Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

u mnie niestety ok 160zł, musiałabym ok 100km jechać po coś tańszego tylko czy bym montaż dostała to już nie wiem

piękna ta wasza wymarzona wanna, planujecie pokój kąpielowy? ja się naparłam na łazienki z małą ilością płytek, jedna w złamanej bieli druga jeszcze nie weim. u mnie odpadają brązy i beże bo szczerze ich nie znoszę i to pod każdą postacią - czy to w wykończeniówce czy to w ubraniach.

aaa kominek nr 2 ;)

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szukaj w Internecie, kupisz i ci deskę barlinecką prześlą do domciu...

pokój kąpielowy? przy naszej mikrej łazience ;) żona nazywa ją wagonem kolejowym, bo jest wąska a długa (powiększamy ją kosztem jednego z pokoi)...

ale wanna musi być, a taka wolnostojąca będzie się ładnie prezentować pod skosami między dwoma oknami dachowymi :)

wszystko zależy od ceny z robocizną a bez bo jeśli wychodzi taniej z montażem to wiadomo, nikt sam nie będzie się w to bawił - zwłaszcza, że my do 18 pracujemy, a mało czasu na wykończenie wsyzstkiego będzie. Jeśli będzie kruchoz kasą to na górze panele będziemy układać sami, ale dół gdzie idzie łączenie z płytkami to wolałabym powierzyć fachowcom. Zwłaszcza, że do salonu baaaardzo bym dechę chciała, też mi się te odcienie dębowe podobały ;)

ps.

w obecnym mieszkaniu i panele i terakotę układał mąż, tyle że teraz terakoty już mu kłaść poza garażem nie pozwolę ;)

• 2 weeks później...

piękna ta kuchnia, chociaż ja przy moich szkodnikach białych mebli już bym nie zaryzykowała ;) u nas cena za meble kuchenne to ok 1tys/m2 tyle że jeszcze nie pytałam czy z blatem czy bez i czy szafki góra dół bo to ponoć od firmy zależy. studia w okolicy żadnego nie mamy więc zostają zwykłe zakłady stolarskie.

a powiedz, który kominek wybraliście?

czyli ten drugi co mi się bardziej podobał :)

drogi jest? my patrzyliśmy na jakiś zwykły, bez płaszcza wodnego będzie wiec i cena liczę że tak z 2,5tys powinna wystarczyć, jedyny problem że to taki narożny ma być, front i boczna prawa ścianka szkło no i będzie z prętem pionowym na spawie bo na taki ze szkłem w kształcie L nas nie stać :(

Ta wolnostojąca wanna - piękna ;)

Esiak ja wiem że się wpraszam ale jak będziesz miał zamontowane okna i bramę garażową to mogę kiedyś wlecieć obejrzeć na żywo? U nas to co prawda śpiew dalekiej przyszłości ale chciałabym sobie ten orzech z bliska obejrzeć...