Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 4 months później...
  • 2 weeks później...

Troszkę się zmienił pokój odkąd go widziałam po raz ostatni:):)

Bardzo mi sie podoba, bardzo:)

Jest jasny, przestronny i pięknie urządzony.

A najbardziej podoba mi się to że widać że mieszka w nim dziecko, że są zabawki, huśtawka, że cos się dzieje:)

Adaś w nim spi? Czy tylko się bawi?

Witam ponownie, Przepraszam za wpis w dzienniku :)

Nie wiem dlaczego ale w pierwszy dzień po zamieszczeniu zdjęć pięknie wszystkie się otworzyły, natomiast teraz, niektóre lądują się tylko do połowy... nie wiem czy to wina strony czy mojego komputera....

Obydwiema rękami podpisuję się pd prośba czy zapytaniem gdzie reszta zdjęć :)))))

Jestem kompletna "noga" jeśli chodzi o aranżację wnętrz i pomysły, a Państwo mają tak pięknie, że przyznam się szczerze chętnie podglądnę resztę.

Pozdrawiam.

No nareszcie, zechciałoby się rzec;) Jest naprawdę ładnie, ale to przeciez bylo widac po wczesniejszych zdjeciach;)

Mam pytanie o prysznic: nie chlapie sie bardzo? Drzwi bedziecie montowac?

Usciskaj rodzinke:)

drzwi będą montowane jak znowu uzbieramy kasy... przez skos niestety muszą być robione na zamówienie...

jak ja biorę prysznic to nachlapane jest nieźle, więc w łazience stoi non stop mop.... ;)