Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie macie jakieś fajne zapisane strony www z uchwytami do szafek?

takie znalazłam w czeluściach dysku

http://klamkiexpert.pl/pl/c/Galki-i-uchwyty-meblowe/237

http://www.scandiconcept.pl/search/Galki-i-uchwyty/?category=35,39

To opalać się będzie można....:)

a ja nie moge sie opalać :(

choć szczerze -chyba nie bardzo lubię :lol2:

nie wiem czy znajdziesz tam coś dla siebie, Experta zachowałam ze względu na mega wybór klamek i gałek do drzwi, a Doctora za całokształt....ale oba sklepy mają w ofercie uchwyty meblowe, więc kto wie, kto wie :)

Asiu, Marcinie

podglądam od czasu do czasu

cegła podoba mi się bardzo

kominek też

ale....schody......

.......mnie po prostu powaliły :jawdrop:

Powiem tak: piękniejszych klasycznych schodów nigdy nie widziałam :no: Po prostu bajka !!!

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

Brawo kochani.

Pozdrawiam

:bye:

Kinga dzięki....

na głównym filarze jest niestety zaślepka tak centralnie, ale podobno nie dało się inaczej wg stolarza - a już nie będę się czepiać, z czasem przestanę zauważać:)

Asia- z doświadczenia wiem, że po miesiącu przestaje się dostrzegać takie pierdoły

Ps, ponieważ powiedziałas to pobiegłam popatrzec ;) No rzeczywiscie jest ale ta wygląda akurat jakby miała tam być ;) Czy ona wystaje? Bo może udałby sie ją zlicować. U mnie tez jest kilka miejsc gdzie są zatuszowane sruby. Takimi "kołeczkami" mam to zrobione i ściete na równo z powierzchnią schodów.....

Asia- z doświadczenia wiem, że po miesiącu przestaje się dostrzegać takie pierdoły

Ps, ponieważ powiedziałas to pobiegłam popatrzec ;) No rzeczywiscie jest ale ta wygląda akurat jakby miała tam być ;) Czy ona wystaje? Bo może udałby sie ją zlicować. U mnie tez jest kilka miejsc gdzie są zatuszowane sruby. Takimi "kołeczkami" mam to zrobione i ściete na równo z powierzchnią schodów.....

Muszę sprawdzić czy odstaje - wydaje mi się że tak. Dzisiaj wleciałam na budowę jak były w połowie tralki, efektu końcowego nie widziałam na żywo

MALKA - A drzwi będą zwykłe, chyba nie pokazywaliśmy, Pol-skone " Fiordy". Cena przystępna i wizualnie nam odpowiadają.