Joannk 28.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 i wszystko jasne ja mam południowy zachód , od trzynastej do zmroku słońce To opalać się będzie można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Słuchajcie macie jakieś fajne zapisane strony www z uchwytami do szafek? takie znalazłam w czeluściach dysku http://klamkiexpert.pl/pl/c/Galki-i-uchwyty-meblowe/237 http://www.scandiconcept.pl/search/Galki-i-uchwyty/?category=35,39 To opalać się będzie można.... a ja nie moge sie opalać choć szczerze -chyba nie bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Malka-dzięki bardzo tych stron nie miałam, postaram się jeszcze dzisiaj je przeglądnąć. Ja opalać się ulubię, ale moja skóra nie, więc idziemy na kompromis i opalamy się mało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nie wiem czy znajdziesz tam coś dla siebie, Experta zachowałam ze względu na mega wybór klamek i gałek do drzwi, a Doctora za całokształt....ale oba sklepy mają w ofercie uchwyty meblowe, więc kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Malka - mam tak samo nie lubię się opalać, a taras od zachodu. Dlatego robimy jeszcze drugi mniejszy od północy:) Joasiu, cześć Adaś już ząbkuje? Schody macie bardzo ładne, jednak czekam na Waszą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 My też czekamy, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Już za chwileczkę, już za momencik sesja zdjęciowa lapisowych schodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Asiu, Marcinie podglądam od czasu do czasu cegła podoba mi się bardzo kominek też ale....schody...... .......mnie po prostu powaliły Powiem tak: piękniejszych klasycznych schodów nigdy nie widziałam Po prostu bajka !!! :jawdrop: Brawo kochani. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kinga dzięki.... na głównym filarze jest niestety zaślepka tak centralnie, ale podobno nie dało się inaczej wg stolarza - a już nie będę się czepiać, z czasem przestanę zauważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Schody są tak wymuskane,ze aż oczy bolą idealne do Waszych wnętrz - cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 oj tam bolą ale dziękujemy za miłe słowa:) generalnie chyba pasują. Jutro drzwi wchodzą .... porostu tylko ta kuchnia została i można się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Kinga dzięki.... na głównym filarze jest niestety zaślepka tak centralnie, ale podobno nie dało się inaczej wg stolarza - a już nie będę się czepiać, z czasem przestanę zauważać Asia- z doświadczenia wiem, że po miesiącu przestaje się dostrzegać takie pierdoły Ps, ponieważ powiedziałas to pobiegłam popatrzec No rzeczywiscie jest ale ta wygląda akurat jakby miała tam być Czy ona wystaje? Bo może udałby sie ją zlicować. U mnie tez jest kilka miejsc gdzie są zatuszowane sruby. Takimi "kołeczkami" mam to zrobione i ściete na równo z powierzchnią schodów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a gdzieś pokazywaliście drzwi ? przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Asia- z doświadczenia wiem, że po miesiącu przestaje się dostrzegać takie pierdoły Ps, ponieważ powiedziałas to pobiegłam popatrzec No rzeczywiscie jest ale ta wygląda akurat jakby miała tam być Czy ona wystaje? Bo może udałby sie ją zlicować. U mnie tez jest kilka miejsc gdzie są zatuszowane sruby. Takimi "kołeczkami" mam to zrobione i ściete na równo z powierzchnią schodów..... Muszę sprawdzić czy odstaje - wydaje mi się że tak. Dzisiaj wleciałam na budowę jak były w połowie tralki, efektu końcowego nie widziałam na żywo MALKA - A drzwi będą zwykłe, chyba nie pokazywaliśmy, Pol-skone " Fiordy". Cena przystępna i wizualnie nam odpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 te? http://www.pol-skone.pl/store/productattributes/mx60_0c801faab8ca44dce13d8fcf58850924.jpg bo te z szybkami mi jakoś nie leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.11.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Tak te pełne, tylko jedne drzwi będą miały szybkę i to górną w wiatrołapie, z uwagi na to że tam nie ma okna, to niech trochę światła wleci. Ale szybka będzie mleczna (mam nadzieję-bo już nie pamiętam co zamawiałam-taka zakręcona jestem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a jedna mała szybka, ok - białe oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a jedna mała szybka, ok - białe oczywiście ? białe, białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Cudne schody:D Idealnie dobrane do wnętrz:) Gratuluję!!! Fajnie wejść wreszcie na górę po schodach, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 schody baaaardzo w moim typie a pod nimi planujecie zupełnie wolną przestrzeń czy jakoś ją zagospodarujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts