pumpaluna 15.12.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 A temperaturę na jakim poziomie utrzymujecie? Ja wczoraj przykręciłam grzejniki jak wietrzyłam i miałam w sypialni 21 stopni to aż mną telepała ale fakt przyszłam sprzed kominka. Wcześniej jak było tak do -2stopni i nie wiało to liczyliśmy że nam idzie tak ok 8-9zł dziennie paląc do obucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.12.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Joanko Esiak . już robiłam kilka podejść żeby zobaczyć co się u Was dzieje, zawsze mi coś przeszkadzał, brak czasu też nie pomaga . Ale miałam za to porcję zdjęć do obejrzenia i to jakich Strasznie podobają mi się schody, cały hol wyszedł rewelacyjnie wielkie brawa Całuski dla maluszka od forumowej ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.12.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aga, brak czasu żeby wszystkie fora ogarnąć. Ja też staram się chociaż czytać, bo na napisanie to już z reguły nie mam czasu. Jesteśmy na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.12.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 nie wiem, czy już się u Was witałam - jesli nie - to witam śliczne schody ! cegła też bardzo "moja" i w ogóle - bardzo mi sie u Was podoba ciekawa jestem kuchni w efekcie końcowym miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.12.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witaj Kamilcio w naszych skromnych progach!!! Dużo u nas jeszcze zostało do zrobienia, ale mimo tego zamierzamy się przeprowadzić do końca roku (mam nadzieję).Zapraszamy serdecznie do podglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.12.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Asia - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 :bye:ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.12.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja tez pozdrawiam i na fotki kuchenne czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 no gdzie ta kuchnia, he??? to ten wtorek co się własnie kończy -miał być,czy znowu coś namieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 19.12.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 kuchnia jest montowana, w wtorek jakieś 80% było, dzisiaj listwy, klamki, bateria zlewozmywakowa no i szafki pod umywalki w łazienkach. Kuchnia ładnie wyszła - tyle Wam powiem:p zgodnie z naszymi wyobrażeniami:) Jeden minus kupujemy uchwyty z Ikea, bo nasze wybrane z nometu (stare srebro - rewelacja) niestety producent nie ma na stanie a 25 szt nie wyprodukuje.... A tak się najeździliśmy za uchwytami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie przejmujcie się uchwytami, wazne że całość wyszła tak jak powinna:) Fajnie że w końcu się doczekaliście - i mam nadzieję że my też się doczekamy;)I szafki łazienkowe też bym chętnie zobaczyła... Buziaki dla Adasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 kuchnia jest montowana, w wtorek jakieś 80% było, dzisiaj listwy, klamki, bateria zlewozmywakowa no i szafki pod umywalki w łazienkach. Kuchnia ładnie wyszła - tyle Wam powiem:p zgodnie z naszymi wyobrażeniami:) Jeden minus kupujemy uchwyty z Ikea, bo nasze wybrane z nometu (stare srebro - rewelacja) niestety producent nie ma na stanie a 25 szt nie wyprodukuje.... A tak się najeździliśmy za uchwytami.... Cieszę się, ze kuchnia się podoba:) Teraz zróbcie COŚ żeby i nam sie spodobała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Cieszę się, ze kuchnia się podoba:) Teraz zróbcie COŚ żeby i nam sie spodobała;) a co? pomalować ją na jakiś szczególny kolor...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a co? pomalować ją na jakiś szczególny kolor...? Oj Esiaku, nie wyszło Ci udawanie nic-nie-rozumiejącego-faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 będzie skończona, będą fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a skończona będzie dzisiaj.... ale muszę jeszcze blat zaolejować, a to trwa 2 dni, więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.12.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Wiemy wiemy, zdjęcia w Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Wiemy wiemy, zdjęcia w Wigilię Wyście się z Ardeą chyba umówili:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.12.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 a takie mielibyśmy ładne uchwyty (tylko kolor stara cyna): http://www.nomet.pl/tl_files/produkty/C/-/C-1983.jpg a będą takie z ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/faglavik-uchwyt__0147172_PE305994_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ikeoweksie sa ładne. Zawsze możecie je kiedys wynienić, jak już te Wasze wyprodukują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts