Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Asia, już jedna rozmowe nt. projektu miałam i zdecydowanie się nie zrozumieliśmy. Myślę, żeby zrobić samemu jak Ardea, ale w tej chwili czasu nie mam. Myślę, zeby zimą sie tym zająć. No chyba, ze ochłone po ostatnim spotkaniu z projektantem i sie do kolejnego wybiorę;)

Ja rozmawiałam z osobami, które mają ogrody zaprojektowane przez fachowców. Każda z nich potwierdza, że później już dosadza rośliny lub przesadza według własnego pomysłu, ale całokształt ogrodu opiera się na projekcie.

W tym roku i tak już nie mamy środków na ogród, więc może faktycznie spróbuję się chciaż rozeznać co do roślin, które ewentualnie bym chciała mieć. Muszę w necie poszukać inspiracji:)

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i znowu forum jest źródłem cennych inspiracji - my nawet nie pomysleliśmy o wędzarni, może dlatego, że nasi znajomi albo nie mają domu, albo wędzarni :cool: Zapodałam temat męzowi i od razu mu się spodobał :)

Pumpa - u mnie też skrawek ziemi, więc nie ma ogrodowych szalenstw, a i tak dbanie o niewielki trawnik pochłania sporo czasu.

Ardea tylko wiesz, darowanemu koniowi to raz a dwa u mnie w mieście działki kosztują krocie, i fakt pod miastem miałabym conajmniej 3x taką tyle że coś za coś, nie wyobrażam sobie wybycia z miasta a zresztą mogłabym to przypłacić zdrowiem. Nawet teraz jedyną rabatkę musi oporządzać mąż bo ja mam alergie na wszelkie możliwe zielsko i od razu puchnę, także dla mnie ogród to niekoniecznie frajda by była

• 1 month później...

Bardzo serdecznie dziękuję Asiu i Marcinie za zaproszenie i pokazanie mi Waszego domu

Jak już mówiłam, czułam się u Was jak u siebie, jest pięknie i domowo. A Jasio (jak cały czas mówi mój M;) ) przesłodki jest:)

Mam nadzieję że w końcu będę się mogła zrewanżować i zaprosić Was do siebie.

I przepraszam za łobuza mojego przez którego się skupić cały czas nie mogłam, wrr

:)