khb 08.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Faktycznie - stara dobra Frania Myszonik więcej respektu dla "staruszki" pralki nazwijmy ją Franciszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Esiak, nic się nie chwalisz jak idzie ocieplanie. Może jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 idzie, idzie, nawet mam płyty położone na sufitach i jednej strony budynku... teraz męczą naszą "wagonową" łazienkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 A zdjęc brak na dowód postępu prac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.02.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 no coś tam wrzucę jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Oj tam zaraz wagonową, zresztą wagoniki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Esiak może ty podpowiesz jaki kolor ścian w kuchni przy białych meblach z IKEI, brązowych płytkach na podłodze?Ja jestem raczej za białym, w ogóle mam w zamyśle cały dół na biało pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.02.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Esiak może ty podpowiesz jaki kolor ścian w kuchni przy białych meblach z IKEI, brązowych płytkach na podłodze? Ja jestem raczej za białym, w ogóle mam w zamyśle cały dół na biało pomalować to pytanie do mojej Żonki... jak tu zajrzy to pewnie coś podpowie... ja jestem facetem i na kolorach się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Esiak nie upraszczaj;) Picasso jakoś się znał Biel jest dobra na wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie - biel z białymi szafkami będzie wyglądać moim zdaniem nijako i zawsze coś będzie bielsze - albo szafki albo ściana, a to drugie wyglądać jak zżółknięte...Jak ma być zachowawczo to może jakiś beż chłodny odcieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Esiak może ty podpowiesz jaki kolor ścian w kuchni przy białych meblach z IKEI, brązowych płytkach na podłodze? Ja jestem raczej za białym, w ogóle mam w zamyśle cały dół na biało pomalować Widziałam wizualizację kuchni, my idziemy w kierunku bardziej klasycznym, dlatego mam inspiracje w tym kierunku. Jeśli planujesz na biało to maluj na biało. Kolor łatwo zawsze zmienić. A płytki na podłodze muszą być brązowe czy mogłyby być np. szare? Bo widzę na wizualizacji, że blat i kafelki są czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Jak jakiś off white to moim zdaniem może fajnie zgrac się z bielą mebli. Ja lubię wnętrza total white:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem, czy to tylko na moim monitorze, ale te szafki całkiem białe chyba nie są. U mnie raczej śmietankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem, czy to tylko na moim monitorze, ale te szafki całkiem białe chyba nie są. U mnie raczej śmietankowe. U mnie są białe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 To co miałam wrzuciłam, może się przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tak pierwotnie miało być, ale te płytki nam wpadły w oko, myślimy też o szybie nad blatem z nadrukiem w sepii, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 khb - ta sepia bardzie by chyba pasowała do brązowej podłogi. A blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 podoba mi się drugie zdjęcie od góry, bo podłoga jest brązowa, a ściany białe, nieźle to wyglądablat ...? blat mógłby być raczej jaśniejszy niż płytki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts