myszonik 02.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Generalnie to nic nie mam do zarzucenia, poza tym, że mnie w ogóle na maksa irytują docięcia płytek jakiekolwiek (a wiadomo, że być muszą i nie zawsze da się to jakoś idealnie zgrać...) i druga kwestia denerwują mnie też różnice w formatach płytek ściennych i podłogowych... ale to taki mój mały job Gdybym projektowała nowy dom poważnie zastanowiłabym się nad dobraniem wymiarów ścian do wymiarów płytek tak żeby nie było docinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.01.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A myślałam, ze tylko mnie to irytuje, mam nadzieję, że płytkarz nie będzie patrzył na mnie jak na wariatkę U Ciebie wyszło bardzo elegancko, ja nie mam jeszcze pomysłu na ich ułożenie, ale nie sądzę żeby mi się fugi podłogowych zgrały ze ściennymi i jeszcze przyciski trzeba wpasować - najlepiej w środek płytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.01.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ardea dokładnie o to chodzi. Fugi podłogowych ze ściennymi nie mają szansy się zgrać jeśli są różnych formatów... niestety.Poza przyciskiem warto już teraz rozplanować gniazdka - na samym brzegu płytki wyglądają fatalnie i lustra jeżeli masz zamiar mieć wklejane w płytki. Generalnie może głowa rozboleć, bo jak pasują z jednej strony to wyglądają fatalnie z innej. Planowanie rozłożenia płytek to koszmar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 przyszedł rachunek za prąd za 2 miesiące na 125zł brutto w tym zużyta energia 7,30 zł, reszta stałe opłaty.... nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Żonka zamówiła i dziś przyszły próbki płytek z Elkamino... wyglądają całkiem ciekawie i porządnie... stara cegła brązowo-beżowa: stara cegła skalna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 jednak z elkaminodom ?? Głosuję na zlew nr 1 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 jednak z elkaminodom ?? decyzja jeszcze nie zapadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Esiak, jakie jest przeznaczenie tej cegiełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ma imitować prawdziwą cegłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Coś o salonie wspominałes, prawda?? Od kominka do okna tarasowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Coś o salonie wspominałes, prawda?? Od kominka do okna tarasowego?? dokładnie, a kominek obuduję już prawdziwą cegłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.01.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ma imitować prawdziwą cegłę... Wiadomo jak imitowac to z klasą, a ta cegła jest niezła. Coraz bardziej podobają mi się Wasze wnętrza, cegiełka, stylowe płytki, dechy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiadomo jak imitowac to z klasą, a ta cegła jest niezła. Coraz bardziej podobają mi się Wasze wnętrza, cegiełka, stylowe płytki, dechy... Ardea, to na razie tylko nasze zamysły, zobaczymy jak wyjdzie z wykonaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To i tak niedrogo za ten prąd u was jak za dwa miesiące. Ciekawa jestem dlaczego te abonamenty za budowlany tak bardzo się różnią (tak jak wiele razy pisałam u nas miesięcznie opłata stała to 96zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To i tak niedrogo za ten prąd u was jak za dwa miesiące. Ciekawa jestem dlaczego te abonamenty za budowlany tak bardzo się różnią (tak jak wiele razy pisałam u nas miesięcznie opłata stała to 96zł) to faktycznie dużo... ale to zależy jeszcze od operatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 pobawiłem się dziś trochę planerem Ikei i tak z grubsza ma wyglądać kuchnia (te fronty są niby białe): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Żonka właśnie mi przedstawiła elementy koncepcyjne łazienki na parterze, wygląda to tak: http://cyberia.eu.org/Lapis_dziennik/lazienka_dolna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.01.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Elementy koncepcyjne łazienki wyglądają super - łazienka się szałowo zapowiada.Ciekawa jestem tego Waszego domu - klasycznego dołem, nowoczesnego górą. Chyba takiego jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 kolejna koncepcja ustawień w kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.01.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Elementy koncepcyjne łazienki wyglądają super - łazienka się szałowo zapowiada. Ciekawa jestem tego Waszego domu - klasycznego dołem, nowoczesnego górą. Chyba takiego jeszcze nie widziałam. Myszonik, u góry aż tak nowocześnie nie będzie... inaczej - nie będzie aż tak klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts