MusiSieUdac 23.11.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 okap to zabudowa z płyty, zaszpachlowana i pomalowana... Ale za to pomysł przedni:) Mi sie podoba tapeta w sypialni, kto wybierał? Cegła wewnatrz i na zewnatrz na 5+ Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ale za to pomysł przedni:) Mi sie podoba tapeta w sypialni, kto wybierał? Cegła wewnatrz i na zewnatrz na 5+ Pozdrawiam:) wszystkie wnętrza to pomysły Joann... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 wszystkie wnętrza to pomysły Joann... zawsze twierdziłam,że cudownie mieć żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.11.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 wszystkie wnętrza to pomysły Joann... Tak tez myslałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 wszystkie wnętrza to pomysły Joann... Zdolna bestia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.11.2012 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dziś poniedziałek, więc w dzienniku kilka zdjęć powstających schodów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.11.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Załapałam się tuż przed wyłączeniem komputera:) Piękne, linia wygięcia podobna do moich - będziecie zabudowywać przestrzeń pod nimi? Świetny kontrast stopień podstopień Bardzo lekkie, estetyczne - ode mnie wielki PLUS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Schody już są piekne!!! Wygięcie, wybarwienie trepów i ten słupek - śliczne. Z niecierpliwością czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Esiak, chyba myślą mnie tu ściągnąłeś, bo znów jestem pierwsza:) Ładnie i szybko. Będzie też praktycznie, bo mimo bieli łatwo będzie zmyc. Kawał dobrej roboty:yes: Kiedy balustrada? Jak maskujecie mocowania trepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Esiak, chyba myślą mnie tu ściągnąłeś, bo znów jestem pierwsza:) Ładnie i szybko. Będzie też praktycznie, bo mimo bieli łatwo będzie zmyc. Kawał dobrej roboty:yes: Kiedy balustrada? Jak maskujecie mocowania trepów? jutro ma być koniec... mówisz o tych dziurach po śrubach? będą w tym miejscu stały tralki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 To fajnie:) Przeprowadzka coraz bliżej, możecie już sie pakowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 To fajnie:) Przeprowadzka coraz bliżej, możecie już sie pakowac:) jesteśmy w połowie spakowani, bo się w całości nie rozpakowaliśmy po wyprowadzce z mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Macie ustalony jakiś termin przeprowadzki, czy kiedy się uda to się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Macie ustalony jakiś termin przeprowadzki, czy kiedy się uda to się uda? terminu brak, będzie kuchnia, będzie można zamieszkać i sprzątać na pewno grudzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 terminu brak, będzie kuchnia, będzie można zamieszkać i sprzątać na pewno grudzień... czyli święta w Lapisie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.11.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Muszę wlecieć do siebie, bo latam po innych forach a do nas nie zaglądam:) Dziękujemy za miłe słowa!!!!!To takie "budujące" jak się innym podoba:D Jesteśmy zadowoleni, gdyby nie to spóźnienie z kuchnią:bash:Już 6 tydzień - trochę przesada co !!!! Mam nadzieję że w następnym tygodniu już coś się zacznie dziać w tym temacie. Teraz oglądamy na szybko uchwyty kuchenne, sama nie wiem co tam się znajdzie. Nasz stolarz to bierze z Gameta, ale akurat z Gameta no nic nas nie powaliło. Owszem coś się znajdzie, ale no nie zachwyca mnie nic. Może jeszcze z ikei weźmiemy,bo są tam fajne czarne uchwyty. No właśnie chciałam mieć ciemne uchwyty, bo przynajmniej się będą odbijać od tej bieli. Srebrne ewentualnie.... Pewnie i tak wybierzemy na szybcika jakieś tam byle by były:) Kostka oczywiście też nam się przesunęła o tydzień, a teraz już jest coraz zimniej i zrobimy chyba tylko przód, za ścieżkę wokół domu i taras zabierzemy się w następnym roku. Bo w ogóle to taras robimy z kostki - moja decyzja - zawsze tak chciałam i przekonywałam Marcina. Drewno jest piękne, ale jak może jeszcze będzie płot z drewna, kto to będzie konserwował....całe lato będziemy spędzać z pędzlem w ręku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak się trzyma ta listwa na ścianie ta w którą wsuwane są trepy ? Asia, a od której strony macie taras ? Miałam nieprzyjemność być ubiegłego lata (u nas panowały tropikalne upały) na takim brukowanym tarasie - po kwadransie wymiekłam -temperatura kostki była koszmarna,parzyło stopy przez podeszwy. Szybko wybiłam sobie z głowy kostkę, czy gres na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 My mamy taras od północy i do tego 3 drzewa, dlatego bez obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 i wszystko jasne ja mam południowy zachód , od trzynastej do zmroku słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Słuchajcie macie jakieś fajne zapisane strony www z uchwytami do szafek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts