Esiak 15.09.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 dobra, an chwilkę Was opuszczam, mam nowego Muratora i 2 brovarki do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A ja mam wielką ochotę na piwo a samo nie chciało do mnie przyjść...A mój dealer jeszcze na budowie buuu;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A ja mam wielką ochotę na piwo a samo nie chciało do mnie przyjść... A mój dealer jeszcze na budowie buuu;( no ja musiałem też się przejść do sklepiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 SAMO do Ciebie nie przypełzło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ja piwo mam, ale rzadko piję, bo nie przepadam i nowego Muratora też mam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Chwalipięty:p A ja dla odmiany mam nowy Budujemy dom a piwa nadal nie mam;) Zajrzałam do szafki, do lodówki i niestety - brak. Zajrzałam do barku a tam same mocne alkohole i likiery bleee Chyba pora iść spać ps. piwa tez nie lubię, pijam redsa a to nie piwo podobno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 [quote= ps. piwa tez nie lubię, pijam redsa a to nie piwo podobno;) Gdybyś bliżej mieszkała to mam gingers w lodówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Przepadło.Dealer wrócił ale bez piwa. Kiepski dostawca.Z tej rozpaczy zjadłam miseczkę kremu porowo-cukiniowego...Na swoje usprawiedliwienie dodam, że zjadłam bez grzanek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 To dobra pora na pory z cukinią (brzmi pysznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 oj widzę, że w naszych komentarzach zaczęły się dyskusje nie na temat... chwalić, chwalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 czyli słynne pierdu pierdu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Mamy sobie iść? ps. pory z cukinią, z odrobiną czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.09.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nie, zostańcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ok, to my tu wrócimy;)Dobranoc - mój budzik nieubłagalnie dzwoni o 5:45;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.09.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ale dajecie czadu W kwestii tynków, u nas będą ręczne, są ekipy, które cudnie robią ręczne i można tylko zagruntować i lecieć z farbą. Także to zależy. Ostatnio u nas w rodzinie też się budowali i też mieli tynki ręczne. Wyszły cudne, żadnych gładzi nie robili A ja ani piwa, ani nowego muratora... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 16.09.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja chcę położyć panele, bo to umiem, nie widzę potrzeby płacenia komuś za coś, co sam mogę zrobić... święta racja. My panele też kładziemy sami - mąż i ja - mamy za sobą już ze 100m2 paneli położonych więc wprawa jest. Sami też będziemy malować - oszczędność ok. 4000zł. A ja wczoraj wpadłam na szalony pomysł coby sobie w salonie samemu (moimi ręcami) cegłę wymurować. Cegiełki płytki w kuchni już będzie kładł ktoś kto się na tym naprawdę zna, ale ścianę = całe cegły wymurować i przytwierdzić do istniejącej prościutkiej ściany z BK chyba dam radę. Czy to zbyt szalony pomysł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Ja nie mówię, że ręcznych nie da się gładko położyć, tylko, że tak położonych jeszcze nie widziałam... Esiak na pewno pokaże:) Z panelami to zobaczymy jak nam będzie szło, a malujemy sami na bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.09.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 O malowaniu też myślałam, żeby pomalować samemu. Tylko nie wiem co z dzieckami. Jak będą już na tyle duże i grzeczne żeby siedzieć spokojnie ze mna na budowie to OK. A jak przyjdzie mi ich z kimś zostawiać to może być ciężko z samodzielną pracą... Chciaz Marcin od września 2012 pójdzie do przedszkola więc teściowa obowiązków mieć nie będzie to może ich popołudniami przejmie trochę... Ech, malowanie - marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.09.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 a oto obiecane fotki tynków... trzeba je jeszcze przejechać nakładką filcową.... http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/229.jpg http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/230.jpg http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/231.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts