Lukarna 30.11.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 I mnie się podobają... I najwazniejsze, że juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 01.12.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Drzwi to kolejny milowy krok:)Jeśli miały być klasyczne - to są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 01.12.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Drzwi faktycznie nam się udało dobrze dopasować. Oczywiście im drzwi są większe tym zawsze są ciekawsze, bo jest więcej możliwości. Nawet w przypadku drzwi klasycznych. Ale jesteśmy zadowoleni z efektu i to się liczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 01.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 drzwi ładne kolor mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.12.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Jak na wybór faceta to faktycznie bardzo fajne drzwi Z reguły mężczyźni nie chcą się zakupów tykać bo i znają się marnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 pampaluna jakbym pozostawiła wybór wszystkiego mojemu mężowi to miałabym wszystko wybrane idealnie - tylko musiałby pewnie z 2 miliony na dom mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.12.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 ja akurat te drzwi wyszukałem ale z pełną akceptacją Żonki, żeby nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 dziś rozpocząłem zimowe prace na poddaszu... udało mi się dziś zasznurkować całą łazienkę i jedną ze ścian w jednym z pokoi... tak się mówi, że to przecież prosta robota, ale trochę czasu minęło zanim załapałem odpowiedni sposób mocowania sznurka do gwoździ... przydały się czasy wspinaczek i zastosowałem węzeł zwany wyblinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jak to dobrze mieć pasje:) wełnę zaczynasz kłaśc tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 takie są plany, ale wpierw muszę skończyć ze sznurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ludzie z pasją są megaciekawi:) zwłaszcza z taką i jak widać doświadczenie wspinaczkowe się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 oj przydało się w tym wypadku, sznurek przy mocniejszym naciągu ześlizgiwał się z papiaków, a tak zakładając wyblinkę sznurek ładnie się trzyma, naciąga się wstępnie tyle ile można ręką, a resztę napięcia reguluję się poprzez wbijanie dalsze gwoździa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.12.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 te sznurowanie to przez pełne deskowanie, tak? Ja czytałam, że oprócz sznurka ludzie dają jeszcze paski ze styro czy listewki żeby dobrze rozdzielić wełnę od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 tak, ze względu na deskowanie... danie listew wzdłuż krokwi za bardzo nie pomaga w ułożeniu wełny, poza tym zmniejsza przestrzeń wentylowaną... a układanie w poprzek to już zupełna pomyłka, zamyka się wówczas tą przestrzeń, która miała byc wentylowana... wg mnie porządnie naciągnięte sznurki w zupełności wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z-68 08.12.2011 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dawno tu nie zaglądałam,No i powiem szczerze ,ze dom jest sliczny,pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Esiak fotki jakieś wklej z postępu Twoich praca , ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Esiak fotki jakieś wklej z postępu Twoich praca , ciekawa jestem mówisz o poddaszu...? robię zazwyczaj po pracy, gdy już jest ciemno i pracuje przy halogenie... może w weekend za dnia strzelę jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 10.12.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Esiak bardzo zazdrościłam Tobie tych pięknych wytynkowanych ścian, dzisiaj ekscytuję się swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.12.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Esiak bardzo zazdrościłam Tobie tych pięknych wytynkowanych ścian, dzisiaj ekscytuję się swoimi to gratulować tylko... moje nie są takie piękne - tylko poprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.12.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 powiem Wam, że jest nieźle.... 2,5h pracy z formularzem interaktywnym oraz fakturkami i zwrot vat-u od 2009 zrobiony... teraz tylko muszę wydrukować formularz i załączniki i wysłać do urzędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts