Esiak 23.10.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Lukarna, jak zauważyłaś, stoi teraz bardziej profesjonalna drabina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.10.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Esiak aaaale zmiana... Super, zupełnie inaczej się na filmie ogląda niż na zdjęciach - to naprawdę fajny pomysł A wylewki - igła!!! Przynajmniej tak na filmie wyglądają - chociaz jak mówisz że jestes z nich zadowolony - znaczy super:) Piotr oglądał ze mną i mówi: fajnie... instalacje już wszystkie ma;) To chyba od tego momentu zaczyna się taka "czystsza" wykończeniówka, prawda?? ps. poczułam się wyrózniona;) chociaz oczekiwałam filmu z wchodzenia na piętro:p podobno czystsza, ale farbami też można nieźle nabrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Esiak - przylazłam za Lucarną Super pomysł z tym filmikiem No i wyleweczek zazdroszczę bo moje w żadnym miejscu nie były tak gładziutkie jak Twoje.... Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszych zmaganiach budowlanych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Lukarna, jak zauważyłaś, stoi teraz bardziej profesjonalna drabina Gdzie miałam zauważyc?? na filmie ja widać?? To idę obejrzec jeszcze raz:):) Bo fotek nie widzę - ani jednej:( edit: Teraz widzę fotki i faktycznie zwracam honor - po takiej drabinie nie bałabym się wejść Edytowane 23 Października 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A ja się tylko na zdjęcia załapałam Ale widać na nich, że wylewki "igła" Warto było czekać na tak profesjonalną robotę. Super. Esiak - masz już styropian na ocieplenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Esiak, fajny miałeś pomysł z nakręceniem filmiku:) Liczyłam jednak, że na końcu sam staniesz przed kamerą Mam nadzieję, ze u mnie też tak wyjdą wylewki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 A ja się tylko na zdjęcia załapałam Ale widać na nich, że wylewki "igła" Warto było czekać na tak profesjonalną robotę. Super. Esiak - masz już styropian na ocieplenie ?? Atika, filmik jest w dzienniku, więc możesz obejrzeć... styro czeka w hurtowni, jutro mam montaż bramy garażowej, więc w środę mogliby już go mi przywieźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To fajnie, że styro czeka. Ja nie widzę filmiku w dzienniku, ale to pewnie przez ograniczenia w pracy i blokadę. W domku z przyjemnością zobaczę. Pochwal się bramą jak założą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lBTUWJUd9CY&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.10.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Uwielbiam króla lemura:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak, jak masz możliwość to włącz Radiową Trójkę. Coma w studiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 To fajnie, że styro czeka. Ja nie widzę filmiku w dzienniku, ale to pewnie przez ograniczenia w pracy i blokadę. W domku z przyjemnością zobaczę. Pochwal się bramą jak założą. brama zainstalowana i chwalę się nią w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Chwal się, bo jest czym:) Naprawdę fajnie się prezentuje, a jeśli jeszcze działa super to już czad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Teraz można sie napędem pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ile można...? poza tym cały czas musiałby być podłączony do przedłużacza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 co raz bardziej zamknięty ten Wasz stan zamknięty ale czekaj, czekaj - toć to już prawie stan deweloperski, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no w sumie brakuje podłóg, malowania, drzwi wewnętrznych i białego montażu i można mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ile można...? poza tym cały czas musiałby być podłączony do przedłużacza.... Dlaczego do przedłużacza? Instalacja chyba już gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 instalacja gotowa, tylko skrzynka z bezpiecznikami nie zarobiona jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ok, rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts