agalind 25.01.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 mi sufit nie wyszedł źle, będzie na wysokości 2,53m chłopaki w ciągu 2 dni rozmierzyli i ułożyli profile na sufitach i jednej całej stronie budynku... pewnie jutro będą układać wełnę... mi powiedzieli, że całość zajmie im 4-5 tygodni, z tym że robią mi jeszcze w całej chacie szpachle... U nas sufit na 2,69m, dzięki czemu skosy nie wiszą nam nad głową. Mamy już zaszpachlowane płyty:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Bardzo dobrze, ja bym się cieszyła, fajnie byc innym:P Nie mam nic przeciwko. Chodzi mi o to, że gdy rozmawiamy wydaje się, ze myślimy o tym samym, a w finale może okażać się co innego. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja wiem, że mimo podobnego gustu, nasze domy będą mało podobne:) Pomieszczenia na poddaszu miałam miec dośc wysokie, ale ze względu na częściowo użytkowy stryszek, będzie nieco ponad 265- a że nie mam w rodzinie nikogo powyżej 202 to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 widziałyście tzw "żywe zdjęcia"..? poniżej mała próbka http://www.joemonster.org/i/e/zywezdjecia8006.gif http://www.joemonster.org/i/e/zywezdjecia8013.gif http://www.joemonster.org/i/d/animfoto009.gif http://www.joemonster.org/i/e/zywezdjecia8005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak, podpiszą ACTA i skończy sie wrzucanie różności;) Wielka szkoda, bo zawsze coś ciekawego wyszperasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak jak to jest zrobione? Fajne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak, podpiszą ACTA i skończy sie wrzucanie różności;) Wielka szkoda, bo zawsze coś ciekawego wyszperasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak jak to jest zrobione? Fajne:) są to tzw animowane gify... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4S-SEqt6UrQ&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ardea, ponieważ Ty siedzisz w temacie, co uważasz na temat takiej młodzieży jak poniżej (sparodiowane co prawda): http://www.youtube.com/watch?v=LWJ31ILltBM&feature=player_embedded#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak, ja w temacie łapania za tyłek? Świetna parodia:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Esiak, ja w temacie łapania za tyłek? Świetna parodia:D:D w temacie młodzieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 w temacie młodzieży Bardzo fajny czas w życiu człowieka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A u nas sufit wyszedł niestety nisko, będzie na 2,35 ale w obecnym mieszkaniu też tak mamy i już się w sumie przyzwyczaiłam. Jedyna wada - nie można mieć zwisów długich a raczej jakieś lampy na krótkiej lince. Esiak nasza cegła na kominy też okrutnie droga była więc odpada na ogrodzenie. Myślimy albo o takim gotowym systemie jak ma Ardea i Myszonik ale chyba nam najbliżej do otynkowania i pomalowania ze względu na mniejsze koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Pumpaluna, ja bym tynkowała, koszt dużo niższy, nie trzba impregnowac (bo te pustaki trzeba) a wygląda fajnie, no ale już się szarpnęliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ogrodzenie będziemy robić pewnie w kwietniu także jest jeszcze chwila. Chociaż była też opcja, że damy po prostu metalowe słupki i tego typu ogrodzenie albo z otynkowanymi coś takiego. Na razie zdecydowaliśmy, że barierki na taras zrobimy z pomocą znajomych. Kolega pospawa nam obrys a my po prostu dechy zamontujemy poprzecznie i na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Pumpaluna, znów pokazujesz coś mojego - moja brama i moja furtka;) tylko u mnie będzie czarne. Nie do końca jednak moja brama, bo moja dwuskrzydłowa..W pierwszej chwili się wystraszyłam, ze chcesz ten klomb zamontowac;) Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Aż tak odlotowa nie jestem Zastanawiam się czy znalazłabym kogoś lokalnie kto w przyzwoitej cenie by mi to wykonał. Muszę zadzwonić do tej firmy (są ponad 150km od nas) czy wchodzi w grę transport i montaż, mamy ponad 150km ale nie mielibyśmy sami jak tego przywieźć. Za samą bramę+furtkę czy przęsła cena na allegro jest bardzo przyzwoita i byłoby nas spokojnie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Daj namiary na tę bramę i furtkę, dla porównania, a może jak bedzie taniej to też od nich weźmiemy. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ja o ogrodzeniu nie mam jeszcze zielonego pojęcia... Może faktycznie najlepsze byłoby murowane i otynkowane jak słupy na tarasie... Ale mamy jeszcze duuuuzo czasu więc zobaczę jak Wam wyszło i przemyślę A i zdziwiona bardzo jestem że nam żaden stryszek nie wyjdzie... Nie żebym żałowała bo miejsca Ci u nas dostatek;) ale zdziwiona jestem bo każdy z Was ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts