atika 29.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Esiakowa rodzinko - pięknie Wam wyszły schody. Bardzo pasują do wnętrza. I piękna cegła. Nawet nie wiedziałam, że w tylu miejscach ja planujecie.... ale pięknej cegły nigdy za dużo Ja zrezygnowałam z cegły w kuchni, choć taki był pierwotny plan i teraz żałuję. Ogrodzenie też super sie zapowiada. A co z ekipą od bruku ?? Zgłosiła się ?? Jakby co mogę polecić swoją. U mnie prace brukowe zakończone pomyślnie. Trzymam kciuki za kuchnię i jak najszybszą przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Idę najpierw do Was:) W sumie po tych wszystkich zachwytach koleżanek nie za bardzo oryginalna będę. Ale szczerze i od serca - Wasz dom mnie urzeka:yes: Płytki są fajne, tapety świetne, schody rewelacja - ale każdy z tych elementów nie robiłby takiego wrażenia pojedynczo. Serdecznie gratuluję Wam pomysłu i konsekwencji I z niecierpliwością czekam na finał Buziaki dla Adasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 schody baaaardzo w moim typie a pod nimi planujecie zupełnie wolną przestrzeń czy jakoś ją zagospodarujecie? Pewnie z czasem zagospodarujemy, ale na razie będzie wolna przestrzeń. Szkoda mi tak zostawiać tyle miejsca, jakaś szafka mogłaby powstać. Sprawa do obgadania ze stolarzem. Nie wiedziałam do końca jak będą wyglądać te nasze schody, dlatego nie mam jeszcze dokładnego pomysłu tylko zamysł żeby coś tam było. Pumpa a Ty jakie masz schody i masz coś pod nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Esiakowa rodzinko - pięknie Wam wyszły schody. Bardzo pasują do wnętrza. I piękna cegła. Nawet nie wiedziałam, że w tylu miejscach ja planujecie.... ale pięknej cegły nigdy za dużo Ja zrezygnowałam z cegły w kuchni, choć taki był pierwotny plan i teraz żałuję. Ogrodzenie też super sie zapowiada. A co z ekipą od bruku ?? Zgłosiła się ?? Jakby co mogę polecić swoją. U mnie prace brukowe zakończone pomyślnie. Trzymam kciuki za kuchnię i jak najszybszą przeprowadzkę. Dzięki, kocham cegłę i tyle:yes: Taka miłość od pierwszego wejrzenia:yes: Co do brukarzy, to ja byłam przekonana że wpisał nas ostatni tydzień listopada, a on że zaczyna od 03.12, wczoraj dzwonię jak tu zgrać przywiezienie bruku, a on że termin niestety się przesunął i wchodzą od 12.12 - no kurczę jak zima będzie już. Nie będę pisała jak się dzisiaj wnerwiłam na kuchnię Ostatnio to ciągle mamy pod górę, oby od początku roku było na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Idę najpierw do Was:) W sumie po tych wszystkich zachwytach koleżanek nie za bardzo oryginalna będę. Ale szczerze i od serca - Wasz dom mnie urzeka:yes: Płytki są fajne, tapety świetne, schody rewelacja - ale każdy z tych elementów nie robiłby takiego wrażenia pojedynczo. Serdecznie gratuluję Wam pomysłu i konsekwencji I z niecierpliwością czekam na finał Buziaki dla Adasia Dzięki Luka, wpadniesz kiedyś na kawę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wasze schody sa bardzo do moich podobne tyle ze u mnie tralki grube są zupełnie proste, a podstopnice nie są drewniane a po prostu malowane. Nasze dodatkowo są betonowe i tylko obłożone a pod schodami jest spiżarka. Zaraz zerknę czy mam gdzieś pod ręką foty to Ci na pw wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Kto chce, może zerknąć na drzwi, które są montowane... Fotki w dzienniku Edytowane 29 Listopada 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzięki Luka, wpadniesz kiedyś na kawę co? Jasne, bardzo chętnie:) Uważaj bo będę trzymać Cię za słowo;) A na kuchnię się nie wkurzaj - nie ma sensu:hug: Adasiowi potrzebna spokojna mama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kto che, może zerknąć na drzwi, które są montowane... Fotki w dzienniku Noo dopiero co tam byłam i były tylko schody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wasze schody sa bardzo do moich podobne tyle ze u mnie tralki grube są zupełnie proste, a podstopnice nie są drewniane a po prostu malowane. Nasze dodatkowo są betonowe i tylko obłożone a pod schodami jest spiżarka. Zaraz zerknę czy mam gdzieś pod ręką foty to Ci na pw wrzucę Wrzucaj, wrzucaj mi na priv:wiggle:ale się cieszę bo Twój kominek mi się bardzo podobała i elewacja z kostką - po prostu super. Wielka szkoda że nie prowadziłaś forum - niektórym by szczeki opadły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jasne, bardzo chętnie:) Uważaj bo będę trzymać Cię za słowo;) Ale ja nie żartuję i nie musisz mnie trzymać na słowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kurcze co to za drzwi na pierwszej fotce? Idę na plan zerknąć - nie kojarzę ich z mojej wizyty u Was - znaczy się dziury nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Joann jeśli karmisz piersią to lepiej przyjmuj wszystko ze stoickim spokojem bo mleko Ci się "zepsuje" i charakterek wqrwieniowy dzieciak wyciągnie a potem będzie jojczący... wiem co mówię moje maluchy po półtora roku karmiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 To są od korytarza - zero okna to chociaż będzie lekki prześwit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Joann jeśli karmisz piersią to lepiej przyjmuj wszystko ze stoickim spokojem bo mleko Ci się "zepsuje" i charakterek wqrwieniowy dzieciak wyciągnie a potem będzie jojczący... wiem co mówię moje maluchy po półtora roku karmiłam Półtora roku karmiłaś... o kurczę nie źle ja planuję pół i jak wrócę do pracy to pewnie z nerwów już nie będzie nic leciało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wrzucaj, wrzucaj mi na priv:wiggle:ale się cieszę bo Twój kominek mi się bardzo podobała i elewacja z kostką - po prostu super. Wielka szkoda że nie prowadziłaś forum - niektórym by szczeki opadły! Poszło już. U mnie nie ma rzeczy żeby szczęki opadały. Jest na zasadzie to co nam się podoba i na co nas stać, nie trzymałam się sztywno jakiegoś stylu ale wydaje mi się że dół jest dość nowoczesny z ograniczeniem kolorów a góra bardziej udomowiona A wasze drzwi .... no po prostu... LAPISOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 To są od korytarza - zero okna to chociaż będzie lekki prześwit. Ale ze mnie goga:) Nie zwróciłam uwagi na płytki kuchenne, myślałam że to "dziura" do wiatrołapu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Pumpa - porostu prawie bliźniacze schody mamy. No co tu dużo będę mówić - schody masz zarąbiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i w ogóle jak ładna lampa, drzwi i podłogi. Kobito kochana ukrywasz takie ładne wnętrza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 A wasze drzwi .... no po prostu... LAPISOWE Pumpa się obiema ręcami podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nie zwróciłam uwagi na płytki kuchenne, myślałam że to "dziura" do wiatrołapu:) "dziura" :lol2::lol2:Luka jesteś kochana, poprawiłaś mi humor po tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts