Esiak 24.07.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 ja mam na budowę 15 minut buta, więc nie ma problemu żebyśmy się umówili tak jak Tobie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 To spoko, tak jakoś bliżej terminu mej wizytacji się zgadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 atika dachówka jest brązowa, Roben Fleming brązowa angobowana kurde - rzeczywiście było że kładziesz brąz... choć na fotkach na moim monitorze wygląda jak grafit. Sorki za pomyłkę. Pisałam już na "Poznańskim", ale napiszę i tu - okna wyszły naprawdę suuuper... A wielkie okno łukowe robi wrażenie, oj robi... A moje MS będę już gotowe 17 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.07.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 kurde - rzeczywiście było że kładziesz brąz... choć na fotkach na moim monitorze wygląda jak grafit. Sorki za pomyłkę. Pisałam już na "Poznańskim", ale napiszę i tu - okna wyszły naprawdę suuuper... A wielkie okno łukowe robi wrażenie, oj robi... A moje MS będę już gotowe 17 sierpnia też na pewno będziesz zadowolona z okien MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.07.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 ach jakże zazdroszczę stanu zamkniętego!! nam przyjdzie jeszcze z miesiąc poczekać, dach będzie szybciej niż okna :/ też bym baaaardzo chciała woodentic z paradyza ale u nas najtaniej 115/m2 znajomi rok temu kupili jakieś włoskie podróbki w/w i mówią że świetne a cena ok 70zł, będę chyba szukała czegoś takiego bo chcę i koło kominka i w hallu+wiatrołapie+kuchni (w sumie z 25m2 wyjdzie) więc po kieszeni szarpnąłby woodentic bardziej niż nas na to stać. nie jestem w stanie przez wszystkie komentarze i dziennik przebrnąć na biegu, wybraliście już grzejniki? nam dzisiaj w sklepach strasznie namotali w głowie więc "wiem że nic nie wiem" ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.07.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 będą purmo VK, tylko w salonie będą 3 grzejniki Purmo Ramo: http://www.purmo.com/images/products/kaloryfery-Purmo-Ramo-CV.jpg http://www.purmo.com/images/products/Grzejniki-plytowe-Ramo-compact.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.07.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 bardzo a nawet bardzo bardzo fajne, muszę się o takowe cenowo popytać bo takich nie widziałam, u nas wszędzie takie zwyklaki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.07.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 no niestety one są koło 30-40% droższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.07.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 a no to już nawet sprawdzała nie będęu nas wchodzi w grę tylko opcja oszczędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.07.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 no i jeszcze do tego są oferowane w pełnej palecie RALalbo takie zupełnie gładkie: http://www.purmo.com/images/products/Grzejniki-plytowe-Plan-Ventil-Compact.jpg http://www.purmo.com/images/products/panels/purmo_plan_ventil_compact.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Marcin a powiedz mi jaka wysoką Ty robisz ta przedściankę w łazience na górze??Bo coś mi się kołacze 90cm ale nie wiem czy nie mówiłeś że to odległość 90 cm od Twojej zerowej ścianki kolankowej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.07.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 przedścianka ma mieć 90cm wysokości, ale zobaczymy co jeszcze wykombinuje pani od wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A widzisz to jednak dobrze słuchałam... bo wiesz na swoje usprawiedliwienie to mam drabinę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.08.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ależ mnie ominęło. Jedni rodzą, drudzy osiągają SSO. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Właśnie przyszłam do Ciebie zapytać jak ma się Wasza górna łazienka a tu proszę Ja rad wnętrzarskich Ci nie udzielę ale powiem, że pomysł szafki pod umywalką przechodzącej na następną ścianę bardzo mi się podoba. Planujesz bidettę? I jaka ma mieś finalnie wysokość ścianki przy wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.08.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 za wanną na pewno będzie ścianka 90cm, a ta przy wannie pewnie trochę niższa bo w zabudowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nie, ok, chodziło mi o tą za wanną. Bo ja cały czas o tych naszych kolankowych myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.08.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Lukarna ale jaki Ci się w ogóle podoba projekt łazienki...? jakiś komentarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.08.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 odnośnie projektu łazienki to przyznam że wygląda dość interesująco, myślałeś o dużym lustrze żeby optycznie zyskać na szerokości? no chyba że ten odmienny kolor nad umywalką to właśnie lustro, w sumie umywalka aż się prosi o taki sam owal jak wanna, dwóch nie bierzesz pod uwagę? jestem bardzo ciekawa tej bidetki, w sumie nie znam nikogo kto to ma i używa, na razie teoretycznie wyszukuję podstawowy minus zachlapane wodą ściekającą z baterii na płytki przy sedesie, dużym plusem jest za to oszczędność miejsca. a cenowo wychodzi taniej niż bidet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.08.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 nad umywalką to właśnie jest duże lustro...a sama umywalka na pewno będzie zmieniona na bardziej owalną... co do bidetki to cały czas jeszcze nad nią myślimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts