Esiak 02.02.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziś się zszokowaliśmy ale też i miło zostaliśmy zaskoczeni...19 grudnia 2011 zawiozłem wniosek o zwrot vat-u a wczoraj na koncie pojawił się przelew z urzędu skarbowego ze zwrotem...Kosmicznie szybcy są, a poza tym żadnego telefonu od nich z pytaniem o wyjaśnienia, nic nie zostało zakwestionowane z tego wynika... Po prostu nieźle...http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Fuksiarz. Mój wniosek składany 29grudnia 'przepycha' znajoma ale niestety że jest powyżej 10tys to już musi przejść przez 3 kontrole z akceptacją samego naczelnika no i niestety ciągle czekamy. Oby tylko zwrot przyszedł nim nam przyjdzie za meble w kwietniu płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ja składałam 23 grudnia (!), a dostałam kasiorę jakiś tydzień temu i też było poważnie ponad 10.000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.02.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) coś im szybko idzie, a mają przecież 4 miesiące na zwrot...stąd pytanie: skąd taka zmiana (na lepsze)..? Edytowane 2 Lutego 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ciekawe kiedy my dostaniemy...Składałam w ostatni dzien to pewnie się zemszczą i do kwietnia poczekamy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 coś im szybko idzie, a mają przecież 4 miesiące na zwrot... stąd pytanie: skąd taka zmiana (na lepsze)..? Zaraz PITy się zaczną, więc się spieszą z innymi sprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dzisiejsza niedziela przebiegała pod hasłem sportu (biegi narciarskie, skoki) oraz przede wszystkim bejcowania naszych dębowych parapetów... kolor parapetów chcemy zbliżyć jak najbardziej do koloru okien (okleina orzech), więc wybraliśmy bejce 3V3 o kolorze ciemny dąb (orzech wcale nie był podobny do naszego profilu okiennego, który zabraliśmy do LM)... wczoraj była mała próba i już pierwsze malowanie bardzo zbliżyło nas do oczekiwanego koloru, a druga warstwa bejcy prawie idealnie wybarwiła parapety... kilka fotek z produkcji: po wyschnięciu, parapety pomaluję 2,3 warstwami lakieru poliuretanowego (połysk)... i jaki jest efekt po bejcowaniu wg Was...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.02.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Całkiem nieźle Ci poszło, a jeśli udało się wybarwić pod kolor okien to tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Super wyszły:) A para[ety kupiłeś gdzieś gotowe, że sam wybarwiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Super wyszły:) A para[ety kupiłeś gdzieś gotowe, że sam wybarwiałeś? parapety robił stolarz, ale nie miał czasu (jak stwierdził) na zabawę z bejcowaniem i lakierowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo fajny efekt uzyskałeś. Dużo ich masz do pomalowania? U nas w całym domu tylko 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo fajny efekt uzyskałeś. Dużo ich masz do pomalowania? U nas w całym domu tylko 3 sztuki 8 sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Super Ci wyszły te parapety... A z tym kolorem to ciekawostka, nie?? Że orzech do orzecha niepodobny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 05.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Parapety pełen profesjonalizm. Mój wzrok przyciąga pewien "designerski" mebel w tle w odważnym kolorze modnej zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Parapety pełen profesjonalizm. Mój wzrok przyciąga pewien "designerski" mebel w tle w odważnym kolorze modnej zieleni. żebym Wam nie powiedział, z czego jest zrobiona bawełniana szmatka leżąca na parapecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 no nie mów że gaciory w rozmiarze xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.02.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 no nie mów że gaciory w rozmiarze xl jak już to M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 05.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Przy obecnych temperaturach obstawiam, że ta szmatka w ubiegłym tygodniu była ... kalesonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Parapety pełen profesjonalizm. Mój wzrok przyciąga pewien "designerski" mebel w tle w odważnym kolorze modnej zieleni. Ten "mebel desingerski" to stara szafa pomalowana w takim kolorze. Marcin malował te parapety w pralni, a tam rodzice poznosili bardzo ciekawe meble:) W kącie można zauważyć pralkę wirnikową - wiecie o co chodzi? Same zabytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Faktycznie - stara dobra Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts