1976pinacolada 28.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Obejrzałam sobie te Passo - oczywiście piękne, ale nawet za 1600 poza moim budżetem - masz smykałkę do wyszukiwania ładnych rzeczy tylko jakoś dziwnie Twojej pięknej kozy nie wypatrzyłam Bo z całą pewnością kupiłabym taką i postawiła (prawie) na środku salonu . Byłam przekonana, że takie cuda kosztują MAJĄTEK !!! Teraz juz po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Ty masz cudo z panoramiczną szybą A co do znajomych to przy nich ja zawsze wypadam jak uboga krewna z prowincji;) Moja przyjaciółka ma domek dla służby prawie takiej wielkości jak mój Bławatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Moja przyjaciółka ma domek dla służby prawie takiej wielkości jak mój Bławatek. :jawdrop: :jawdrop: Serio ??!! Jestem w szoku A słuzba made in ukraina ze tak zapytam z ciekawości? A może Twoja przyjaciólka to Anna Komorowska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Porta pod nową marką Villadora wypuściła fajne drzwi: http://www.budus.pl/images/towary/full/villadora_retro_capital_dab_burgundzki.jpg skrzydło 1100 zł netto do tego ościeżnica i kosmiczna cena montażu: 360 zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie służba to kucharka, niania, pokojówka ogrodnik i zaopatrzeniowiec - panie to samotne osoby, które jeszcze ją wychowywały - bo byc bogatym to też odpowiedzialnośc za inne osoby, a one całe zycie poswięciły rodzine Karoliny, panowie dojeżdżają z pobliskiej wioski i jeszcze raz w miesiącu jest profesjonalna ekipa sprzątająca - na mnie to już nie robi wrażenia, bo przywykłam. Esiak sorrki za:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wyglądają na masywne, czytałam ze Porta robi liche drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.11.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 te są niezłe... może jeszcze nie lite drewno ale dużo drewna w sobie już mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.11.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Esiakwracam do tematu łazienki - co to są te brązowe kwadraciki - mozaika, która tak dziwnie wyszła na wizualizacji czy jakiś niestandardowy format płytek?Generalnie zaproponowana wizualka łazienki mi się podoba, muszę jeszcze pomyśleć czy kolory grają, bo mam wrażenie, że gdzieś jest coś nie tak, ale nie mogę tego an razie zlokalizować, tylko takie wrażenie po głowie mi się plącze...O drzwiach nie pogadam, bop to zupełnie nie mój styl... ale może jeśli masz kogoś to pogadaj ze stolarzem... niektórzy potrafią zrobić porządne drzwi w przyzwoitych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 29.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Myszonik - masz rację co do kolorów. Mi również w tej łazience cały czas one nie do końca pasują. Tylko nie wiem co. Propozycja jest albo beże albo jasny szary. Nowa gala Signum SG02 (beż) i SG 12 (jasnoszary).Również chyba jest za dużo tego dekoru, po prostu przeciągnięte w jednej linii. Jest to jakaś asymetria, ale chyba do końca to nie jest to . Zresztą nie wiem czy mam za duże oczekiwania i jestem tak wybredna, że temat tej łazienki ciągniemy już z mężem od dawna. Może za dużo się naoglądałam nowoczesnych łazienek, a to nie jest do końca mój styl. Chodzi nam o łazienkę do której będę miała ochotę wchodzić codziennie pod prysznic, która będzie taką oazą spokoju. Najchętniej bym widziała białe płytki, ale strona praktyczna aż krzyczy że nie!!! Wystarczy dolna łazienka w białych mugatach:yes:. http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/629/main.JPEG http://www.nowa-gala.com.pl/var/data/img/660/main.JPEG A to jest dekor z paradyża seria noce by my way http://www.sweethome24.pl/data/gfx/pictures/large/4/9/3594_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o kogo moje oczy widzą w komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Pinacolada ja też będę miała kominek najzwyklejszy, za max 2,5tys i wiesz co... dla mnie będzie tak samo wyjątkowy jak ten za 25 bo będzie nasz Esiak mi się wydaje, że tego mozaikowego dekoru jest za dużo. Trochę jak dla mnie to przytłaczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 To może nie że za dużo dekoru...Tylko chyba wychodzi to, że podłoga jest dosyć charakterystyczna, kolorowa i do tego mozaika i sprawia wrażenie że jest wszystkiego dużo. Chociaż wydaje mi się że te wizualizacja trochę przekłamuje podłogę, robi ja bardziej krzykliwa niż jest w rzeczywistości bo jak oglądałam Noce na żywo to wyglądały pięknie: spokojnie i tak "drewniano":) A o tej oazie spokoju ładnie Joannk napisałaś... taka właśnie marzy mi się łazienka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a oto i fotka drzwi... miało być dziś słonecznie, a było pochmurno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Drzwi powinny się nazywać "LapisDoor". Idealnie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Drzwi powinny się nazywać "LapisDoor". Idealnie pasują dzięki, wyglądają naprawdę ładnie, Żonka też była zachwycona bo drzwi ja wybierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 dzięki, wyglądają naprawdę ładnie, Żonka też była zachwycona bo drzwi ja wybierałem Ryzykowne;). Żartuję oczywiście. Myślę, że żona przeczuwała, że nie ma sie co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 tak naprawdę z drzwi zewnętrznych klasycznych nie ma za dużego wyboru... wszyscy producenci powtarzają te same wzory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 30.11.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Drzwi powinny się nazywać "LapisDoor". Idealnie pasują Dobrze powiedziane Drzwi wyglądają naprawdę super - choć nie mój styl - u Was pasują idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Zawsze wychodzi tak, ze muszę po kimś powtarzać Dziś dla odmiany nie za Agą, a za Atiką - nie mój styl, ale idealnie pasują do stylu Waszego Lapisa - doskonały wybór:) Drzwi prezentują się znakomicie, mimo ze słońce im nie pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 nam się drzwi bardzo podobają i oczywiście cieszymy się z tego, że Wam również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts