Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Mamy problem z tą dolną łazienką - jest taka mała, że może się okazać że jak włożymy szafkę o gł 50 cm będziemy się o nią obijać idąc do prysznica:( Szukamy alternatywnych rozwiązań. Oczywiście styl ma być nadal zachowany, tylko może z lekką nutą bardziej nowoczesnych trendów:) Umywalka, którą wcześniej planowaliśmy - Kerasana ma gł 38 cm do tego 10 cm musimy liczyć na baterię i wówczas gł szafki osiąga ok 50 cm. I to nam wszystko zepsuło....A ta umywalka jest nieduża i ma już miejsce na baterię. Chciałabym osiągnąć szafkę max o gł 40 cm. Jeszcze raz musimy to rozplanować, aby później się nie zdziwić.

Przemyślcie sprawę baterii podtynkowe, można zaoszczędzić trochę miejsca. Niektórzy mają blat pod umywalką ciut mniej głęboki niż umywalka, wtedy nie bedziecie się tak obijać.

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jak wysoka ma być ta szafka,bo ta z wizualizacji jest duża, ale łazienka też spora. U nas będzie blat na ok, 100cm, a pod tym może(bo to nie jset jeszcze pewne) max. 1 szuflada.

Ja bym chciała może nie jak na tym zdjęciu szuflady tylko szafkę z drzwiami. A jaka wysokość - teraz wszystko zależy od umywalki bo wcześniej miała być wpuszczana w blat a teraz nablatowa. Muszę od nowa zaplanować wersje zestawień i jeszcze żeby to się mieściło w budżecie.

Myszonik może teraz ta wizualizacja przybliży klimat

No mnie się łazienka ze zdjęcia podoba bardzo, tylko za chiny nie umiałabym niczego podobnego stworzyć i ciężko mi się to wyobraża jak w całości nie jest. Jakkolwiek podtrzymuję, że pokazana bateria do rzeczonej umywalki nie pasuje mi ni w ząb - chyba jednak musiałoby to być coś b. prostego, bez żadnych wygibasów.

Myszonik i to tak jest. Wszystko masz ułożone w głowie, całą łazienkę, ceramika, kafelki, armatura i nagle jeden element tj. głębokość szafki:( Masz rację co do tej baterii to wygląda zbyt fikuśnie przy tej umywalce. Tylko taką baterię miałam wcześniej wybraną do umywalki Kerasanu i było idealnie.