Lukarna 07.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli chodzi o projekt to myślę że pod względem układu "sprzętów" nic lepszego nie wymyślicie to bo które Wam Pani zaproponowała jest idealne. Zastanawia mnie tylko jak będą otwierane szafki/szuflady w narożniku przy umywalce?Ogólnie wizualnie mi się podoba, jest jasno i lekko. Jak zmienicie płytki na podłodze na ciemniejsze to ściany i tak zostaną jasne, nie? Ja się naprawdę na tym nie znam i piszę tylko moje subiektywne odczucia - juz się boję wyborów jak będę na podobnym do Ciebie etapie. ps. pomysł z powiększeniem łazienki był świetny - w przeciwnym razie na pewno wszystko by się nie zmieściło... ed: poleciałam zajrzeć do projekt Twojego, żeby zobaczyć jak to w oryginale miało wyglądać i po prostu miało nie być wanny:) - teraz jest o niebo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 i na czym stanęło z aranżacją łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.08.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Esiak się chyba wczasuje, więc pewnie wrócą z gotowa koncepcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.08.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Urlop był, ale już się zmył... I znowu czeka ta szara rzeczywistość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.08.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ta druga wanna jest przepiękna... zdradzisz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ta druga wanna jest przepiękna... zdradzisz cenę? 4900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.08.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 faktycznie wanna super ale cena, ouch boooooolizazdroszczę instalacji, nam się wszystko opóźnia bo okna na początku września dopiero dojadą. Robicie tynki maszynowe c-w? jaki jest ich koszt w Twoim regionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.08.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 4900 zł Trochę drogo, ale jak za takie śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 na dzień dzisiejszy mamy umówione ręczne tynki cementowo-wapienne po 14zł/m2... cena wanny nie jest aż tak porażająca wanny wolnostojące potrafią naprawdę nieźle kosztować (np taka sobie za 14 tys), tę wannę TREND Excellent'a można kupić za 3600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2011 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 cenę takiej wanny jeszcze mogę zrozumieć, ale np za baterie wannową wolnostojącą dać 7 tys...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 GROHE Allure http://www.grohe.pl/lib/0/catalogue_p1/farbbild250/32754000.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.08.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 w sumie wolnostojących nawet nie oglądałam, ta narożna którą my wybraliśmy już z obudową niecały tysiąc kosztuje ale jeśli nie jesteście ograniczeni kasą to ja bym tą drugą jednak wybrała, robi wrażenie a różnica myślałam że co najmniej 2krotna będzie u nas tynki maszynowe z robocizną i towarem wychodzą 24-26zł/m2 w zależności od ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ograniczać się na pewno będziemy ale fakt jeśli wybierać między jedną a drugą wanną to wolę trochę dopłacić, bo jest ona naprawdę piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.08.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ceny baterii wolnostojących są naprawdę idiotyczne. Najbardziej rozwalają mnie baterie dornbracht, a raczej ich ceny... kiego diabła to tyle kosztuje... toż za cenę wyposażania łazienek mogłabym sobie fajne autko kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Fajna ta wanna... Ta druga też podoba mi się bardziej:) Ale coś kiedyś wspominałeś że nie będziesz robił wolostojącej baterii czy tylko mi się wydawało?? A co do projektu łazienki to zostaje tak jak Wam Pani zaproponowała?? I macie wybrane płytki?? A tynki to ta cena to bez materiału tak?? I skąd masz tych tynkarzy?? 100 pytań edit: no własnie w dzienniku pisałas o baterii - to w takim razie jak w takich wolnostojących wannach rozwiązuje się problem baterii jeżeli nie jest wolnostojąca? Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.08.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 bateria na pewno nie będzie wolnostojąca, za wanną będzie zabudowa i do niej będzie mocowana bateria... co do łazienki, to byliśmy teraz na wakacjach i pewnie w niedługim czasie wybierzemy się na kolejne spotkanie, więc zobaczymy co nowego będzie wymyślone... znaleźliśmy fajnie wyglądający gres, który pasowałby do naszej łazienki - Paradyż Noce by My Way: http://www.paradyz.com.pl/GetFile/20499/2010-10-18-NOCE-POLARANZ-2.jpg co do tynkarzy, to ta sama ekipa co nam domek murowała... cena bez materiału oczywiście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.08.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 a poza tym, jakoś nie mogę znaleźć żadnych fajnych baterii, Kludi ma teraz tak dziwne wzory, że nic nie pasuje... to samo Roca, Grohe... albo kosmicznie nowoczesne, albo staroświeckie, że... żadnych wzorów klasycznych - nieprzemijających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ok już wiem jak ta wanna, przejrzałam swoje zbiory (inspiracyjne;)) i cos znalazłam:) ps. ten gres wygląda zupełnie jak parkiet:) - podoba mi sięps2. a w temacie kuchennym jakieś nowe pomysły?? moze robiliscie projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.08.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 projekt nam zrobili w jednym ze studiów kuchennych i mamy go w głowie, bo u nich same meble wyszły za 24 tys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.08.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 my takie drewnopodobne płytki chcemy w hallu i kuchni położyć, na razie oglądałam woodentic Paradyż i Nową Galę. Woodentic bardziej mi się podobają chociaż cena już mniej ale pewnie na nich poprzestanie. Na takie cudne hiszpańskie nas nie stać (260zł/m2!!!!) Poza tym ostatnio się naczytałam jakie problemy są z płytkami z Opoczna to będę się mocno zastanawiała nim coś z tej firmy kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts