Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co jest nagrodą?:) U mnie też chyba jest 27cm, zresztą nie wiem czy przy mozaice to w ogóle realne? Lamelki to te deseczki składające sie na mozaikę, u mnie będą odrywane pojedynczo i przyklejane z przesunieciem, nie będzie tych kwadratów. I pomysł, by tak zgrac lamelki, by wyglądało, ze to jedna długaśna przez całe schody

U mnie będzie odstawała, jakoś tego nie przeżywam. Mówiąc szczerze to mi się jakoś szczególnie zabudowane lodówki nie podobają, nigdy sie nie umiem w takich kuchniach odnaleźć:D

Agalind nasz sbs będzie bez kostkarki i dozownika oraz barku. Na wystawanie nasz stolarz ma sposób, wykuwają lukę w ścianie ale tu trzeba zrobić później jakieś tam podcięcia żeby wentylacja odpowiednia była

U mnie będzie odstawała, jakoś tego nie przeżywam. Mówiąc szczerze to mi się jakoś szczególnie zabudowane lodówki nie podobają, nigdy sie nie umiem w takich kuchniach odnaleźć:D

Agalind nasz sbs będzie bez kostkarki i dozownika oraz barku. Na wystawanie nasz stolarz ma sposób, wykuwają lukę w ścianie ale tu trzeba zrobić później jakieś tam podcięcia żeby wentylacja odpowiednia była

Wszędzie odstają stąd moje spostrzeżenie. Nie widziałam, żeby gdzies była zlicowana.

u nas lodówka będzie pierwsza od lewej, potem idzie słupek i od razu niskie szafki

przestrzeń ta konieczna pójdzie po lewej (ma być obudowana płytą ale gdyby nie to że na górze będą szafki do sufitu to bym w ogóle tego nie chciała) i szafki są też jakoś nie do końca docięte tam z tyłu żeby wentylacja była.

Esiak co do zapotrzebowania to przy 2 dzieciaków same serki i jogurty w tygodniowym zapasie zajmują jedną półkę :) Ja nie kupuję wędliny tylko sama piekę / duszę mięsiwo na kanapki więc też gdzieś to trzeba przechowywać. Do tego gar zupy czy drugie danie na dwa dni i nawet w duuuużej lodówce zrobi się ciasno.