Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

A temperaturę na jakim poziomie utrzymujecie? Ja wczoraj przykręciłam grzejniki jak wietrzyłam i miałam w sypialni 21 stopni to aż mną telepała ale fakt przyszłam sprzed kominka. Wcześniej jak było tak do -2stopni i nie wiało to liczyliśmy że nam idzie tak ok 8-9zł dziennie paląc do obucha

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joanko Esiak :bye:.

już robiłam kilka podejść żeby zobaczyć co się u Was dzieje, zawsze mi coś przeszkadzał, brak czasu też nie pomaga :bash:.

Ale miałam za to porcję zdjęć do obejrzenia i to jakich :jawdrop:

Strasznie podobają mi się schody, cały hol wyszedł rewelacyjnie :jawdrop:

wielkie brawa :yes:

Całuski dla maluszka od forumowej ciotki :)

kuchnia jest montowana, w wtorek jakieś 80% było, dzisiaj listwy, klamki, bateria zlewozmywakowa no i szafki pod umywalki w łazienkach.

Kuchnia ładnie wyszła - tyle Wam powiem:p zgodnie z naszymi wyobrażeniami:) Jeden minus kupujemy uchwyty z Ikea, bo nasze wybrane z nometu (stare srebro - rewelacja) niestety producent nie ma na stanie a 25 szt nie wyprodukuje.... A tak się najeździliśmy za uchwytami....

kuchnia jest montowana, w wtorek jakieś 80% było, dzisiaj listwy, klamki, bateria zlewozmywakowa no i szafki pod umywalki w łazienkach.

Kuchnia ładnie wyszła - tyle Wam powiem:p zgodnie z naszymi wyobrażeniami:) Jeden minus kupujemy uchwyty z Ikea, bo nasze wybrane z nometu (stare srebro - rewelacja) niestety producent nie ma na stanie a 25 szt nie wyprodukuje.... A tak się najeździliśmy za uchwytami....

Cieszę się, ze kuchnia się podoba:) Teraz zróbcie COŚ żeby i nam sie spodobała;)