Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pampaluno

po pierwsze to bramę jednoskrzydłową na pewno są w stanie zrobić:)

po drugie - ta firma, w której ja zamawiałam skoro handluje na all to na pewno jest w stanie zorganizować dostawę na drugi koniec kraju - musiałabyś tylko sobie załatwić kogoś do montażu

A ja mam słupki płotu nietypowo z kostki granitowej:)

Myślę, że z mojego klinkieru (tego, który mam na podmurówce i kominie) wyszłyby super, tylko to byłby płot na wagę złota ;)

Esiak a z czego masz kominy? Nie pasowałoby to na płot?

Takie podobne łączone drewno z metalem przęsła mają też tu

http://www.mppolraj.pl/ofirmie.php

Na stronie tego nie ma, ale widziałam na ekspozycji w Chybach.

Esiak, rozumeim, ze wziąłeś ekipę? Zobaczysz jak szybko idzie ocieplanie poddasza.

Jak ekipa wejdzie to chwila moment i wszystko gotowe będzie. Jestem ciekawa Twoich wrażeń po ociepleniu. Ja obawiałam się, że mocno się zmniejszą ale jestem miło rozczarowana że nie jest tak źle.

Pumpaluna, tez myślalam, że pomieszczenia będą przytłaczające, ale tak nie jest. Tylko echo się zrobiło;)

Ja sobie kredą narysowałam jak nisko bedzie sufit po ociepleniu, ale nie ma takiego efektu;) Jak długo zajmuje ocieplenie razem z profilami i k-g?

mi sufit nie wyszedł źle, będzie na wysokości 2,53m

chłopaki w ciągu 2 dni rozmierzyli i ułożyli profile na sufitach i jednej całej stronie budynku...

pewnie jutro będą układać wełnę...

mi powiedzieli, że całość zajmie im 4-5 tygodni, z tym że robią mi jeszcze w całej chacie szpachle...