khb 07.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 my też rockwoolem ocieplamy, kierbud odradzał wełnę knauf podobno w ogóle nie jest sprężysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 W dzienniku wrzuciłem fotki z dwudniowych prac przy elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wystarczy trochę styropianu i od razu inaczej dom wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 grubiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale zapier..... Twoi elewatorzy:) Mają chłopaki tempo. Styro bardzo ładnie się prezentuje. Szkoda, że nie zdążysz zrobić tynku, bo z tego co pisałeś to wypadało korzystniej cenowo zrobić to za jednym razem, ale faktycznie pogoda już nie ta, choć dzisiejszy dzień był piękny, ale to już chyba końcówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale zapier..... Twoi elewatorzy:) Mają chłopaki tempo. Styro bardzo ładnie się prezentuje. Szkoda, że nie zdążysz zrobić tynku, bo z tego co pisałeś to wypadało korzystniej cenowo zrobić to za jednym razem, ale faktycznie pogoda już nie ta, choć dzisiejszy dzień był piękny, ale to już chyba końcówka... no Myszonik szkoda, ale od jutra mają już być mroźne noce, a niestety tynk silikonowy przy takiej wilgotności długo schnie... ale jest też plus, ponieważ podkład jest barwiony na ten sam kolor co tynk i żonka będzie miała całą zimę na przemyślenia, czy to faktycznie ten kolor a ekipa to ta sama co robiła u Atiki, a po mnie będzie robić u Lipki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Oni Ci to w DWA dni zrobili???Jezu jakie tempo... Gratulacje:)I dom nie zmarznie w długie grudniowe noce;) Lapis zupełnie odmieniony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) no trzeba przyznać, że się nie opieprzają...na budowie są przed 7 a wyjeżdżają po 17...są dokładni, nic nie upaprane, styro ładnie wypoziomowane i wypionowane, na razie nie mam się do czego przyczepić... Edytowane 8 Listopada 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Esiak - a nie piankują Ci szczelin pomiędzy styro?? ja od razuzaznaczam, ze nie wiem czy tak trzeba ale mój wujek u mnie tak robi, stąd moje pytanie A w ogóle to jak mój m zobaczył ile u Ciebie zrobili za te 2 dni to se usiadł i zabronił mi pisac w naszym dzienniku, ze ocieplanie naszego domu nadal trwa (wujek przychodzi po pracy i dłubie pomalutku i trwa to od początku WRZEŚNIA )No i jeszcze jedno pyt: w ilu oni to zrobili ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Esiak - a nie piankują Ci szczelin pomiędzy styro?? ja od razuzaznaczam, ze nie wiem czy tak trzeba ale mój wujek u mnie tak robi, stąd moje pytanie A w ogóle to jak mój m zobaczył ile u Ciebie zrobili za te 2 dni to se usiadł i zabronił mi pisac w naszym dzienniku, ze ocieplanie naszego domu nadal trwa (wujek przychodzi po pracy i dłubie pomalutku i trwa to od początku WRZEŚNIA ) No i jeszcze jedno pyt: w ilu oni to zrobili ...? szczeliny są piankowane, tylko że na tych zdjęciach tego już nie widać, bo pianka jest zeszlifowana i przygotowana już do nakładania siatki... wczoraj robili w 4 dziś w 5 osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to jeszcze jedno pytanie : co oni biorą i gdzie to mogę kupić żeby nakarmić tym wujka a tak na poważnie to zdradź ile płacisz za 1m2 tego etapu (bez tynku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Esiak, wypoziomowane, wypiankowane, szybko, dokładnie i tanio - aż nam żal ściska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no kuźwa! w dodatku są tani... za przyklejenie styro, kołkowanie, zatopienie siatki i szpachlowanie, przemalowanie podkładem - 24zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 extra ekipa się wam trafiła, ach jaka szkoda że my tak daleko mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ekipa przejęta od Atiki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ja tam nawet nie wiem kto to jest Atika grunt że są dobrzy i tani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Esiak styro wygląda ładniutko, niezłe tempo u nas dziś murarze zakończyli to co mieli zrobić, schody wewnętrzne, ścianki działowe, podest przed wejściem, dokładnie posprzątali i sobie poszli. Ekipa godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ta ekipa to jest jakiś fuks wszechczasów, nie dość, że tak szybko i dobrze robią to jeszcze tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ja tam nawet nie wiem kto to jest Atika grunt że są dobrzy i tani! No jak to nie wiesz kto to atika Esiak - cieszę się, że mogłam sie odwdzięczyć za instalatorów i Twoje wszystkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ta ekipa to jest jakiś fuks wszechczasów, nie dość, że tak szybko i dobrze robią to jeszcze tanio... racja. Ale musimy chyba przestać tak wychwalać, że tanio, bo ceny podniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts