atika 16.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Esiak - ja też jestem za tynkiem po prawej - i oczywiście po położonych tynkach zapraszam na obejrzenie i ocenienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.10.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Pozwolę sobie zagłosować po babsku, czyli tynk po prawej;) U nas też 35zł/m2 na gotowo i w okolicy to jest dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.10.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no w końcu! mamy posadzki ekipa się dziś ładnie uwinęła... ale wejście do domku najwcześniej w sobotę przy takiej pogodzie, ale z tego co dałem radę zobaczyć bardzo ładne wylewki wyszły, teraz muszą stwardnieć i schnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No Esiak - GRATULACJE !!!!!!! W końcu To teraz niech sobie ładnie wysychają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 w dzienniku nowe fotki (wylewek)... a obiecany filmik się wgrywa na YT, zapraszam za jakąś małą godzinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 no i filmik już jest w dzienniku, zapraszam do oglądania i komentowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wylewki piękne... takie świeże i czyste cudnie się prezentują I robi się coraz bardziej domowo, a pogodę zapewniają na najbliższe tygodnie suchą, więc powinno schnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 nie ma to jak spacer bez wstawania z fotela Esiak, planujesz dostawiać ściankę żeby te skosy bardziej ustawne robić czy po prostu tam jakieś półeczki pójdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 będzie taka sztuczna ścianka kolankowa 90cm z płyt kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ja się na spacer (w sensie filmik) nie załapałam, ale fotki też są super:) chociaż wolałabym filmik;) Tynki już widac, że schną, wylewki śliczne aż szkoda będzie zakrywac;) I podoba mi się jeszcze to, że masz taką prawdziwą parterówkę, bo ja uwielbiam skosy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 filmik już jest z powrotem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Rozumiem, że aksamitny głos lektora należy do Ciebie? Profesjonalnie jak na Discovery Bardzo Ci dziękuję, filmik to znakomity pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 aksamitny głos, hehe, Ardea to Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Tak mnie zaintrygowałeś tym filmikiem, że jeszcze raz przeczytałam Twój dziennik - to lustro w łazience nie jest naprzeciwko wc? Inspiracje kuchenne bardzo interesujące, oby udało Wam się wszystko zrealizowac i jeszcze ta cudowna wanna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 naprzeciw wc, tzn po drugiej stronie łazienki... zresztą w dzienniku są wizualki górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No właśnie na wizualkach widziałam, czyli siedząc na misce wc będziesz mógł patrzec sobie w oczy;) czy tylko tak to wygląda, bo nie powiem pomysł kontrowersyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 nie, nie.... tam nie będzie lustra, kobitki coś za bardzo zaszalały, chyba że to jest jakiś obraz wg nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 hahaha Ardea, ale spostrzeżenie wiesz z drugiej strony żona Esiaka by długo łazienki nie blokowała bo w między czasie by make up mogła sobie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Dopytałam bez zdziwienia,bo już gdzieś czytałam o pomyśle optycznego powiekszenia wc przez zrobienie ścian w lustrach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Esiak aaaale zmiana... Super, zupełnie inaczej się na filmie ogląda niż na zdjęciach - to naprawdę fajny pomysł A wylewki - igła!!! Przynajmniej tak na filmie wyglądają - chociaz jak mówisz że jestes z nich zadowolony - znaczy super:) Piotr oglądał ze mną i mówi: fajnie... instalacje już wszystkie ma;) To chyba od tego momentu zaczyna się taka "czystsza" wykończeniówka, prawda?? ps. poczułam się wyrózniona;) chociaz oczekiwałam filmu z wchodzenia na piętro:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts