Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

atika dachówka jest brązowa, Roben Fleming brązowa angobowana

kurde - rzeczywiście było że kładziesz brąz... choć na fotkach na moim monitorze wygląda jak grafit. Sorki za pomyłkę.

Pisałam już na "Poznańskim", ale napiszę i tu - okna wyszły naprawdę suuuper... A wielkie okno łukowe robi wrażenie, oj robi...

A moje MS będę już gotowe 17 sierpnia ;)

kurde - rzeczywiście było że kładziesz brąz... choć na fotkach na moim monitorze wygląda jak grafit. Sorki za pomyłkę.

Pisałam już na "Poznańskim", ale napiszę i tu - okna wyszły naprawdę suuuper... A wielkie okno łukowe robi wrażenie, oj robi...

A moje MS będę już gotowe 17 sierpnia ;)

też na pewno będziesz zadowolona z okien MS :)

ach jakże zazdroszczę stanu zamkniętego!! nam przyjdzie jeszcze z miesiąc poczekać, dach będzie szybciej niż okna :/

też bym baaaardzo chciała woodentic z paradyza ale u nas najtaniej 115/m2

znajomi rok temu kupili jakieś włoskie podróbki w/w i mówią że świetne a cena ok 70zł, będę chyba szukała czegoś takiego bo chcę i koło kominka i w hallu+wiatrołapie+kuchni (w sumie z 25m2 wyjdzie) więc po kieszeni szarpnąłby woodentic bardziej niż nas na to stać.

nie jestem w stanie przez wszystkie komentarze i dziennik przebrnąć na biegu, wybraliście już grzejniki? nam dzisiaj w sklepach strasznie namotali w głowie więc "wiem że nic nie wiem" :((

Właśnie przyszłam do Ciebie zapytać jak ma się Wasza górna łazienka a tu proszę:)

Ja rad wnętrzarskich Ci nie udzielę ale powiem, że pomysł szafki pod umywalką przechodzącej na następną ścianę bardzo mi się podoba.

Planujesz bidettę?

I jaka ma mieś finalnie wysokość ścianki przy wannie?

odnośnie projektu łazienki to przyznam że wygląda dość interesująco, myślałeś o dużym lustrze żeby optycznie zyskać na szerokości? no chyba że ten odmienny kolor nad umywalką to właśnie lustro, w sumie umywalka aż się prosi o taki sam owal jak wanna, dwóch nie bierzesz pod uwagę?

jestem bardzo ciekawa tej bidetki, w sumie nie znam nikogo kto to ma i używa, na razie teoretycznie wyszukuję podstawowy minus zachlapane wodą ściekającą z baterii na płytki przy sedesie, dużym plusem jest za to oszczędność miejsca. a cenowo wychodzi taniej niż bidet?