Joannk 24.01.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ardea - trafiasz w sedno - ja myślałam o klinkierze, bo też mi się wydaje że pustaki tak nie do końca pasują. Ale np. ciemny klinkier i ciemny płot też odpada. Wszystko się zleje i nie będzie efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja klinkieru nie lubię, ale już naturalna cegła to jest to.Myszonik ma fajny cokół -zobacz może będzie pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 24.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Muszę do niej w takim razie zaglądnąć i odszukać cokolik:) Zresztą jeszcze się porozglądamy, na razie co innego jest na pierwszym miejscu, ale planować już trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.01.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Ja jestem mistrzynią w planowaniu, nawet z półrocznym zapasem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 pampaluno po pierwsze to bramę jednoskrzydłową na pewno są w stanie zrobić po drugie - ta firma, w której ja zamawiałam skoro handluje na all to na pewno jest w stanie zorganizować dostawę na drugi koniec kraju - musiałabyś tylko sobie załatwić kogoś do montażu A ja mam słupki płotu nietypowo z kostki granitowej:) Myślę, że z mojego klinkieru (tego, który mam na podmurówce i kominie) wyszłyby super, tylko to byłby płot na wagę złota Esiak a z czego masz kominy? Nie pasowałoby to na płot? Takie podobne łączone drewno z metalem przęsła mają też tu http://www.mppolraj.pl/ofirmie.php Na stronie tego nie ma, ale widziałam na ekspozycji w Chybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga, jak to Twoje też? Ja nie robię bramy przesuwnej tylko skrzydłową, bo mi sie bardziej podoba, jest taka zapraszająca Nie udawaj zaskoczonej;) Chyba kiedys juz o tym pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga jestem zaskoczona, ale uważam, ze masz bardzo dobry gust;) Esiak jaki wełniany salon;) potem k-g i pójdzie z górki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak a z czego masz kominy? Nie pasowałoby to na płot? Takie podobne łączone drewno z metalem przęsła mają też tu http://www.mppolraj.pl/ofirmie.php Na stronie tego nie ma, ale widziałam na ekspozycji w Chybach. kominy mamy z pełnej cegły klinkierowej CRH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Jak ekipa wejdzie to chwila moment i wszystko gotowe będzie. Jestem ciekawa Twoich wrażeń po ociepleniu. Ja obawiałam się, że mocno się zmniejszą ale jestem miło rozczarowana że nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga jestem zaskoczona, ale uważam, ze masz bardzo dobry gust;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak, rozumeim, ze wziąłeś ekipę? Zobaczysz jak szybko idzie ocieplanie poddasza. Jak ekipa wejdzie to chwila moment i wszystko gotowe będzie. Jestem ciekawa Twoich wrażeń po ociepleniu. Ja obawiałam się, że mocno się zmniejszą ale jestem miło rozczarowana że nie jest tak źle. Pumpaluna, tez myślalam, że pomieszczenia będą przytłaczające, ale tak nie jest. Tylko echo się zrobiło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 kominy mamy z pełnej cegły klinkierowej CRH... No to może z niej też słupki? Ale pewnie ceną zabiją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja sobie kredą narysowałam jak nisko bedzie sufit po ociepleniu, ale nie ma takiego efektu;) Jak długo zajmuje ocieplenie razem z profilami i k-g? Aga, po prostu jeszcze nie spotkałam osoby, która w 90% miałaby podobny gust do mojego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja sobie kredą narysowałam jak nisko bedzie sufit po ociepleniu, ale nie ma takiego efektu;) Jak długo zajmuje ocieplenie razem z profilami i k-g? mi sufit nie wyszedł źle, będzie na wysokości 2,53m chłopaki w ciągu 2 dni rozmierzyli i ułożyli profile na sufitach i jednej całej stronie budynku... pewnie jutro będą układać wełnę... mi powiedzieli, że całość zajmie im 4-5 tygodni, z tym że robią mi jeszcze w całej chacie szpachle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 No to może z niej też słupki? Ale pewnie ceną zabiją? ta cegła kosztowała mnie 4,2zł netto, więc kwota wyszła by nie mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ta cegła kosztowała mnie 4,2zł netto, więc kwota wyszła by nie mała... Tak myślałam, że droga zabawa:) Moja cegła była jeszcze droższa A może po prostu normalny mur z pustaków i otynkowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Tak myślałam, że droga zabawa:) Moja cegła była jeszcze droższa A może po prostu normalny mur z pustaków i otynkowany? będziemy jeszcze o tym myśleć, sprawa na razie drugoplanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Myszonik, Twoja cegła warta każdej złotówki:) ja teraz też chyba bym murowała płot i tynkowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aga, po prostu jeszcze nie spotkałam osoby, która w 90% miałaby podobny gust do mojego:) Żeby się nie okazało, że gust mamy podobny, ale wizje rożne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Żeby się nie okazało, że gust mamy podobny, ale wizje rożne;) Bardzo dobrze, ja bym się cieszyła, fajnie byc innym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts