Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeden znajomy stolarz, który niestety nie robi (już)schodów powiedział że w naszym rejonie średnio trzeba liczyć po 300zł od stopnia za dębowe i że za całe obłożone dębowe 10tys to norma, za jesionowe powiedział ok 7-8tys.

Ardea, górny taras nad garażem będzie gres, na dole idzie deska ryflowana. Moje wtyki stolarskie i nasz wykonawca odradzają dechę ryflowaną na górze

Pokażesz tę klepkę? z ceną najlepiej :)

Pumpaluna doszukałam te kratki tarasowe, nie umiem linkowac (przyznaję ze wstydem). Zobacz czy Ci się podoba, bo mnie tak i chętnie bym dała na balkon - opisowo: Jest to w galerii Kicikici, str. 51, post 1019

Ardea nauczę Cię linkować...

w pasku adresu strony, którą chcesz pokazać zaznaczasz cały link, następnie ciśniesz klawisze CTRL+C...

na forum wpisujesz tekst, który ma mieć odnośnik do danej strony, np: LINK, lub nazwa własna danej strony: MURATOR

zaznacz myszką słowo MURATOR i klikasz ikonę narzędzi "Wstaw odnośnik", otworzy Ci się okienko i teraz dusisz klawisze CTRL+V i w okienku wklei się link, strony który wcześniej skopiowałaś... klikasz ok i od tej pory wyraz MURATOR jest na niebiesko i podkreślony w oknie edycji wiadomości...

i to już wszystko :)

stolarz mi wytłumaczył jak np robi podstopnice... płyty mdf czy tam hdf forniruje 2-3mm warstwą jesionu, następnie jest ona barwiona i lakierowana...

przy naszych podstopnicach, które mają być białe - bez usłojenia, stwierdził, że nie ma co fornirować, tylko zaszpachlować na gładko, pomalować, utwardzić i zalakierować...