Lukarna 29.11.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Ej, no miałam na myśli dziurę na drzwi:D Może już nic nie będę mówic żeby się nie pogrążać ps. Pumpa ma fajną chatę, też mi sie podoba Edytowane 29 Listopada 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja już nie pamiętam chaty Pumpy:( tylko kuchnię kojarzę... i zewnętrze. Esiak, nie miałeś mieć drzwi robionych na zamówienie? Ty nie masz kuchni, ja mojego pana od drzwi mogłabym powiesić Nie żeby mi się spieszyło, ale niesłowność i nieterminowość mnie irytują. I ja jeszcze nie mam łazienek skończonych, ani barierki przy schodach... A u Was została tylko kuchnia:) Głowa do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 niestety kasa ubywała i ubywała, więc pozostała opcja drzwi z polskone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 niestety kasa ubywała i ubywała, więc pozostała opcja drzwi z polskone... Akurat na Fiordy nie ma co grymasić i ładne i dużo ludzi je chwali:) My mocno się trzymamy budżetu, reżim cenowy narzuciliśmy, zobaczymy czy się uda...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 a tak BTW, w końcu ekipa prawie cała (oprócz Agi) w komplecie wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 ale te wasze drzwi to na drewnianym ramiaku są a nie plaster miodu? bo te plastrowe to tanie ale inne niestety mimo że "tylko" polskone to i tak kosztują sporo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 o właśnie pobiłem rekord w usypianiu Adasia - 3 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 o właśnie pobiłem rekord w usypianiu Adasia - 3 min Gratulujemy tatusiowi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 co prawda z pomocą suszarki dziś prawie nie spał cały dzień, a Joann nie mogła go teraz uśpić nawet przy cycku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 a nie mówiłam, że "złe" mleko dostał i mu się wnerw mamusi udzielił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Pumpa - ten Twój schowek pod schodami jest bardzo praktyczny, u nas by wyszło coś mniejszego i raczej bardziej w formie szafy. A co do mleka to kto wie czy mu się udzieliło, normalnie ciężki dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 a tak BTW, w końcu ekipa prawie cała (oprócz Agi) w komplecie wieczorkiem... no nie wiem czy tak mogę się Państwu wciąć w towarzyską dyskusje ??? a co mi tam , drzwi na Waszych fotkach wyglądają znacznie lepiej niż w katalogu aaaa Joasiu -i mleczna szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Malka - tak jednak mleczna szybka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) a tak BTW, w końcu ekipa prawie cała (oprócz Agi) w komplecie wieczorkiem... Bo Aga asystowała wieczorem mężowi przy montażu półek w piwnicy:P Tak, wiem, sama sie proszę (Luka:P) PS. Fajna jest wiertarka udarowa;) Edytowane 30 Listopada 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A wasze drzwi .... no po prostu... LAPISOWE O tak! Klamkę powiesiłem do wglądu, docelowo będzie zamocowana prosto Nie no co Ty?! Prosto???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bo Aga asystowała wieczorem mężowi przy montażu półek w piwnicy:P Tak, wiem, sama sie proszę (Luka:P) PS. Fajna jest wiertarka udarowa;) no to jak wy piwniczkę urządzacie i wiertarkowe zabawy lubicie to ja o nic więcej już nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 no to jak wy piwniczkę urządzacie i wiertarkowe zabawy lubicie to ja o nic więcej już nie pytam Wczesna jeszcze pora, wiec o żadnych dziurach pisać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.11.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 rozumiem, że rozpórki, podciągi i inne unieruchomianie też w grę wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 rozumiem, że rozpórki, podciągi i inne unieruchomianie też w grę wchodzi? W grę wstępną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 no ładnie tu tak od rana świntuszono.... w dzienniku kilka kolejnych fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts