to za kolorek w kuchni? Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 F5 zadziałało - idę się ponapawać widokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam, Przybyłam z wizytą! :) Pięknie tu u Ciebie- dużo kolorów, które lubię i planuję u siebie... stąd moje pytanie- co to za kolorek w kuchni? Pozdrawiam, A. Luminda witam u nas wszystkie kolory dzięki farbie Kabe, mieszane wg wzornika, jaki dokładnie kolor w kuchni to muszę spojrzeć na fakturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 22.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 napiszę tylko tyle, PIĘKNE CEGŁY!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No no Esiaki... brak słów:jawdrop: Zakochałam się w Waszym ogrodzeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No no Esiaki... brak słów:jawdrop: Zakochałam się w Waszym ogrodzeniu:) a podłogi się nie podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.11.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To wymieniam, co mi się podoba: okap, kolory, okno salonowe wraz z widokiem, kolor elewacji, tapet, podłogi, kominek i ściana obok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.11.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To wymieniam, co mi się podoba: okap, kolory, okno salonowe wraz z widokiem, kolor elewacji, tapet, podłogi, kominek i ściana obok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.11.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 mi to co Ardea wymieniła i jeszcze okap dorzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 okap na razie jest "surowy", dokończony będzie przy montażu kuchni...tak samo kominek jeszcze nie skończony, będzie belka-portal go otaczający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Brawa dla Państwa Esiaków Kominek, podłogi piekne, ale ogrodzenie będzie cudowne! Okap jest obudowany płytą i pomalowany pod kolor ściany? Nawet rower przed domem pasuje:) Ja tam widzę jeszcze fragmenty łazienek. Może byś się pochwalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Brawa dla Państwa Esiaków Kominek, podłogi piekne, ale ogrodzenie będzie cudowne! Okap jest obudowany płytą i pomalowany pod kolor ściany? Nawet rower przed domem pasuje:) Ja tam widzę jeszcze fragmenty łazienek. Może byś się pochwalił? w łazienkach nie ma jeszcze szafek, a więc i umywalek, więc nie ma się czym chwalić okap to zabudowa z płyty, zaszpachlowana i pomalowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts