Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak, chyba myślą mnie tu ściągnąłeś, bo znów jestem pierwsza:):)

Ładnie i szybko. Będzie też praktycznie, bo mimo bieli łatwo będzie zmyc. Kawał dobrej roboty:yes: Kiedy balustrada? Jak maskujecie mocowania trepów?

jutro ma być koniec... :)

mówisz o tych dziurach po śrubach? będą w tym miejscu stały tralki...

Muszę wlecieć do siebie, bo latam po innych forach a do nas nie zaglądam:)

Dziękujemy za miłe słowa!!!!!

To takie "budujące" jak się innym podoba:D

Jesteśmy zadowoleni, gdyby nie to spóźnienie z kuchnią:bash:Już 6 tydzień - trochę przesada co !!!! Mam nadzieję że w następnym tygodniu już coś się zacznie dziać w tym temacie. Teraz oglądamy na szybko uchwyty kuchenne, sama nie wiem co tam się znajdzie. Nasz stolarz to bierze z Gameta, ale akurat z Gameta no nic nas nie powaliło. Owszem coś się znajdzie, ale no nie zachwyca mnie nic. Może jeszcze z ikei weźmiemy,bo są tam fajne czarne uchwyty. No właśnie chciałam mieć ciemne uchwyty, bo przynajmniej się będą odbijać od tej bieli. Srebrne ewentualnie.... Pewnie i tak wybierzemy na szybcika jakieś tam byle by były:)

Kostka oczywiście też nam się przesunęła o tydzień, a teraz już jest coraz zimniej i zrobimy chyba tylko przód, za ścieżkę wokół domu i taras zabierzemy się w następnym roku. Bo w ogóle to taras robimy z kostki - moja decyzja - zawsze tak chciałam i przekonywałam Marcina. Drewno jest piękne, ale jak może jeszcze będzie płot z drewna, kto to będzie konserwował....całe lato będziemy spędzać z pędzlem w ręku:)

Jak się trzyma ta listwa na ścianie :o ta w którą wsuwane są trepy ?

Asia, a od której strony macie taras ?

Miałam nieprzyjemność być ubiegłego lata (u nas panowały tropikalne upały) na takim brukowanym tarasie - po kwadransie wymiekłam -temperatura kostki była koszmarna,parzyło stopy przez podeszwy.

Szybko wybiłam sobie z głowy kostkę, czy gres na tarasie