Esiak 28.11.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ardea, widzisz, górna łazienka już nie jest retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A te kwadraciki to światełka czy jakieś dekory? Będzie funkcjonalnie i bardzo ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Przyjemna jasna łazienka. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Obok drzwi prysznicowych i na mozaice sa ledy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ardea, widzisz, górna łazienka już nie jest retro Mnie sie każdy styl podoba ale nie każdy do mnie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 A te kwadraciki to światełka czy jakieś dekory? Będzie funkcjonalnie i bardzo ładnie:) to oświetlenie... ma stworzyć nastrój, wiesz pełna wanna, świeczki, takie tam... tylko wg mnie musi to dawać takie delikatne rozproszone światło, muszę podpytać o szczegóły co to mają być za lampki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Mnie sie każdy styl podoba ale nie każdy do mnie pasuje:) Jak ktoś ma pomysł i w pełni go zrealizuje to wnętrze będzie świetne. Wiele razy zatrzymuję sie przy wnętrzach "nie w moim stylu", które maja jednak w sobie to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 to oświetlenie... ma stworzyć nastrój, wiesz pełna wanna, świeczki, takie tam... tylko wg mnie musi to dawać takie delikatne rozproszone światło, muszę podpytać o szczegóły co to mają być za lampki... Nie mów, że sam to wymyśliłeś? Czuję, że będzie to Wasza ulubiona łazienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 niestety ja tego nie wymyśliłem... ale na pewno będzie to nasz ulubiona łazienka, dla mnie ze względu na to, że będzie wanna, w której uwielbiam godzinami leżeć... muszę tylko pomyśleć o małym zestawie stereo i głośnikach w suficie aby można było zapodać klimatyczną muzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Mało, który facet myśli o nastrojowym światełku w łazience;) A muza w czasie aromatycznej kąpieli jest doskonałym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 muszę tylko pomyśleć o małym zestawie stereo i głośnikach w suficie aby można było zapodać klimatyczną muzę... To druga rzecz po agregacie, co do której nie mieliśmy wątpliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 na starym mieszkaniu do kąpieli zawsze zabierałem jamnika stereo, aż w końcu stał on w łazience na stałe na pralce... a ponieważ CD za bardzo nie chciało w nim działać, to był nastawiony na jedyną słuszną stację - Eske Rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 to był nastawiony na jedyną słuszną stację - Eske Rock Jak dla kogo:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 ale powiem Wam, że jak chcecie posłuchać dobrych rockowych kawałków to zapodajcie sobie radio internetowe - Roxy Rewind... szkoda, że nadają tylko w necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 znaleźliśmy fajne drzwi, w naszym stylu, i nie kosztują 2 tys za sztukę... Polskone Modern, muszę tylko znaleźć salon, gdzie ten model można zobaczyć na żywo: http://www.pol-skone.pl/store/productattributes/92d1e6c8b451e3a5a0c997a3c6ceb5e7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Polskone jest popularny, więc chyba nie powinienneś mieć problemu z obejrzeniem ich. Ile masz tych drzwi, bo cena niemała, jak kilka sztuk wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Śliczne i są również w moim stylu, tylko ja chcę fornirowane dębem i raczej bez przetłoczeń Widzę, że wykończeniówka ruszyła pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Śliczne i są również w moim stylu, tylko ja chcę fornirowane dębem i raczej bez przetłoczeń Widzę, że wykończeniówka ruszyła pełną parą To trochę będą się różnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 To trochę będą się różnić Ale tylko trochę, też będą proste i bez przeszkleń:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Takie same tylko inne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts