admete 30.03.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.05.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Lapis w końcu podłączony do SIECI! oj ciężko było bez Internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.05.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 jak się mieszka w Lapisie i czy już bramki na schody przed Małym montujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.05.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 pupma kope lat... mieszka się bardzo przyjemnie chociaż z umeblowaniem nadal kiepsko.... bramek nie montujemy na razie, bo Mały nauczył się nie zbliżać do schodów bez nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.05.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nam to już tylko ogarnięcie dookoła domu zostało, ale niestety ciągle są poważniejsze i ważniejsze wydatki niż zakup krzaczków czy drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dzień dobry Esiaku! Przywędrowałam tu od Luki, gdzie podziwiałam Twój taras.Czy mogłbyś pokrótce opisać procedurę jego budowy - bo przeglądnęłam dziennik (BTW zakochałam się kompletnie w Twoich schodach, choć reszta, szczególnie cegiełki piękne) i nic nie znalazłam na temat jego powstawania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.06.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ooo Dorka dobrze że wyciagnełaś Esiaka z czelusci:)Podejrzewam ze oni cos pięknego jeszcze ukrywaja;) Oprocz synka oczywiscie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.06.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dzień dobry Esiaku! Przywędrowałam tu od Luki, gdzie podziwiałam Twój taras. Czy mogłbyś pokrótce opisać procedurę jego budowy - bo przeglądnęłam dziennik (BTW zakochałam się kompletnie w Twoich schodach, choć reszta, szczególnie cegiełki piękne) i nic nie znalazłam na temat jego powstawania. więcej fotek wrzucę jak się rozpogodzi... taras jest nasypany z mielonego gruzu, następnie warstwowo zagęszczany, jako obrzeża posłużyły cegły vario semmerlock osadzane na betonie... na to wszystko kostka bruk klasyczny 6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.06.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mogę Cię pociągnąć za język? Jak głęboko ten beton był pakowany? Jakieś zbrojenie też? Jak doklejany do ścian domu? Pytam, bo mam podobną koncepcję, tylko zamiast kostki łupnięty kamień chcę dać. Jak na razie nie wiem, jak to technicznie powinno wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.06.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 w sumie te cegły były tylko wmurowywane, żadnego zbrojenia, kostka tylko dochodzi do elewacji, jest zachowana dylatacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 jak się Wam podoba nowa lampa zewnętrzna..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Podoba i pasuje Trawnik mi pokaż, bo mój to obraz nędzy i rozpaczy , może wspólnie coś wymyślimy, hę ?? Jaką mieszankę wysiewałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 17.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 o, ta lampa mi się podoba! Ładny kolor kostki przed wejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 to dziś postaram się porobić fotki niedoszłego trawnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 wysiewałem hortnas sandy/sahara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dla mnie lampa super:yes: Esiak, ja pomęczę Cię jeszcze z kostką. Materiał do ułożenia kostki (opaski) też sie odlicza? I jeszcze wokół chodnika z kostki chcę mieć rabatkę ze żwirkiem, czy powinnam ją ograniczyć np. krawężnikami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.06.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 czyli piasek i cement?ex 08.12.11.0 Piaski naturalne – wyłącznie piasek przeznaczony do celów budowlanych 08.12.12.0 Granulki, odłamki i proszek; otoczaki i żwir więc można odliczyć...no z jednej strony ta rabatka będzie ograniczona chodnikiem, a z drugiej? będzie dochodzić do granicy ogrodzenia czy ściany budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.06.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 wysiewałem hortnas sandy/sahara W tej mieszance jest bardzo dużo kostrzewy trzcinowej, a jej czas kiełkowania to ok 3 tyg. A wiechlina kiełkuje jeszcze dłużej Nie panikuj, na razie wylazła Ci tylko życica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 To będzie tak: budynek - kostka szeroka na 1m - krawężnik - rabata żwirkowa (ok.30cm) - krawężnik. Jest ok.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts