agalind 09.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U mnie są białe No to nie ma sprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ale też w odcieniu brązu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 khb - ta sepia bardzie by chyba pasowała do brązowej podłogi. A blat? No tak Portland Cerdisa bronzo- kuchnia i korytarz jeżeli chodzi o to szkło mój mąż pracuje w szkle hartowanym, robią takie cudeńka schody szklane ..... marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nie wiem, czy to tylko na moim monitorze, ale te szafki całkiem białe chyba nie są. U mnie raczej śmietankowe. u mnie też ta klasyczna kuchnia jest ewidentnie śmietankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 u mnie też ta klasyczna kuchnia jest ewidentnie śmietankowa to ja chyba w takim razie mam coś nie tak z kolorami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 khb - myślę, że biała ściana na początek będzie pasowała, a jak się znudzi to przemalujesz. Jedno co można oddać bieli to że pomieszczenia wyglądają czysto, jasno świeżo. Jakbyś chciała inny kolor to może jakiś brązik - kawa z mlekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 khb - myślę, że biała ściana na początek będzie pasowała, a jak się znudzi to przemalujesz. Jedno co można oddać bieli to że pomieszczenia wyglądają czysto, jasno świeżo. Jakbyś chciała inny kolor to może jakiś brązik - kawa z mlekiem? Ale bardzo dużo mleka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ale bardzo dużo mleka;) Od początku byłam za off white;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 U mnie biały byłby zabójstwem. Nie przy moich 2 potworach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na jasnoszarym wcale nie będzie mniej widac;) farby można zmywac i to dośc intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pumpaluna - masz rację, ale myślę że warto zastosować w kuchni i tak farbę np. lateksową która się łatwo zmywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ardea- napisałyśmy w tym samym momencie, prawie to samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.02.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na razie i dulux i nobiles u nas nie zdały egzaminu ze zmywalności. Nie wiem czy na jakieś droższe farby nas będzie stać więc białego nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pampaluna - To dzieci dają czadu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 khb - myślę, że biała ściana na początek będzie pasowała, a jak się znudzi to przemalujesz. Jedno co można oddać bieli to że pomieszczenia wyglądają czysto, jasno świeżo. Jakbyś chciała inny kolor to może jakiś brązik - kawa z mlekiem? tak biały jest raczej liderem następna kawa z mlekiem a lampy raczej aluminium tak jak ta (potrzebuję 2 takie lampy)? czy raczej mleczne szklane żyrandole http://img269.imageshack.us/img269/1093/lampakuchnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 przy małym stosowałam blw także różne rzeczy lądowały na ścianach. Moje dzieci są bardzo samodzielne i lubią mi pomagać w kucharzeniu ale czasami nie do końca wychodzi im jak trzeba i np łyżka majonezu ląduje zamiast w salaterce to na ścianie. Ja jednak podchodzę do tego na luzie. Pomaluje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 przy małym stosowałam blw także różne rzeczy lądowały na ścianach. Moje dzieci są bardzo samodzielne i lubią mi pomagać w kucharzeniu ale czasami nie do końca wychodzi im jak trzeba i np łyżka majonezu ląduje zamiast w salaterce to na ścianie. Ja jednak podchodzę do tego na luzie. Pomaluje się No pewnie że się pomaluje, jak nie teraz to później:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.02.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Pampaluna popieram, chciałabym żeby moje dzieci kiedyś powiedziały "miałem fajne dzieciństwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 khb, a te lampy mleczne to też w takim kształcie. Bo z aluminium są super. Ja też znalazłam świetne z aluminium, ale ich cena to było ok 1500 zł - więc sobie pomarzyłam:) A gdzie powiesisz lampy przy oknie czy na środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Czasami jak stajemy w kuchni to jest niezły sajgon. Kiedyś z mężem potrafiliśmy jak w filmie, nawet mąką się obrzucić. Mamy elastyczne podejście do porządku, nabałaganić potrafimy na maxa ale frajda przy tym jest taka że nawet sprzątanie potem nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts