agalind 06.01.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 http://emoty.blox.pl/resource/509.gif [ATTACH=CONFIG]93711[/ATTACH] Genialne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nic mi nie mówcie o pojemności lodówek:/ja zbyt dużo nie gotuje i nie piekę a po większych zakupach mam problem gdzie to wszytsko upchnąć... Chyba też mnie czeka lodówka w piwnicy na w razie W:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 i nagrodę wygrywa Esiak, za nabicie tysięcznego postu w Lapisowych komentarzach... http://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Podejrzewam ustawkę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nic mi nie mówcie o pojemności lodówek:/ ja zbyt dużo nie gotuje i nie piekę a po większych zakupach mam problem gdzie to wszytsko upchnąć... Chyba też mnie czeka lodówka w piwnicy na w razie W:D Masz tyle miejsca w piwnicy, że chyba wygospodarujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Masz tyle miejsca w piwnicy, że chyba wygospodarujesz? Aga, będę musiała przearanżować całą kompletnie zaprojektowana juz przestrzeń piwniczną... Mój architekt wnętrz odpowiedzialny za poziom -1 mnie zabije... o boszzz mam globusa... muszę do swojego psychoanalityka... Ratujcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Aga, będę musiała przearanżować całą kompletnie zaprojektowana juz przestrzeń piwniczną... Mój architekt wnętrz odpowiedzialny za poziom -1 mnie zabije... o boszzz mam globusa... muszę do swojego psychoanalityka... Ratujcie... Zwróć się do Karoliny męża:lol2: Swoją droga coś ostatnio mocno przy maluchach zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Spokojna i zadowolona:)Ale ostatnio faktycznie nie odzywa się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Spokojna i zadowolona:) Ale ostatnio faktycznie nie odzywa się... Najważniejsze, że szczęśliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 06.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ta lodówka była nagrodą http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA042205_KI34NP60_def.eps?Width=550 tylko kosztuje 4500... Esiak rzodkiewki są w tej lodówce a gdzie miejsce na piwo???? pozdrawiam zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 obok soku powinien stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 A mi się lodówki sbs podobają z uwagi właśnie na to że nie można je zabudować. Niestety my mamy tak małą kuchnię, dlatego nawet takiej lodówki nie rozważaliśmy. Tak samo podobają mi się lodówki SMEGA - retro:) Tylko sprzęt Smega ma swoje ceny:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.01.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Esiak co do zapotrzebowania to przy 2 dzieciaków same serki i jogurty w tygodniowym zapasie zajmują jedną półkę Ja nie kupuję wędliny tylko sama piekę / duszę mięsiwo na kanapki więc też gdzieś to trzeba przechowywać. Do tego gar zupy czy drugie danie na dwa dni i nawet w duuuużej lodówce zrobi się ciasno. Podziwiam za przygotowanie mięsa na kanapki. Rozumiem że to z uwagi na zdrowszą żywność. My idziemy na łatwiznę i zamawiamy u znajomych przy świniobiciu mięso, które oni wędzą np 2 kg schabu i tak mamy obkład na śniadania. Też zdrowo, bo to co jest w sklepach to czasami trudno nazwać szynką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.01.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 W sumie Joan to nie mam wyjścia jeśli jakieś mięso chcę jeść. Mam uczulenie na konserwanty także kupna wędlina odpada. Robię nie tylko wieprzowe ale np i udziec z indyka czy galantynę z kuraka, bywa że boczek faszerowany czy roladę schabowo-boczkową. To dosłownie kwestia chwili w weekend. Kiedyś co i rusz braliśmy pół świniaka i właśnie oddawaliśmy do wędzenia ale pan który się tym zajmował i robił to idealnie zmarł a inni to albo przypalą albo zamiast uwędzić usmażą więc wolę sama piec/gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Musisz mi koniecznie zdradzić przepisy jak to wszystko robisz. Współczuję jeśli chodzi o uczulenie, koszmarne. Ja preferuję naturalne jedzenie, ale niestety nie jestem dobrą kucharką, dlatego dobrze że mamy to źródło wędlin. Nasi znajomi wędzą super na drewnie olchowym, tylko jak dużo zamówimy to się zawsze przejemy, bo ciągle ten sam smak:) Pochwalę się że mleko też prosto od krówki mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.01.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 o fuuuuu, mleka prosto od krowy bym nie tknęła, no śmierdzi mi po prostu. Podobnie jak z serek twarogowy od znajomych ze wsi, też nei ruszę mimo że wszyscy krzyczą że jest po prostu rewelacyjny. A mięsiwo robię w marynatach, co i rusz jakąś z netu wypróbowuje, czasami wcieram musztardę, kiedy indziej obsypuję ziołami no i nacieram czosnkiem. Nie mam jakiegoś stałego przepisu. Działam na zasadzie "co jest pod ręką" Schab za to obowiązkowo ze śliwką a czasami ze śliwką i suszoną morelą, pyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zapachy i smaki to indywidualna sprawa, niektórzy nie cierpią owoców morza, inni nie mogą patrzeć na sery pleśniowe, ja nie lubię swojskiego krupniku i zimnych nóżek;) Planujemy nawet zrobić małą wędzarnię na tyłach ogrodu i lodówka dodatkowa też stanie w garażu. A sbs jest fajne, ale jeśli jest wolno stojące a nie wciśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.01.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ja nie lubię ryb i innych owoców morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Zapachy i smaki to indywidualna sprawa, niektórzy nie cierpią owoców morza, inni nie mogą patrzeć na sery pleśniowe, ja nie lubię swojskiego krupniku i zimnych nóżek;) Planujemy nawet zrobić małą wędzarnię na tyłach ogrodu i lodówka dodatkowa też stanie w garażu. A sbs jest fajne, ale jeśli jest wolno stojące a nie wciśnięte. Wędzarnia to super sprawa, sama bym chciała mieć. Ostatnio oglądałam w TV program jak gościu wędził rybki w swojej wędzarni - ślinka leciała tak wyglądały apetycznie:) Oprócz wędzarni murowanej miał dodatkowo taką sprytną beczkę w której też wędził, hmmm może zainwestuję w beczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 07.01.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 też widziałam ten program to był chyba program Kuchnia z Okrasą przyznaję to wszystko wyglądało bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.01.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 płyta w kuchni będzie gazowa, 5 palnikowa, trzeba coś wybrać z pośród: Bosch szkło hartowane: http://media2.bosch-home.com/Files/Bosch/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA050156_PPQ719B21E_def.eps?Width=550 stal szlachetna: http://media2.bosch-home.com/Files/Bosch/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA040774_PCQ715M90E_def.eps?Width=550 Siemens ceramika: http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA035629_ER726RB90E_def.eps?Width=550 szkło hartowane: http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA050064_EP716QB91E_def.eps?Width=550 stal szlachetna: http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA041001_EC745RT90E_def.eps?Width=550 http://media2.siemens-home.com/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/EpsImages/MCSA040458_EC775QB20E_def.eps?Width=550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.