pumpaluna 01.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 u mnie niestety ok 160zł, musiałabym ok 100km jechać po coś tańszego tylko czy bym montaż dostała to już nie wiem piękna ta wasza wymarzona wanna, planujecie pokój kąpielowy? ja się naparłam na łazienki z małą ilością płytek, jedna w złamanej bieli druga jeszcze nie weim. u mnie odpadają brązy i beże bo szczerze ich nie znoszę i to pod każdą postacią - czy to w wykończeniówce czy to w ubraniach. aaa kominek nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.07.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 szukaj w Internecie, kupisz i ci deskę barlinecką prześlą do domciu... pokój kąpielowy? przy naszej mikrej łazience żona nazywa ją wagonem kolejowym, bo jest wąska a długa (powiększamy ją kosztem jednego z pokoi)... ale wanna musi być, a taka wolnostojąca będzie się ładnie prezentować pod skosami między dwoma oknami dachowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 my wagonem kolejowym nazywamy nasz dom przesłać prześlą ale kto to zmontuje? poza tym znajomi wzięli z montażem i wyszło im taniej niż by kupili bez montażu (rabat+8%vat a nie 23%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.07.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 kochana montaż paneli to pestka... z teściem pierwszy pokój około 20m2 układaliśmy z 4h, następne pokoje max 2-3h... a jaka przyjemność, że się samemu ułożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.07.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 wszystko zależy od ceny z robocizną a bez bo jeśli wychodzi taniej z montażem to wiadomo, nikt sam nie będzie się w to bawił - zwłaszcza, że my do 18 pracujemy, a mało czasu na wykończenie wsyzstkiego będzie. Jeśli będzie kruchoz kasą to na górze panele będziemy układać sami, ale dół gdzie idzie łączenie z płytkami to wolałabym powierzyć fachowcom. Zwłaszcza, że do salonu baaaardzo bym dechę chciała, też mi się te odcienie dębowe podobały ps. w obecnym mieszkaniu i panele i terakotę układał mąż, tyle że teraz terakoty już mu kłaść poza garażem nie pozwolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.07.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jeśli salon w stylu angielskim to zdecydowanie wkład nr 2. Wymarzona wanna piękna A żonka za wykończeniówkę niech sie bierze decyzji tysiące do podjęcia i lepiej mieć czas na przemyślenia, niż na ostatnią chwilę coś kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.07.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 atika czasu mamy jeszcze trochę, bo wprowadzić się chcemy na przyszły rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Czas na decyzje przy wykończeniówce lubi się gwałtownie kurczyć w najmniej spodziewanych momentach. Jak ja teraz żałuję, że tylu rzeczy wcześniej nie wybrałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.07.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 W końcu jakieś nowe fotki !!! super Dach zaczyna ładnie wyglądać. Czekam na fotki po jego zakończaniu. Grafitowe dachy są suuuper Jaką masz dachówkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 15.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 no dach coraz ładniej się prezentuje wanna super choc ostatnio się zastanawiałam gdzie przy takich wannach trzymać szampon, żel, mydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.07.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 W końcu jakieś nowe fotki !!! super Dach zaczyna ładnie wyglądać. Czekam na fotki po jego zakończaniu. Grafitowe dachy są suuuper Jaką masz dachówkę ?? atika dachówka jest brązowa, Roben Fleming brązowa angobowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.07.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wyceny kuchni zazwyczaj przerażają...Sposoby na mniejszy szok inwestora:- porozmawiać o takiej samej kuchni ze zmyślnym stolarzem;- blat wziąć nie w studio kuchennym, a od kamieniarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.07.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wyceny kuchni zazwyczaj przerażają... Sposoby na mniejszy szok inwestora: - porozmawiać o takiej samej kuchni ze zmyślnym stolarzem; - blat wziąć nie w studio kuchennym, a od kamieniarza. Myszonik i dokładnie tak zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.07.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 piękna ta kuchnia, chociaż ja przy moich szkodnikach białych mebli już bym nie zaryzykowała u nas cena za meble kuchenne to ok 1tys/m2 tyle że jeszcze nie pytałam czy z blatem czy bez i czy szafki góra dół bo to ponoć od firmy zależy. studia w okolicy żadnego nie mamy więc zostają zwykłe zakłady stolarskie. a powiedz, który kominek wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.07.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ponieważ ma być stylowo a nie nowocześnie więc będzie kominek Lechma PL-190 Standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 22.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 czyli ten drugi co mi się bardziej podobał drogi jest? my patrzyliśmy na jakiś zwykły, bez płaszcza wodnego będzie wiec i cena liczę że tak z 2,5tys powinna wystarczyć, jedyny problem że to taki narożny ma być, front i boczna prawa ścianka szkło no i będzie z prętem pionowym na spawie bo na taki ze szkłem w kształcie L nas nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.07.2011 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wkład będzie mnie kosztował koło 3600 zł brutto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.07.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ta wolnostojąca wanna - piękna Esiak ja wiem że się wpraszam ale jak będziesz miał zamontowane okna i bramę garażową to mogę kiedyś wlecieć obejrzeć na żywo? U nas to co prawda śpiew dalekiej przyszłości ale chciałabym sobie ten orzech z bliska obejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Lukarna, okna będę miał już we wtorek montowane, więc zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nie no spoko naciesz się nimi najpierw sam:)Ale trzymam Cię za słowo:PA w jakich godzinach najczęściej na budowie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts