agalind 08.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No i jeszcze trzeba zainwestować w nowe garnki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No i jeszcze trzeba zainwestować w nowe garnki. Inwestycja jednorazowa i nie jakoś przesadnie kosztowna - teraz już praktycznie chyba wszystkie garnki na indukcji śmigają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No chyba, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 My garnki już mamy, tak samo jak patelnie. Wszystko tefala. Ostatnio koleżanka kupowała jakieś rondelki w ikei, mówi że za śmieszną cenę były a dedykowane płycie indukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Zlew będzie biały i ceramiczny, bateria srebrna, a okap? Będzie w ogóle coś czarnego w kuchni? czarne przynajmniej częściowo będą piekarnik i mikrofala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ostatnio oglądałam patelnie tefala i na jednych było napisane, ze do indukcji (droższe) a na innych nic na ten temat. Do indukcji powinny miec chyba grubsze dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To chyba postawiłabym na ceramicznego Siemensa (taka konsekwencja materiałów retro;)) Mistrzem patelni nie jestem, ale nie ma jak gotowanie na zywym ogniu. Te woki niby specjalne, a wcale tak nie śmigają. Znam jednak kucharzy, którzy chwalą sobie indukcję, ja ją będę miała, zobaczymy z jakim skutkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 cholera a mogłem zostawić w kuchni gniazdo siły, tak jak miałem w projekcie...Myszonik indukcję masz na siłę czy 230V? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Na normalne gniazdko mam indukcję Jeszcze możesz mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Na normalne gniazdko mam indukcję Jeszcze możesz mieć... a korzystałaś na full z wszystkich pół jednocześnie...? bo czytałem, że przy pełnym obciążeniu dużego pola, pozostałe nie pracują na full, aby nie było za dużego obciążenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 My zrobilismy siłę właśnie pod płytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mam siłę do indukcji. Gdy gotuję z przyjaciółką na jej indukcji to nawet 5 pól na full i wszystkie chodzą normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ardea, to płyta też juz wybrana? Okap rurowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ingenio srebrne są na bank do indukcji, inne nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Czasami wydaje mi się, że to Ty pierwsza się przeprowadzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja mam siłę do indukcji. Gdy gotuję z przyjaciółką na jej indukcji to nawet 5 pól na full i wszystkie chodzą normalnie no jak jest siła to nie ma problemu... pewnie gorzej chodzi gdy jest zasilanie 230V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a korzystałaś na full z wszystkich pół jednocześnie...? bo czytałem, że przy pełnym obciążeniu dużego pola, pozostałe nie pracują na full, aby nie było za dużego obciążenia... Trudno powiedzieć - korzystałam z trzech na raz, ale nie mierzyłam czasów i nie wiem czy pracowały na full czy nie - użytkowo jakoś tego nie odczułam. To chyba też zależy od modelu kuchenki - musiałbyś się wgryźć w temat i poczytać, ja do takich technicznych szczegółów, jak już powszechnie wiadomo, głowy nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ardea, to płyta też juz wybrana? Okap rurowy? Indukcja to chyba Amica, bo jest dobra w grzaniu i tania;) model taki przeciętny. Okap ulega zmianie, bo jakoś do tego szkła mi nie pasuje i szukam innego, mam parę typów, więc sie zbiorę wrzucę i poproszę o opinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Koleżanka miała Amica w mieszkaniu, teraz w domu Teka. W sumie mówi, że Amica była lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 My będziemy mieli Boscha z przyczyn od nas niezależnych Agalind, jeśli o tej przeprowadzce to było do mnie to nie wiem czy tak nie będzie, termin przewidywany koniec kwietnia i długi weekend majowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts