Esiak 17.04.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 szukam sprawdzonego instalatora, który wykona kompleksową instalację wod-kan-gaz-co instalacja i montaż kotła gazowego oraz kominka z płaszczem wodnym, podłogówka, c.o., c.w.u, kanalizacja oraz instalacja gazowa od skrzynki... jeśli kogoś polecacie dajcie proszę znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.04.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zazdroszczę efektów! Strasznie szybko to budowanie u Was leci. Ja niestety czekam na PnB i nie mogę się doczekać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zazdroszczę efektów! Strasznie szybko to budowanie u Was leci. Ja niestety czekam na PnB i nie mogę się doczekać :/ tzn jak długo już czekasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 18.04.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Oj Esiak,nie przeczytałes naszego dziennika dokładnieNasz budowany dom jest ok 1700 km od miejsca naszego terazniejszego zamieszkania.A tempo prac jest naprawdę imponujace,u nas niestety tak szybko nie jest...... Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez z-68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 20.04.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 gratuluję ukończenia stropu lasek stępli mi znajomo wygląda ale muszę powiedzieć, że o włos Cie przegonię, bo mnie zalewają dziś o 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.04.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 lipka71: też planowo miałbym dziś zalewany, ale niestety betoniarnia od rana musi gdzieś dostarczyć 300m3 betonu i wyrobiliby się u mnie dopiero koło 17.... dlatego dopiero czwartek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.04.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Piękny strop, tylko gdzie tradycyjna wiecha? Jako, że przed Wielkanocą mogłaby przybrać formę palmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.04.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Piękny strop, tylko gdzie tradycyjna wiecha? Jako, że przed Wielkanocą mogłaby przybrać formę palmy:) wiecha po wylaniu stropu? pierwsze słyszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.04.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Moi budowlańcy to wiechę na każdy etap ukończony wieszali:) Chyba liczyli na jakieś poczęstunki, ale się przeliczyli. Miałam zamiar im faktycznie coś sprawić na koniec budowy, ale wówczas miałam szefa ekipy już serdecznie dość, atmosfera była kwaśna i chciałam o nich jak najszybciej zapomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.04.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 moi dziś dostali po browarze - bezalkoholowym ponieważ jeden z nich prowadził, ja też miałem ochotę na piwko, więc aby nie było odstępstw wszyscy pili alkohol-free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.05.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No budmar to królestwo klinkieru... ja tam zawsze dostaję oczopląsu. Ja kiedy wybierałam klinkier na komin to biegałam tam z własną dachówką (a co miałam jedną w samochodzie na stanie) i patrzyli na mnie podejrzliwie, bo myśleli chyba, że im z wystawy jedną wyjęłam i sobie po ekspozycji spaceruję Wybrany przez Was kolor na pewno będzie się ładnie prezentował do brązowej dachówki. Choć te gładkie klinkiery to nie moja bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.05.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Myszonik po doczytaniu o odpadających płytkach itd, stwierdziłem, że jednak będzie cegła klinkierowa, dlatego pytałem Cię o wykonanie Twoich kominów... ale będzie trzeba na nowo kolor wybierać, bo Przysucha robi tylko płytki, cegieł nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.05.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Rzuć okiem do moich komentów. Zrobiłam kominowi sesję foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.05.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 właśnie oglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 17.05.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Cześć Esiak, dopiero dziś znalazłem czas, żeby się zagłębić w Twoje budowlane pamiętniki. Jak je czytałem, to zaraz mi się przypomniały moje przeboje z ubijaniem pospółki i kontrole jej ubicia. Dobrze, że trzymasz fachowców za mordę, bo tak trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.05.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ale macie tempo, dopiero co była dziura w ziemi,a tu już więźba... zazdroszczę, teraz taki fajny etap, kiedy wszystko w oczach rośnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.05.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 można było już więźbę kłaść 2 tygodnie wcześniej, ale tyle się teraz czeka za drewnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.05.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Cóż, środek budowlanego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.05.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Myszonik, ja drewno zamawiałem 7 tyg temu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.05.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ja na etapie wykończeniówki już jestem przyzwyczajona, że wszędzie rzucają terminami rzędu 7-8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts