Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Lapisowo - komentarze...

Esiak

Recommended Posts

Jeżeli chodzi o projekt to myślę że pod względem układu "sprzętów" nic lepszego nie wymyślicie to bo które Wam Pani zaproponowała jest idealne. Zastanawia mnie tylko jak będą otwierane szafki/szuflady w narożniku przy umywalce?

Ogólnie wizualnie mi się podoba, jest jasno i lekko. Jak zmienicie płytki na podłodze na ciemniejsze to ściany i tak zostaną jasne, nie? Ja się naprawdę na tym nie znam i piszę tylko moje subiektywne odczucia - juz się boję wyborów jak będę na podobnym do Ciebie etapie.

ps. pomysł z powiększeniem łazienki był świetny - w przeciwnym razie na pewno wszystko by się nie zmieściło...

ed: poleciałam zajrzeć do projekt Twojego, żeby zobaczyć jak to w oryginale miało wyglądać i po prostu miało nie być wanny:) - teraz jest o niebo lepiej:)

• Odpowiedzi 3,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w sumie wolnostojących nawet nie oglądałam, ta narożna którą my wybraliśmy już z obudową niecały tysiąc kosztuje ;)

ale jeśli nie jesteście ograniczeni kasą to ja bym tą drugą jednak wybrała, robi wrażenie a różnica myślałam że co najmniej 2krotna będzie

u nas tynki maszynowe z robocizną i towarem wychodzą 24-26zł/m2 w zależności od ekipy

Fajna ta wanna...

Ta druga też podoba mi się bardziej:)

Ale coś kiedyś wspominałeś że nie będziesz robił wolostojącej baterii czy tylko mi się wydawało??

A co do projektu łazienki to zostaje tak jak Wam Pani zaproponowała?? I macie wybrane płytki??

A tynki to ta cena to bez materiału tak??

I skąd masz tych tynkarzy??

100 pytań:)

edit: no własnie w dzienniku pisałas o baterii - to w takim razie jak w takich wolnostojących wannach rozwiązuje się problem baterii jeżeli nie jest wolnostojąca?

Edytowane przez Lukarna

bateria na pewno nie będzie wolnostojąca, za wanną będzie zabudowa i do niej będzie mocowana bateria...

co do łazienki, to byliśmy teraz na wakacjach i pewnie w niedługim czasie wybierzemy się na kolejne spotkanie, więc zobaczymy co nowego będzie wymyślone...

znaleźliśmy fajnie wyglądający gres, który pasowałby do naszej łazienki - Paradyż Noce by My Way:

http://www.paradyz.com.pl/GetFile/20499/2010-10-18-NOCE-POLARANZ-2.jpg

co do tynkarzy, to ta sama ekipa co nam domek murowała... :)

cena bez materiału oczywiście..

my takie drewnopodobne płytki chcemy w hallu i kuchni położyć, na razie oglądałam woodentic Paradyż i Nową Galę. Woodentic bardziej mi się podobają chociaż cena już mniej ale pewnie na nich poprzestanie. Na takie cudne hiszpańskie nas nie stać (260zł/m2!!!!) Poza tym ostatnio się naczytałam jakie problemy są z płytkami z Opoczna to będę się mocno zastanawiała nim coś z tej firmy kupię