agalind 09.11.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 racja. Ale musimy chyba przestać tak wychwalać, że tanio, bo ceny podniosą Na szczęście wasze elewacje już będą gotowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 09.11.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 niestety zdjęć nie widzę ceny maja podnieść od nowego roku o 2zł, tak mi pan mówiłu nas będą też ocieplać poddasze, kłaść wełnę, stelaże i płyty, również w dobrej ceniejak wyjdzie dam znać co do wełny to u nas jest schwenk 18+18cm, bo cena na allegro brutto niższa była niż po super rabatach netto w hurtowni poznańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Na szczęście wasze elewacje już będą gotowe;) Nasze będą, ale myślmy o reszcie Ale Lipka juz napisała, od nowego roku o 2zł. podnoszą cenę, co nie jest wygórowaną podwyżką Esiak - ja tez fotek nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jak już wszystkim znajomym królika zrobią to niech podnoszą. W końcu zapracowali na renomę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nasze będą, ale myślmy o reszcie Ale Lipka juz napisała, od nowego roku o 2zł. podnoszą cenę, co nie jest wygórowaną podwyżką Esiak - ja tez fotek nie widzę fotki już powinno być widać, leżał serwer bo energetyka coś tam kombinowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 widać, widać. No rzeczywiście poszli z tą elewacją jak szaleni... u mnie mieli chyba mniejsze tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 widać, widać. No rzeczywiście poszli z tą elewacją jak szaleni... u mnie mieli chyba mniejsze tempo. Atika nie chcę obgadywać, ale panowie stwierdzili, że mój styropian o wiele lepiej im się układa niż Twój, bardziej trzyma wymiary, nie jest krzywy i nie trzeba aż tylu płyt szlifować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 09.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Atika nie chcę obgadywać, ale panowie stwierdzili, że mój styropian o wiele lepiej im się układa niż Twój, bardziej trzyma wymiary, nie jest krzywy i nie trzeba aż tylu płyt szlifować... Nie no spokojnie, u mnie już sobie ponarzekali na ten styropian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 prace nad elewacją postępują, w dzienniku fotki z dnia dzisiejszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Chyba rekord szybkości ocieplenia ta ekipa pobije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ale mają tempo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 09.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 to fakt umówiłam sie z nimi na poniedziałkowy telefon w sprawie ewentualnech szybszego wejścia do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Esiak zastraszyłeś ich czy im coś obiecałeś Jak króliczki z popularnej reklamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Esiak zastraszyłeś ich czy im coś obiecałeś Jak króliczki z popularnej reklamy:) przecież ich nawet nie pilnuję... z tego wynika, że po prostu nie obijają się przy kolejnych kawkach czy papieroskach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mi akurat na szalonym tempie nie zależy, ważne żeby było dobrze i dokładnie wykonane, a jeśli bonusem jest tempo prac, to nie będę przecież narzekał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 My tez stawiamy na poprawnośc wykonania, ale po prostu są takie ekipy, które robią dobrze i szybko:) w Twoim wypadku jeszcze tanio;) my ciągle marzymy o takich cenach;) Czytałam, że już wasza elewacja robi się lekko papajowa:) Czy pod biały tynk też idzie podkład w tym samym odcieniu, czy przy bieli nie ma to znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ardea, podkłady z założenia są białe, są później tylko barwione tak jak i tynki, które swoją bazę mają białą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To wiem, ale czy pod białawy tynk idzie zwykły nie barwiony podkład czy konkretnym odcieniu tej docelowej bieli? U nas też wszystko w systemie Caparola będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 no to caparol zakłada podkład w kolorze tynku na pewno dla tynków silikonowych... nie wiem jak to jest np z mineralnymi... ale barwienie podkładu to grosze... jeśli tynk będziecie kłaść w przyszłym sezonie to zaleta barwionego podkładu jest taka, że daje szanse sprawdzenia czy to właśnie ten kolor ma być na elewacji przez ileś tam lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Wybraliśmy tynk silikonowy, ale wszystko robimy w przyszłym roku, teraz zaklepujemy materiał z gwarancją ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts