agalind 08.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 My będziemy mieli Boscha z przyczyn od nas niezależnych Agalind, jeśli o tej przeprowadzce to było do mnie to nie wiem czy tak nie będzie, termin przewidywany koniec kwietnia i długi weekend majowy W sumie pisałam do Ardei, ale ty też jesteś nieźle przygotowana. Wszystko masz zaplanowane i przede wszystkim już wiesz co chcesz. Ciebie to ja na pewno nie prześcignę z przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Zmykam na dziś. Musze odespać nocne karaoke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja po prostu lubię miec wizję z wyprzedzeniem i na spokojnie ją modyfikowac;) W życiu nie byłam na karaoke... chociaż moje dziecko uwielbia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Co do płyty (bo temat główny jakby się gdzies po drodze zapodział) to ja wybrałabym którąś z tych czarnych - wizualnie mi się podobają. Tylko te cholerne raszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 U Ciebie Lukarna strasznie fachowo się zrobiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 No, aż się boję tam wracać i tak się tułam po innych...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A propos przygotowania, wczoraj dokonaliśmy zestawienia kosztów tych które już znamy, zdecydowaliśmy się na meble ikeowskie do sypialni i dzieci, a dzisiaj wybraliśmy do końca sprzęt, żeby się w cenach zorientować no i praktycznie jesteśmy już zdecydowani co kupimy. Tylko z tymi płytkami do łazienek będzie problem, ale te jedziemy za 2tyg wybierać, w sumie to tak trochę chcę to mieć za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 I jak mieścicie się z grubsza w planowanych kosztach? Na jutro pomogę z płytkami T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ja po prostu lubię miec wizję z wyprzedzeniem i na spokojnie ją modyfikowac zakrawa to na zboczenie zawodowe W kosztach się mieścimy chociaż obawiam się, że na ogrodzenie i zagospodarowanie terenu to już nam nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 A propos przygotowania, wczoraj dokonaliśmy zestawienia kosztów tych które już znamy, zdecydowaliśmy się na meble ikeowskie do sypialni i dzieci, a dzisiaj wybraliśmy do końca sprzęt, żeby się w cenach zorientować no i praktycznie jesteśmy już zdecydowani co kupimy. Tylko z tymi płytkami do łazienek będzie problem, ale te jedziemy za 2tyg wybierać, w sumie to tak trochę chcę to mieć za sobą Klękam i biję pokłony. Serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Bosh - szkło hartowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 jak dla mnie Siemens drugi od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja po prostu lubię miec wizję z wyprzedzeniem i na spokojnie ją modyfikowac;) Tego Ci zazdroszczę, bo wydawało mi się, że wizję mam, ale przy Tobie wysiadam. W życiu nie byłam na karaoke... chociaż moje dziecko uwielbia:) Byliśmy u znajomych i tak jakoś wyszło, że impreza karaoke z tego się zrobiła do rana. Na you tube mozna znaleźć wszystko;) Do knajp nigdy na karaoke nie chodzę, bo... ja śpiewać nie potrafię Co innego z przyjaciółmi w domowym nie-zaciszu (bo cicho nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No, aż się boję tam wracać i tak się tułam po innych...:D Wczoraj kilka razy do Ciebie zaglądałam, ale jakoś nie potrafiłam głosu zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A propos przygotowania, wczoraj dokonaliśmy zestawienia kosztów tych które już znamy, zdecydowaliśmy się na meble ikeowskie do sypialni i dzieci, a dzisiaj wybraliśmy do końca sprzęt, żeby się w cenach zorientować no i praktycznie jesteśmy już zdecydowani co kupimy. Tylko z tymi płytkami do łazienek będzie problem, ale te jedziemy za 2tyg wybierać, w sumie to tak trochę chcę to mieć za sobą Ty moim guru chyba chcesz zostać Jak jeszcze napiszesz, że to wszystko w super cenach to Cię zatrudnię od zaraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.01.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wiele rzeczy trzeba wiedzieć już na etapie instalacji, a ogólną koncepcję miałam już na etapie szukania projektu;) bo to projekt był szukany pod koncepcję, a nie odwrotnie. Jak widać nie trzymam się jednak kurczowo swojej wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.01.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ardea jak zwykle ma wszystko przemyślane od A do Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ardea jak zwykle ma wszystko przemyślane od A do Z Nawet od A do Ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wczoraj kilka razy do Ciebie zaglądałam, ale jakoś nie potrafiłam głosu zabrać Takie dyskusje są przydatne bardzo ale ja też mogę je jedynie czytac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.01.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a co powiecie na temat takiej umywalki do dolnej łazienki..? http://www.meblelazienkowe.com/images/ceramika/big/umlisboa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts