Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Obejrzałam sobie te Passo - oczywiście piękne, ale nawet za 1600 poza moim budżetem - masz smykałkę do wyszukiwania ładnych rzeczy

tylko jakoś dziwnie Twojej pięknej kozy nie wypatrzyłam :( Bo z całą pewnością kupiłabym taką i postawiła (prawie) na środku salonu . Byłam przekonana, że takie cuda kosztują MAJĄTEK !!! Teraz juz po ptokach :(

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie służba to kucharka, niania, pokojówka ogrodnik i zaopatrzeniowiec - panie to samotne osoby, które jeszcze ją wychowywały - bo byc bogatym to też odpowiedzialnośc za inne osoby, a one całe zycie poswięciły rodzine Karoliny, panowie dojeżdżają z pobliskiej wioski i jeszcze raz w miesiącu jest profesjonalna ekipa sprzątająca - na mnie to już nie robi wrażenia, bo przywykłam.

Esiak sorrki za:offtopic:

Esiak

wracam do tematu łazienki - co to są te brązowe kwadraciki - mozaika, która tak dziwnie wyszła na wizualizacji czy jakiś niestandardowy format płytek?

Generalnie zaproponowana wizualka łazienki mi się podoba, muszę jeszcze pomyśleć czy kolory grają, bo mam wrażenie, że gdzieś jest coś nie tak, ale nie mogę tego an razie zlokalizować, tylko takie wrażenie po głowie mi się plącze...

O drzwiach nie pogadam, bop to zupełnie nie mój styl... ale może jeśli masz kogoś to pogadaj ze stolarzem... niektórzy potrafią zrobić porządne drzwi w przyzwoitych cenach.

Myszonik - masz rację co do kolorów. Mi również w tej łazience cały czas one nie do końca pasują. Tylko nie wiem co. Propozycja jest albo beże albo jasny szary. Nowa gala Signum SG02 (beż) i SG 12 (jasnoszary).

Również chyba jest za dużo tego dekoru, po prostu przeciągnięte w jednej linii. Jest to jakaś asymetria, ale chyba do końca to nie jest to . Zresztą nie wiem czy mam za duże oczekiwania i jestem tak wybredna, że temat tej łazienki ciągniemy już z mężem od dawna. Może za dużo się naoglądałam nowoczesnych łazienek, a to nie jest do końca mój styl. Chodzi nam o łazienkę do której będę miała ochotę wchodzić codziennie pod prysznic, która będzie taką oazą spokoju. Najchętniej bym widziała białe płytki, ale strona praktyczna aż krzyczy że nie!!! Wystarczy dolna łazienka w białych mugatach:yes:.

http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/629/main.JPEG

http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/660/main.JPEG

A to jest dekor z paradyża seria noce by my way

http://www.sweethome24.pl/data/gfx/pictures/large/4/9/3594_1.jpg

To może nie że za dużo dekoru...

Tylko chyba wychodzi to, że podłoga jest dosyć charakterystyczna, kolorowa i do tego mozaika i sprawia wrażenie że jest wszystkiego dużo.

Chociaż wydaje mi się że te wizualizacja trochę przekłamuje podłogę, robi ja bardziej krzykliwa niż jest w rzeczywistości bo jak oglądałam Noce na żywo to wyglądały pięknie: spokojnie i tak "drewniano":)

A o tej oazie spokoju ładnie Joannk napisałaś... taka właśnie marzy mi się łazienka...