Esiak 06.01.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 i nagrodę wygrywa Esiak, za nabicie tysięcznego postu w Lapisowych komentarzach... http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Co jest nagrodą? U mnie też chyba jest 27cm, zresztą nie wiem czy przy mozaice to w ogóle realne? Lamelki to te deseczki składające sie na mozaikę, u mnie będą odrywane pojedynczo i przyklejane z przesunieciem, nie będzie tych kwadratów. I pomysł, by tak zgrac lamelki, by wyglądało, ze to jedna długaśna przez całe schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ta lodówka była nagrodą http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA042205_KI34NP60_def.eps?Width=550 tylko kosztuje 4500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jak nagroda t jej koszt bez znaczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nima fajnych lodówek w dobrej cenie... liebherr zawsze uważałem za porządny sprzęt, a teraz się okazuje, że lodówki padają po 2-3 i jeszcze brak możliwości wymiany uszkodzonej części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lodówka super, tylko cena mniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a ja się na lodówkach nie znam, wiem tylko że na barek koleżanka psioczy bo jej dzieciaki w mig się z nim rozprawiły w niespełna jedne wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a ja się na lodówkach nie znam, wiem tylko że na barek koleżanka psioczy bo jej dzieciaki w mig się z nim rozprawiły w niespełna jedne wakacje Jeden z powodów przeciwko sbs;) i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mnie tylko jedna rzecz przeszkadza w sbs, ze sie nie da ich zabudowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mnie tylko jedna rzecz przeszkadza w sbs, ze sie nie da ich zabudowac;) To już jest kompletna porażka. Zwłaszcza to jak odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 U mnie będzie odstawała, jakoś tego nie przeżywam. Mówiąc szczerze to mi się jakoś szczególnie zabudowane lodówki nie podobają, nigdy sie nie umiem w takich kuchniach odnaleźć Agalind nasz sbs będzie bez kostkarki i dozownika oraz barku. Na wystawanie nasz stolarz ma sposób, wykuwają lukę w ścianie ale tu trzeba zrobić później jakieś tam podcięcia żeby wentylacja odpowiednia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 U mnie będzie odstawała, jakoś tego nie przeżywam. Mówiąc szczerze to mi się jakoś szczególnie zabudowane lodówki nie podobają, nigdy sie nie umiem w takich kuchniach odnaleźć Agalind nasz sbs będzie bez kostkarki i dozownika oraz barku. Na wystawanie nasz stolarz ma sposób, wykuwają lukę w ścianie ale tu trzeba zrobić później jakieś tam podcięcia żeby wentylacja odpowiednia była Wszędzie odstają stąd moje spostrzeżenie. Nie widziałam, żeby gdzies była zlicowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 U Ciebie Pumpaluna ona nie będzie wciśnięta w sprzęt i udawała zabudowaną Ja widziałam u Efilo nieźle zlicowaną z reszta, ale to jedyny taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Mi się jeszcze nie podoba, że trzeba zostawić przestrzeń wokół lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 my nie mam aż takiego zapotrzebowania, aby kupować sbs-a, poza tym w kotłowni będzie stała nasza stara lodówka z mieszkania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 u nas lodówka będzie pierwsza od lewej, potem idzie słupek i od razu niskie szafkiprzestrzeń ta konieczna pójdzie po lewej (ma być obudowana płytą ale gdyby nie to że na górze będą szafki do sufitu to bym w ogóle tego nie chciała) i szafki są też jakoś nie do końca docięte tam z tyłu żeby wentylacja była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Esiak co do zapotrzebowania to przy 2 dzieciaków same serki i jogurty w tygodniowym zapasie zajmują jedną półkę Ja nie kupuję wędliny tylko sama piekę / duszę mięsiwo na kanapki więc też gdzieś to trzeba przechowywać. Do tego gar zupy czy drugie danie na dwa dni i nawet w duuuużej lodówce zrobi się ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 my nie mam aż takiego zapotrzebowania, aby kupować sbs-a, poza tym w kotłowni będzie stała nasza stara lodówka z mieszkania... To tak jak u nas. Lodówka z mieszkania bedzie stałą w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 http://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 nasza lodówka też na początku pójdzie do garażu ale... no niestety swoje lata ma i już ostatnio coś dziwnie działa i obawiam się że długo nie pociągnie stąd od razu decyzja o SBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts